IP: *.p.lodz.pl 07.10.04, 13:55
Czesc.
Chce wydrukowac 10-50 egzemplarzy ksiazki. Mozecie polecic jakas drukarnie?
Darek
Obserwuj wątek
    • Gość: Miki13 Re: drukarnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.13, 17:48
      Możemy, zajrzyj na ofertę firmy Strefa Xero. Profesjonalne kserowanie warszawa. Wysoka jakość druku i niskie ceny.
      • dyzma129 Re: drukarnie 20.11.13, 15:19
        Witam,
        Ja osobiście skorzystałam jakiś czas temu z druku ulotek i plakatów w drukarni www.vizionstudio.pl mogę szczerze polecić ponieważ wykonali dla mnie profesjonalny projekt graficzny i dodatkowo wydrukowali bardzo ładne ulotki. Druk katalogu zrobiłam miesiąc później a w prezencie otrzymałam rabat -10% za powrócenie do ich oferty! Szczerze polecam www.vizionstudio.pl
        • Gość: zaaa Re: drukarnie IP: *.147.200.27.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.12.13, 19:51
          hahaha! pytanie bylo zadane 9 lat temu.mysle,ze czlowiek ta drukarnie sobie znalazl
          • Gość: kambiodolor Re: drukarnie IP: *.dynamic.chello.pl 21.10.14, 22:13
            hahah o matko:D ale w razie jakby ktoś teraz szukał, polecam plot-er.com.pl/, są w Pabianicach, ale jakościowo są dużo lepsi niż drukarnie np. na Piotrowskiej ;) oczywiscie u nich full opcja, nie tylko drukowanie ale też wycinanie, drukowanie na tkaninach - co baaardzo mi się przydało kiedy zaczynałam swój biznes:) ceny bardzo konkurencyjne!
        • irekolsztyn Re: drukarnie 18.09.14, 09:31
          Spróbuj na www.bib.olsztyn.pl Mają dobre ceny i szybka obsługe
    • radas9823 Re: drukarnie 22.02.16, 08:50
      JA tam wybrałem firmę która oferuje druk zielona góra i jestem naprawdę zadowolony, wszystko szybko i bezproblemowo. Czekałem tylko kilka dni , jakość wykonania bardzo wysoka, pozdrawiam.
    • Gość: Lente Re: drukarnie IP: *.dataspace.pl 07.05.20, 12:18
      Pewnie autor dawno juz znalazł drukarnię, jednak jeśli ktoś na forum szukałby drukarni, moge polecić drukarnie Fingerprint:
      www.fingerprint.pl/
      W drukarni mozna zamawiac osobiście albo przez internet. Z uwagi na ostatnią sytuację zlecałem tam wydruki głównie na odległość. Nie mialem jednak do tego żadnych zastrzeżeń, wszystko realizowane szybko oraz bezproblemowo.

Do jakości nie mogę się przyczepić. Poza tym są bardzo otwarci na wszelkie prośby klienta oraz wszystkie rzeczy biorą pod uwagę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka