Dodaj do ulubionych

Dobry dentysta w Łodzi?

10.12.17, 16:50
Cześć, jestem przypadkiem w Łodzi i mam problem z bolącym zębem, niestety mój ulubiony łódzki lekarz nie może mnie jutro przyjąć, a długo tak nie wytrzymam, macie może jakieś sprawdzone adresy? Będę wdzięczna za wszelkie polecenia ;/
Obserwuj wątek
    • wielka_5 Re: Dobry dentysta w Łodzi? 11.12.17, 18:02
      A tutaj może ultimed.com.pl/? Kiedyś też trafiłem do nich będąc przejazdem w Łodzi uratowali mi zęba.
      • idatomczak Re: Dobry dentysta w Łodzi? 12.12.17, 19:36
        wielka_5 napisał(a):

> A tutaj może ultimed.com.pl/? Kiedyś też trafiłem do nich będąc przejazdem w Łodzi uratowali mi zęba.

Potwierdzam, najlepszy dentysta w Łodzi, robi szybko, sprawnie i nawet prawie bez bólu.
    • wielka_5 Re: Dobry dentysta w Łodzi? 13.12.17, 17:57
      Ultimed znam i każdemu polecam, są naprawdę super, tylko akurat nie mogli mnie przyjąć :) Dlatego pytałam o kogoś innego na już, ale znalazłam, co prawda się nie umywają do obsługi w Ultimedzie, ale potrzebowałam pilnie to nie wydziwiałam...
    • ekoniczyna123123 Re: Dobry dentysta w Łodzi? 20.03.18, 19:07
      A ja polecę Panią Małgorzatę Raszewską z e-M-dens. Podsyłam stronę stomatologiaraszewska.pl - sprawdźcie ofertę. Naprawdę warto, jeżdżę do niej regularnie i zawsze jestem zadowolona :)
    • kamste2311 Re: Dobry dentysta w Łodzi? 13.08.18, 12:13
      W Łodzi polecić mogę gabinet Fabjańscy. Świetni specjaliści. :)
    • justyna.kolodziejczyk Re: Dobry dentysta w Łodzi? 15.10.18, 17:25
      Polecam Arie Stomatologia w Łodzi. Zawsze mają terminy dla bólowych pacjentów i szybkie terminy przyjęć. Jeszcze się nigdy nie zawiodłam. :)
    • kwapiszn Re: Dobry dentysta w Łodzi? 19.12.18, 13:04
      polecam stomagologa Piotra Kotlimowskiego ( Oddział Manufaktura, placówka Enel Med). Osoba z obszerną wiedza, z pewnością pomoże

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka