saper_ Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 18.04.02, 18:02 No właśnie, ja też jestem ciekaw :) Powiedz Geo jak leci :) Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 18.04.02, 18:04 saper_ napisał(a): > No właśnie, ja też jestem ciekaw :) Powiedz Geo jak leci :) > Pozdrawiam 8-? Widzisz????Wszyscy się o Ciebie martwią....Daj znak zycia, przyjacielu:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 18.04.02, 18:49 Guza szukacie, czy jak???? :-))) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 18.04.02, 18:52 Myyyy???? Ależ skąd, Kropko. , jesteśmy jedynie ciekawi, co słychać u naszego drogiego Geografa, nieoficjalnej maskotki Forum :))))))))))))))) Pozdrowienia dla Geo i wszystkich forumowiczów 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? IP: *.pai.net.pl 18.04.02, 18:52 Kropka jak zwykle gdy mowa o kimś z nas jest agresywna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 19.04.02, 03:18 To niemożliwe, ze mój stary znajomy śpi. Pewnie poszedł poogladac tramwaje w zajezdni lub szuka kota z bułkami w zebach. Za wcześnie, przyjacielu, za wcześnie...:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 19.04.02, 09:16 Witam!:) Jak dawno nie widziałem Ciebie na forum, maniaku forumowy;-) U mnie wszystko dobrze:) Oprzócz nawału pracy i tego, że wcześnie kłade się spac;) Z reszta- jak może byc źle gdy tak pięknie i zielono jest w moim kochanym mieście??:))))))) A kotów już nie szukam:) Poznałem ścieżkę każdego osiedlowego i tak się nie ukryjesz;) pozdrawiam. P.S. Bartuch- ty tak do 17 u Sapera siedziałęś???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???DO GEOGRAF 19.04.02, 10:45 Do 17. Potem jeszcze mniej więcej od 22 do północy> było rewelacyjnie:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???DO GEOGRAF 19.04.02, 11:02 jeszcze trochę a pomyślę, że KaFeLki z internetu na mieście korzystaja tylko od Sapera;) ta kawiarenka przyciaga... Cafe del KaFeLki góra;) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacieDO GEOGRAF2 19.04.02, 10:50 Nigdy mnie nie znajdziesz:-)))))Opracowałem kilkadziesiat wariantów taktycznych, kompletnie się pogubisz:-))))))))))))))Ale, powiedzmy za rok, zdradzę Ci moze tajemnicę, która nie pozwala Ci spać nocami:-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacieDO GEOGRAF2 19.04.02, 16:19 bartuch napisał(a): > Nigdy mnie nie znajdziesz:-)))))Opracowałem kilkadziesiat wariantów > taktycznych, kompletnie się pogubisz:-))))))))))))))Ale, powiedzmy za rok, > zdradzę Ci moze tajemnicę, która nie pozwala Ci spać nocami:-)))))))))))))) Bartuch, przyjacielu, ależ z Ciebie złośliwa bestia! Chcesz zwodzić naszego kochanego Geo jeszcze przez rok? Przecież on tego nie wytrzyma psychicznie! To jest zbyt okrutne :)))))))))) Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacieDO GEOGRAF2 19.04.02, 16:45 kto pamięta piosenkę Czerwonych Gitar "Powiedz stary, gdzieś ty był"? Dla mnie to najpiękniejsza piosenka o przyjaźni. Zna ktoś inną na ten temat? Tak mi się jakoś skojarzyło :)))) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacieDO GEOGRAF2 19.04.02, 20:02 Dopiero za rok??? Prędzej wyladuje w pewnym zakładzie... a w Łodzi i okolicach sa 3 tego typu, więc będe miał w czym wybierac:(((( Saper dobrze mówi! To zbyt okrutne..... pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 23.04.02, 16:27 Ponawiam pytanie????Saper, przyjacielu, oczywiście mnie wesprzesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 23.04.02, 16:37 Też chciałem o to zapytać, bo doszły mnie słuchy, jakoby nasz "Zimowy" Geo polubił wiosnę. Zastanawiam się, czy tak radykalna zmiana nastroju nie ma jakiegoś ukrytej przyczyny (płci żeńskiej)? :))))))) Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???Do SAPER 23.04.02, 16:48 saper_ napisał(a): > Też chciałem o to zapytać, bo doszły mnie słuchy, jakoby nasz "Zimowy" Geo > polubił wiosnę. Zastanawiam się, czy tak radykalna zmiana nastroju nie ma > jakiegoś ukrytej przyczyny (płci żeńskiej)? :))))))) > Pozdrawiam 8-? Własnie, właśnie!!!!Chetnie poznałbym te ,,żeńską przyczynę":-))))))Kto wie, Przyjacielu, kto wie...Mam nadzieje, ze Nasz GEOPRZYJACIEL wkrótce zaspokoi nasza skromna ciekawość...Pozdrawiam:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???Do SAPER 23.04.02, 16:58 > Własnie, właśnie!!!!Chetnie poznałbym te ,,żeńską przyczynę":-))))))Kto wie, > Przyjacielu, kto wie...Mam nadzieje, ze Nasz GEOPRZYJACIEL wkrótce zaspokoi nas > za > skromna ciekawość...Pozdrawiam:-))))))) GEOAGRAFKA:)????????????????????????????????? panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???Do BOZIA 23.04.02, 17:03 p8 napisał(a): > > > Własnie, właśnie!!!!Chetnie poznałbym te ,,żeńską przyczynę":-))))))Kto wi > e, > > Przyjacielu, kto wie...Mam nadzieje, ze Nasz GEOPRZYJACIEL wkrótce zaspoko > i nas > > za > > skromna ciekawość...Pozdrawiam:-))))))) > > GEOAGRAFKA:)????????????????????????????????? > > panBozia > To byłoby coś, Boziu!!!!Geografka na forum....Może zaprosiłbym ja na kawę i pozachwalał Geografa:-)????? Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???Do BOZIA 23.04.02, 17:05 > To byłoby coś, Boziu!!!!Geografka na forum....Może zaprosiłbym ja na kawę i > pozachwalał Geografa:-)????? Czy moglibyśmu pozachwalać Go razem??? Coprawda nie przepadam za kawą, ale się poświęcę (dla Geo) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 23.04.02, 18:38 Rozczaruje was.... Nie ma żadnej płci żeńskiej...... Wiosna tak działa... tylko i wyłacznie... słońce świeci, wszedzie zielono, Chojny pięknieja:).,..jest nadzieja na to, ze dożyję przynajmniej średniego wieku...:) P.S.- Przepraszam- to mnie można chwalic??:)) Ech...zaczerwieniłem się;)) pozdrawiam wiosennnie, bardzo serdecznia i wszystkich:) Bartuch!!! Ciekawośc to moja domena:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 25.04.02, 10:25 Właśnie, co słychać????Dyżurny kocur doniósł mi, że dzisiaj wstałeś lekko poruszony...No więc, jak leci, przyjacielu??? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 25.04.02, 16:15 poruszony to znaczy jaki? co widział kocur??:)) U mnie we wtorek wszystko wróci do normy:(( dobrze, że to już nieługo:)) ech... wiosna...:( pozdrawiam, A CO SŁYCHAC U CIEBIE?? Czy kocura nie bola łapki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 25.04.02, 16:26 Bartuch Przyjacielu, jestem pod wrażeniem - taki wywiad, nonono! Teraz nasz GeoPrzyjaciel będzie starał się wybadać wszystkie kocury :)))))))))) Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???Do SAPERA 25.04.02, 16:33 On już wie o kocurach, ale to mu nie pomoże. Przecież musimy wiedzieć dokładnie, co porabia Nasz GeoPrzyjaciel, nieprawdaż:-)???Każdy jego krok, każdy oddech musi zostać dokładnie przeanalizowany. To dla Geodobra, prawda Przyjacielu??? Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???Do SAPERA 25.04.02, 16:35 Dla Geodobra i oczywiście dla dobra potencjalnej Geoagrafki nieprawdaż? Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???Do SAPERA 25.04.02, 16:38 Oczywiście, oczywiście. Hm...Myślę, ze inwigilację należałoby jeszcze poszerzyć. Jestem w trakcie zaawansowanych negocjacji z chojeńskimi gołębiami...Jeśli zakończą się pomyślnie, Nasz GeoPrzyjaciel będzie już w 100 procentach bezpieczny:-)) PS. BO PRZECIEŻ MY GO CHRONIMY, PRAWDA PRZYJACIELU???:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???Do SAPERA 25.04.02, 16:41 ALEŻ NATURALNIE PRZYJACIELU! Teraz Geo będzie chroniony z lądu i z powietrza, a czy mamy jakieś możliwości zabezpieczenia naszego przyjaciela od strony wody? Może należy rozpocząć negocjacje ze strony zwierzątek zamieszkujących kanalizację w bloku Geo? Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???Do SAPERA 25.04.02, 16:45 Hm....Musze skonsultować ten problem z wujkiem, biologiem. Na pewno znajdzie jakieś rozwiązanie:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???DO SAPERA 25.04.02, 17:04 Hm, coś długo się nasz GeoPrzyjaciel nie odzywa...Mam nadzieję, że wszystko z Nim w porządku....Chyba wyślę kocura...Zdaje się, że będzie to ten czarny z bia łą plamką (ma najbliżej):-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???DO SAPERA 25.04.02, 17:19 Sugerowałbym jeszcze dokonanie zwiadu lotniczego z użyciem gołębi wyposażonych w aparaty fotograficzne wysokiej rozdzielczości do zdjęć stereoskopowych. Dzięki temu nasz Geoprzyjaciel będzie dobrze chroniony (dla jego własnego dobra oczywiście) Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???DO SAPERA 25.04.02, 17:32 Dostałem sygnał od 13 dachowców. Coś tam się dzieje z Naszym GEOPrzyjacielem....Hm...Poczekam na szczegóły... Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???DO SAPERA 25.04.02, 17:58 Strasznie jestem ciekaw, jakie informacje zebrał pluton dachowców do zadań specjalnych. Bartuch, przyjacielu, podziel się z nami tymi wieściami! Mam nadzieję,że nie mają one klauzuli ściśle tajne..... Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???DO SAPERA 25.04.02, 18:01 Pluton dachowców stoczył walkę z 4 Dywizją Jamników Chojeńskich (bilans: 24 zlikwidowane jamniki, straty własne - 1 złamany pazur) i doniósł, że ktoś jest o Naszego Przyjaciela!!!Czyżby jednak Bozia miał rację??? GEOGRAFKA????????????????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???DO SAPERA 25.04.02, 18:14 Brawo dachowce! tylko 1 złamany pazur, dzielne kocury! no ale czego oczekiwać od Jamników Chojeńskich - w końcu to są jednostki tyłowe. Mam nadzieję, że tajemniczy gość nie zagraża w żaden sposób naszemu Geoprzyjacielowi, ale nasuwa się pytanie - czy to jest ta słynna tajemnicza Geoagrafka?????????????? Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 25.04.02, 18:08 Dachowce musiały się wycofać. Wszystko przez te cholerną 12 Brygadę Wróblich Strzelców!!!!Znowu sie odrodziła!!!Udam się zaraz na Chojny, więc jutro dam znac.... Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???DO SAPER 25.04.02, 18:15 Udaję się w drogę chojeńską. Gdybym miał kłopoty z tymi pieprzonymi wróblami, dam Ci znać, Przyjacielu. O ile wiem, w tym momencie wolny jest 9 Ochotniczy Pluton Kormoranów. W razie czego wyślesz mi wsparcie. Mogę na Ciebie liczyc, Przyjacielu???? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf DO BARTUCHA I SAPERA!!! :) 25.04.02, 18:45 Witam:) Patrzcie, patrzcie. Ledwo 2 godziny człowieka w domu nie było i już tyle spisków i konspiracji zawiazali;) Jamników nie widziałem, koty przemykały, a gołębie siedza na terenie szkoły nr 110:) ech....ludzie, ludzie:)) Jak ja was lubię:)))) Geografki ani Geoagrafki nie znam- znacie? Co wy tak się interesujecie?:)) pozdrawiam serdecznie i czekam na relację Bartucha z drogi chojeńskiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
p8 GEO??? 26.04.02, 18:18 Co z GEO-AGRAFKĄ??? Bo chory jestem, na bieżąco niezabardzo więc nie chcę zostać w tyle... panBozia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: GEO??? IP: *.toya.net.pl 26.04.02, 22:49 jak coś może byc skoro tego nie ma???:) watek surrealistyczny ??:)) pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???DO SAPER 25.04.02, 18:47 Bartuchu i Saperku a czy to tak ładnie bewić sie w Wielkiego Brata? Czy nasz Geo nie potrzebuje chwiliki prywatności od tych calych wynalazków jakimi sa gołebie z aparatami i inne wasze wynalaski? pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???DO SAPER 25.04.02, 18:51 Uważaj przyjacielu, bo mój wywiad doniósł o zasadzce szykowanej przez 3 batalion żółwi pancernych! Wysyłam kompanię świstaków górskich - postawią zapory minowe, może te żółwie nie przejdą..... Pozdrawiam i wytrwaj! 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???DO SAPER 25.04.02, 19:19 no tak..grutn to zejście z tematu:)))) o co te biedne zwierzęta bija sie??:) Nie wiecie o prawach zwierzat??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???DO BLENDA 26.04.02, 11:33 Jak już wspomniałem, to tylko i wyłącznie dla dobra naszego GEOPRZYJACIELA:- )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???DO BLENDA 26.04.02, 16:18 grrrrr.... Ale o co właściwie chodzi???:)) pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???DO BLENDA 26.04.02, 16:46 Przyjacielu, czyżby przeurocza forumowiczka Bleda została wciągnięta do spisku dla dobra Geo??????? Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???DO BLENDA 26.04.02, 17:17 Ja? do spisku? absolutnie nie!! ;) to Wy jesteście specjalistami od spiskowania. pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???DO SAPER 26.04.02, 18:43 Przyjacielu, wkrótce wtajemniczę Blendę!!!Na pewno zrozumie istotę problemu:- )))))))))pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???DO SAPER 26.04.02, 18:54 No skoro tak, nasza sprawa jest wygrana!! :)))))) Wszystko dla dobra naszego GEOPRZYJACIELA :))))) Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???DO SAPER 26.04.02, 18:57 Nas Dwóch i Urocza Blenda:---))))))))GoePrzyjaciel będzie bezpieczny:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???DO SAPER 26.04.02, 18:58 I nie zapominajmy o tajemniczej Geoagrafce :))))))))) Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???DO SAPER 26.04.02, 22:50 bartuch napisał(a): > Nas Dwóch i Urocza Blenda:---))))))))GoePrzyjaciel będzie bezpieczny:-)))))) Przed czym mnie tak chronicie, jak można wiedziec???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???DO SAPER 27.04.02, 16:20 Lepiej , żebyś nie wiedział drogi Geografie, to może być zbyt niebezpieczne.... Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???DO SAPER IP: *.toya.net.pl / 10.0.221.* 27.04.02, 19:09 A czy mnie moglibyście wtajemniczyć?? Bo niby mam spiskować ale nie wiem o co chodzi;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???DO SAPER IP: *.toya.net.pl 27.04.02, 19:14 grrrrrrrrr................ Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???(geograf) 27.04.02, 16:39 geograf napisał(a): > Przed czym mnie tak chronicie, jak można wiedziec???:)) jeśliby Ci powiedzieli- musieliby Cię zabić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???(geograf) IP: *.bluewin.ch 27.04.02, 16:45 Przed soba.... Pozdr. Do. :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???(geograf) 27.04.02, 17:12 To ja się na to piszę!!! powiecie czy nie...nie powiem że mnie zżera ciekawośc, ale to powoli nie jest śmieszne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???(geograf) IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 18:02 Geo spokojnie, to podobno dla Ciebie, dla Twojego bezpieczeństwa. ja sie w to nie mieszam;) pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???(geograf) IP: *.toya.net.pl 27.04.02, 18:05 Dzieki Ci o wielki!:) Przynajmniej jedna podpora w tych trudnych chwilach;) Może jednak w końcu dowiem się o co chodzi...???? pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu???(geograf) IP: *.toya.net.pl / 10.0.221.* 27.04.02, 19:08 Nie liczylabym na to , że sie dowiesz;)) wiesz w końcu z nich nie tacy źli spiskowcy.... pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 28.04.02, 13:19 Skaczesz po tych watkach, jak jeden z moich najlepszych kocich agentow:-))))Co slychac, Przesladowco??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 28.04.02, 13:21 Wyspałem się w końcu więc jest wszystko OK:)) Poza tym- jaka ładna pogoda:)) musze w końcu mój rower odkurzyc:) A co słychac u kocio-gołębio-jamnikowatych agentów??? A co u ich mistrza??:))) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 28.04.02, 13:23 Ich mistrz pracuje, ale jak widzisz czuwa nad wszystkim:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 28.04.02, 13:25 mistrz pracuje a agenci harcuja??? gdzie ich tym razem wysłałeś? do analizowania rozkładu jazdy MPK, czy innej akcji wywiadowczej??:) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 28.04.02, 13:26 Beda obserwowac wszystkich rowerzystow na Chojnach:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 28.04.02, 13:30 powodzenia:)) Ale tak właściwie- to po co ich tak będziesz męczył???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 28.04.02, 16:38 Jak tam popoludnie, Przesladowco???Jestesmy ciekawi, wraz z Saperem, prawda Przyjacielu???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? IP: *.bluewin.ch 28.04.02, 16:41 Sledze z zainteresowaniem rozwoj tego watku, ale chyba cos przeoczylam, bo jak na razie to Bartuch byl przesladowca, a Geograf ofiara, a tymczasem Bartuch pyta Geografa "Jak tam popoludnie, Przesladowco?"???? Jestem zdezorientowana.... Do. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 28.04.02, 16:42 I kto tu jest maniakiem:) ależ wszystko dobrze pytaniowy prześladowco:))) A jak u ciebie? Jak u Saperem? Czy ty sie oby nie uzależniłeś??:)) pozdrawiam serdecznie obydwu;) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 28.04.02, 17:09 Tym razem muszę zdementować plotki - Bartucha dziś u mnie nie ma i (jak na razie) nie było :) A strasznie jestem ciekaw, jak nasz Geoprzyjaciel spędza to przyjemne popołudnie :) Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 28.04.02, 17:14 przed gazeta i komputerem:) ciekawe jak pracuje się Wam w tak piękny, ciepły, słoneczny dzień:) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 28.04.02, 17:18 A wiesz, że nawet przyjemnie, ja uśmiecham się do klientek, one uśmiechają się do mnie.... bardzo ładny dziś dzień, no i ta wiosna........ :))))))))) Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 28.04.02, 17:25 Trzeba miec dobry humor:)- to wystarczy, reszta do życia nie jest juz potrzebna!!:) (no dobra, zjeśc też coś trzeba...) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 28.04.02, 17:51 A skąd tak nagle u Ciebie dobry humor Geoprzyjacielu???? Wyczuwam w tym rękę tajemniczej Geoagrafki...... :)))))))) Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 28.04.02, 17:56 Tak jest. Wlasnie mialem telefon od zakonspirowanego bociana. Cos sie szykuje, musimy byc czujni, Przyjacielu.... Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 28.04.02, 18:02 W takim razie stawiam w stan gotowości bojowej 5 eskadrę chojeńskich gołębi zwiadowczych osłanianych przez 131 dywizjon pustułek "duma Chojen" A to wszystko dla dobra naszego Geoprzyjaciela!!! Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 28.04.02, 19:23 Bocian na Chojnach?????????? Gdzie?????? :))) A przed czym mnie tak chronicie:))?? powiedzcie...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 28.04.02, 19:31 Z uwagi na to że niedaleko ma Helenówek, z łatwością nawiązałem kontakt z kilkunastoma motorniczymi... Geo teraz kolejne wtyczki są... upssss ujawniłem się. pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 28.04.02, 19:48 masz pecha... w Helenówku "stacjonuja" tylko podmiejskie:)) ja korzystam tylko z miejskich:)) Z reszta- Bartuch i tak podobno ma mnie inwigilowac....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 28.04.02, 19:54 Ha! to była tylko prowokacja! I dałeś się na nią złapać jak dziecko.... Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 28.04.02, 19:59 niedokładnie....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 28.04.02, 20:30 No i co biedny Geo napiszesz, bo ja ani nie powiem czy to prowokacja, ani to czy prawda, ani tym bardzie czy Bartuch dopiero będzie Cię... pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 28.04.02, 20:33 a co amm napisac? ktoś pyta? ktoś prosi.. ja poczekam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 28.04.02, 20:42 Geo wiesz ile fajnych motorniczych można poznać podczas godzinnego stania na pentli na Helenówku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 28.04.02, 20:48 niestety ja nie mieszkam przy krańcówce:(( a co takiego fajnego w nich jest?? fajne opowiastki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 28.04.02, 20:55 Żałuj Geo, żałuj, bo jest czego.... krańcówka na Retkini też ma swój urok... Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 28.04.02, 21:00 Gość portalu: geograf napisał(a): > niestety ja nie mieszkam przy krańcówce:(( > a co takiego fajnego w nich jest?? > fajne opowiastki?:) A ja jak zwykle musiałem coś źle powiedziec... mieszkam pryz krańcówce... ale nie przy zajezdni tak jak HuBar.... (teraz juz chyba wszystko dobrze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 29.04.02, 15:39 Niepokoje Się, Prześladowco....Co z Tobą???? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 29.04.02, 17:43 ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ? Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 29.04.02, 17:49 Przyjacielu, co się dzieje z Geo??? Czy wywiad nic nie doniósł??? Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 29.04.02, 17:52 saper_ napisał(a): > Przyjacielu, co się dzieje z Geo??? Czy wywiad nic nie doniósł??? > Pozdrawiam 8-? Hm, sprawa jest nieco skomplikowana. Dachowce chwilowo pojechały na Front Wschodni, więc tym razem nie pomogą. Właściwie dzisiaj zostaje jedynie 47 Pluton Waranów (choć w nieco okrojonym składzie).... Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 29.04.02, 21:07 Jestem, jestem... dogorywam, ale do 2 w nocy się utrzymam.,.... a co u Was? Jak tam warany?:) nie powpadały pod tramwaje?:) Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 29.04.02, 21:14 ja w kwestii formalnej;)) może załozycie nowy wątek, bo ten sie ciężko otwiera. pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 29.04.02, 21:31 czyżby był on aż taki interesujacy?:) Bartuch! do roboty (jak chcesz, oczywiście...) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 29.04.02, 21:52 Trochę szkoda wątku, a jak komuś się wolno otwiera, to zapraszam do mnie - nawet największe szybciorem się ładują :) Bartuch, przyjacielu, czas powołać rezerwy - zwerbowałem 12 ochotniczy zwiadowczy batalion Gawronów - "Czarne Skrzydła Retkini" - są do Twojej dyspozycji. Czołem! Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 29.04.02, 21:55 saper_ napisał(a): > Bartuch, przyjacielu, czas powołać rezerwy - zwerbowałem 12 ochotniczy > zwiadowczy batalion Gawronów - "Czarne Skrzydła Retkini" - są do Twojej > dyspozycji. > Czołem! Ale po co? Czy ktoś mnie wreszcie uświadomi?????? Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 29.04.02, 22:41 Geo - uwierz, to dla Twojego dobra Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 29.04.02, 23:06 dopóki nie zobaczę/nie dowiem sie o co chodzi- nie uwierzę... Taki to już ze mnie wredny typ..... Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 30.04.02, 09:18 Np to pierwsza setka już pękła, Prześladowco!!!Będa kolejne:-)))))) PS. Serdecznie współczuję. Jeśli Saperowi udało sie zwerbować ,,Czarne Skrzydła Retkinii", nie masz szans. To najbardziej bezwzględni zwiadowcy. No może poza 85 Pułkiem Czarnych Wdów, ale one są tymczasowo w Peru.... Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 30.04.02, 09:34 Radan dla Ciebie, Prześladowco. Jak spotkasz na swojej drodze retkińskiego Gawrona, nie wykonuj żadnych gwałtownych ruchów. To może się skończyć tragicznie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 30.04.02, 15:11 Dziekuje za ostrzeżenie, ale dziwnym trafem nie spotkałem nikogo/niczego dzisiejszego pięknego dnia..... Teraz nie ryzykuję i obserwuję wszystko z perspektywy mojego okna:) Namierzam wszystkie osiedlowe koty.... pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 30.04.02, 16:34 geograf napisał(a): > Dziekuje za ostrzeżenie, > ale dziwnym trafem nie spotkałem nikogo/niczego dzisiejszego > pięknego dnia..... > Teraz nie ryzykuję i obserwuję wszystko z perspektywy mojego okna:) > Namierzam wszystkie osiedlowe koty.... > > > pozdrawiam:) Ha! to tylko dobrze świadczy o moich gawronach! Ale dobrze robisz nie ryzykując... nigdy nie wiadomo, co się może zdarzyć w tramwaju..... Pozdrawiam 8-? PS a co słychać u tajemniczej Geoagrafki?? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 30.04.02, 17:47 saper_ napisał(a): > Ha! to tylko dobrze świadczy o moich gawronach! Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.... Ja uważam, że wykazały się wyjatkowa ślamazarnościa :) Bom ja jest spostrzegawczy jak mało kto (złaszcza po takim przeczuciu wypoczynku w święta:). >Ale dobrze robisz nie > ryzykując... nigdy nie wiadomo, co się może zdarzyć w tramwaju..... Jak na raie nic nigdy mi sie nie zdarzyło:( Ja tylko słyszę z opowieści interesujace zdarzenia.... > Pozdrawiam 8-? > PS a co słychać u tajemniczej Geoagrafki?? Nie weim- przecież to Wy ja znacie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 30.04.02, 17:54 Ależ, GeoPrzyjacielu!!!!Nie bądź taki skromny...GeoAgrafka uprzedzała Nas, że do końca będziesz się upierał, że Ją znasz:-))))))))Prawda, Saper, Przyjacielu???? Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 30.04.02, 17:56 W rzeczy samej Przyjacielu, w rzeczy samej - tak właśnie było..... Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 30.04.02, 18:12 bartuch napisał(a): > Ależ, GeoPrzyjacielu!!!!Nie bądź taki skromny...GeoAgrafka uprzedzała Nas, że > do końca będziesz się upierał, że Ją znasz:-))))))))Prawda, Saper, > Przyjacielu???? Chwila, to ja czegoś tu nie rozumiem!!! Przecież ja jej nie znam- to wy ja znacie!!:))) Więc kto tu sie pryz czym upiera???:) Jaktam, szwadron Wdów? W Peru za ciepło? pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 30.04.02, 18:08 Na którą się dzisiaj umówiłeś z GEOAgrafką, Geograf?????My z Saperem już właściwie wiemy, chcemy tylko skoordynowac informacje od agentów, prawda Przyjacielu???? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 30.04.02, 18:14 ?????????????? Powtarzam- SEN jest rodzaju męskiego!! A z nim umówiłem się (ale to brzmi:)) troszke wcześniej niż wczoraj... pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 30.04.02, 18:33 Dobra, koniec żartów. Czy to prawda, ze wyjeżdzasz na kilka dni w Tatry z GeoAgrafką????? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 30.04.02, 18:38 Hmmmmmmmm.... Jakby ci to powiedziec... no wiesz... tak publicznie to trudno... Moja jedyna i prawdziwa miłosc bardzo trudno byłoby wyrwac w Tatry... ale nie przeszkadza mi to, nigdzie tak nie wypoczywam jak w niej... Wszystko dzięki temu, że Łódź ma klimat lepszy od Tatr:) A wyjazdy...hm... to inna sprawa:) pozdrawiam, a ty nigdzie się nie wybierasz? może odstresowac pewna forumowiczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 30.04.02, 19:01 Zostaje w Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 30.04.02, 19:20 Przyznaj się, Geo....To Ada, nieprawdaz:-)))))?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 30.04.02, 19:24 Oj, już nie udawaj takiego skromnego i nieśmiałego. My z Bartuchem swoje wiemy... Prawda Przyjacielu??? Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 30.04.02, 19:25 Oczywiście, Przyjacielu!!!!!!!!!!! GRATULACJE, GEOGRAF!!!!!!!!!!!!!!DOBRY WYBÓR!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 01.05.02, 12:15 Jak Ci minęła nocka, GeoPrzyjacielu???? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 01.05.02, 14:14 Agenci jacyś senni, nic się nie dzieje....Podejrzanie to wygląda...... Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 01.05.02, 14:22 Agent specjalny "Żuczek" donosi: GeoPrzyjaciel udał się w nieznanym kierunku na pojeździe dwukołowym napędzanym siłą mięśni, zwanym popularnie "rowerem". Po włączeniu ukrytego silniczka i nabraniu dużej szybkości obiekt wyrwał się spod obserwacji agenta "Żuczka". Natychmiast został wezwany patrol lotniczy w sile jednej eskadry "czarnych skrzydeł Retkini" Po nawiązaniu kontaktu wzrokowego z obiektem napłynie stosowny meldunek. Bez odbioru. Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Geograf, co u Ciebie, przyjacielu??? 01.05.02, 20:43 Ech!!! Nocka minęła dobrze:) (Nareszcie się wyspałem!!!) A co do agenta Żuczka- wyrzuc go!!! Dzisiaj poruszałem się pojazdem czterokołowym (!!!- ale to tylko raz...;) A agenci Retkinscy też dali plamę;) akurat przez nia przejeżdżałem... Albo macie kiepskich agentów, albo coś kręcicie...;))) pozdrawiam serdecznie:) Bartuch- jak zdrówko? Saper- szykuja sie zmianyu personalne??:) Odpowiedz Link Zgłoś