Dodaj do ulubionych

Młodociani mordercy

IP: *.tvsat364.lodz.pl 25.08.01, 21:23
W Gliwicach zamordowano 14-letniego chłopca.Sprawcą/cami/ byli prawdopodobnie
jego rówieśnicy.Co robić z takimi przestępcami ? To niestety nie pierwszy taki
mord w naszym kraju w ostatnich miesiącach !
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: Młodociani mordercy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 21:25
      Kara śmierci.Niestety.
      • Gość: emem Re: Młodociani mordercy IP: *.tvsat364.lodz.pl 25.08.01, 21:40
        Myślę podobnie , ale w takich przypadkach nurtuje mnie pytanie - jak można w
        wieku n-stu lat zabić drugiego człowieka , gdzie się taki degenerat
        wychowywał ? co robili jego rodzice aby "wychować" takie zwierzę ? jakie wzorce
        życia przyswajają młodzi , kilkunastoletni ludzie ? Zgroza ...
      • Gość: pepe Re: Młodociani mordercy IP: 213.25.90.* 26.08.01, 13:34
        nie wiem w jakim wieku byli mordercy, ale jeżeli powiedzmy poniżej 14 lat, to
        uważam, że przy odpowiednim wysiłku można z nich "zrobić ludzi". Kara śmierci
        dla 13- czy 14-latka, to przesada. Kara nie powinna być zemstą jak za
        Hammurabiego.
    • kostas Re: Młodociani mordercy 25.08.01, 21:36
      Powinni być karani jak dorośli. Sprawia komuś różnicę, czy zostanie zabity
      przez czternastolatka czy pełnoletniego?
    • Gość: M Re: Młodociani mordercy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 22:00
      Traktować jak dorosłych , albo jeszcze surowiej. Przecież to k.... jak dziki
      Zachód.
      • Gość: vladip Re: Młodociani mordercy IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 22:01
        naogladali sie pokemonow czy co ?
    • Gość: Mirek Re: Młodociani mordercy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 22:33
      Sorry za dosadność , ale Niemcy to mieli na takich sposoby.
    • Gość: Paweł Re: Młodociani mordercy IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 25.08.01, 22:58
      Zgadzam się.
      • gray Re: Młodociani mordercy 26.08.01, 18:40
        nie zrobili tego przypadkiem, ale z drugiej strony jak odebrac dziecko matce i
        zabić ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka