missy3 29.10.04, 10:24 Zastanawiam się nad kupnem koazków, lecz nie mogę się zastanowić jakie czy czarne, białe lub może czerwone; gładkir lub lakierowane. Co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dobry humorek Re: buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 10:42 a dlaczego nie możesz się zastanowić ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krysia_laska Re: buty 29.10.04, 11:03 Widzę, że w tym kraju myślenie boli soraz bardziej. Piszesz, że nie wiesz jakie masz sobie kozaki kupić i co, mamy ci pomóc? Wysil się i napisz coś o swoim stylu, jakie masz ciuchy, w jakich kolorach itp. I nie zrzucaj całej roboty na piszące tu osoby, tylko ułatw im to opisując siebie. W sklepach kozaków jest mnóstwo i to w przeróżnych stylach. A jak nic nie napiszesz o sobie, to zwolenniczka oficerków zaproponuje ci oficerki, zwolenniczka futrzaków - futrzaki, a osoba uwielbiająca szpilki napisze ci, że tylko szpilki. I co ci to da? Tylko zaśmiecisz forum. Odpowiedz Link Zgłoś
missy3 Re: buty 29.10.04, 11:15 jaki kolor będzie pasował do wszystkiego? A poza tym wiadomo, że czerwony kojarzy się jednoznaczenie, a biały z dyskoteką: ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry humorek Re: buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 11:26 mi do wszystkiego pasują beżowe i brązowe...innej kobiecie pasują do wszystkiego czarne... Odpowiedz Link Zgłoś
ludzka_budowla Re: buty 29.10.04, 11:45 ja ci proponuje jaskrawo rozowe w biale kola. z klamerka na stopie. za kolano. na 15 cm szpilce - z wywinietym czubem do gory. Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: buty 29.10.04, 17:50 I koniecznie z ostrogami, jak znalazł w komunikacji miejskiej. A na końcu czuba pomponik. Odpowiedz Link Zgłoś