Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    29.10.04, 10:24
    Zastanawiam się nad kupnem koazków, lecz nie mogę się zastanowić jakie czy
    czarne, białe lub może czerwone; gładkir lub lakierowane. Co polecacie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: dobry humorek Re: buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 10:42
        a dlaczego nie możesz się zastanowić ? :-)
        • krysia_laska Re: buty 29.10.04, 11:03
          Widzę, że w tym kraju myślenie boli soraz bardziej. Piszesz, że nie wiesz jakie
          masz sobie kozaki kupić i co, mamy ci pomóc? Wysil się i napisz coś o swoim
          stylu, jakie masz ciuchy, w jakich kolorach itp. I nie zrzucaj całej roboty na
          piszące tu osoby, tylko ułatw im to opisując siebie. W sklepach kozaków jest
          mnóstwo i to w przeróżnych stylach.
          A jak nic nie napiszesz o sobie, to zwolenniczka oficerków zaproponuje ci
          oficerki, zwolenniczka futrzaków - futrzaki, a osoba uwielbiająca szpilki
          napisze ci, że tylko szpilki. I co ci to da? Tylko zaśmiecisz forum.
          • missy3 Re: buty 29.10.04, 11:15
            jaki kolor będzie pasował do wszystkiego?
            A poza tym wiadomo, że czerwony kojarzy się jednoznaczenie, a biały z dyskoteką:
            (
            • Gość: dobry humorek Re: buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 11:26
              mi do wszystkiego pasują beżowe i brązowe...innej kobiecie pasują do
              wszystkiego czarne...
      • ludzka_budowla Re: buty 29.10.04, 11:45
        ja ci proponuje jaskrawo rozowe w biale kola. z klamerka na stopie. za kolano.
        na 15 cm szpilce - z wywinietym czubem do gory.
        • aniabe13 Re: buty 29.10.04, 17:50
          I koniecznie z ostrogami, jak znalazł w komunikacji miejskiej. A na końcu czuba
          pomponik.
          • ludzka_budowla Re: buty 29.10.04, 17:53
            koniecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka