topjes 23.10.04, 10:53 :)) A wśród naszych forumowiczów nastąpiła pewna niezwykle interesująca zmiana życiowa - jakże istotna z punktu widzenia tego Forum... :)))) pzdr topjes Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
topjes Re: hi hi :) 24.10.04, 11:04 > ktoś dostał prace na lotnisku? :> Lepiej :D pzdr topjes Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: hi hi :) 24.10.04, 11:36 ktoś z Forumowiczów został dyrektorem lotniska,czy może nastąpił slub, tudzież poczęcie forumiątek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: hi hi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 12:10 O dyrektorowaniu lotnisku przez kogoś z forumowiczów nic nie słyszałem. Ale słyszałem, że ktoś z forumowiczów ma rozpocząć pracę w los costcie LOTu z siedzibą w Łodzi. MK Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: hi hi :) 24.10.04, 12:19 ooo... no to wielkie gratulacje. Zatem i wśród forumowiczów będzie wiedza gdzie znajduje się jego siedziba;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: hi hi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 12:24 Ale to już dawno i prasa pisała, że w Łodzi siedziba - chyba każdy to wie =8-0 MK Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: hi hi :) 24.10.04, 12:40 tak,tak...nawet ja popełniłem wątek... a czy każdy wie gdzie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: hi hi :) IP: *.toya.net.pl 24.10.04, 14:58 Gratulacje i życzę wielu sukcesów! Mam nadzieje, że dzięki temu nastanie dobry czas dla Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: hi hi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 15:30 A czy ja coś mówiłem ;-) ??? Pozdrawiam, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś