Gość: BeHQ IP: *.retsat1.com.pl 28.10.04, 21:36 do nauki!;) hehehe od 6 rano albo na nocne zmiany się edukować;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galadhen a potem sie dziwia... 29.10.04, 15:08 ze sa zle wyniki w nauce:) ale tak na powaznie, to sam przezylem liceum i bywalo ze caly tydzien chodzilem na zerowki i zyje, a ze bywalo ze sie uszka klapnely na takiej zerowce to juz inna sprawa. miejmy nadzieje ze ten problem zostanie jakos sensownie rozwiazany. Odpowiedz Link Zgłoś
flyap Re: Zero sensu - cd. 29.10.04, 23:57 -" Poprosimy dyrektorów, by nie robili zerówek. O siódmej rano będą dopuszczalne tylko lekcje wychowania fizycznego, i to pod warunkiem, że w szkole jest jedna mała sala gimnastyczna i dużo klas - powiedziała nam wczoraj Dorota Szafran, pełniąca obowiązki dyrektora wydziału edukacji UMŁ." Zajęcia wf są głównym powodem wystepowania zerówek, gdyż jedna sala gimnastyczna nie daje możliwosci realizacji wszystkich lekcji w "normalnym" czasie od 8.00 do 14.00. a w szkołach koedukacyjnych jest równiez kłopot z podziałem na grupy męskie i żeńskie, przy czym dwie grupy nie mogą ćwiczyc jednocześnie w sali, nawet duzej. Pani Szafran z UMŁ sugeruje, że tylko małe sale usprawiedliwiają istnienie zerówkek, co nie jest prawdą. W dużych salach tez nie moga być prowadzone równolegle zajęcia dwóch grup.Problem zerówek może zniknąc przy zmniejszeniu tygodniowego wymiaru zajęc w szkołach, na co się jednak nie zanosi. -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Zero sensu - cd. 31.10.04, 08:23 Ja na szczęście NIGDY nie miałem "zerówek". A sam pomysł jest PORONIONY:( Odpowiedz Link Zgłoś
camelot Re: Zero sensu - cd. 31.10.04, 20:56 Ja miałem zerówki i nigdy na nie niechodziłem, lubiłem się wyspać. Jak to załatwałem moja słodka tejemnica. Odpowiedz Link Zgłoś