baszka3 25.04.02, 20:03 Zapisałam się do TBS śródmieście... teraz okazało się, żę muszę wpłaćić jakieś pieniądze. Czy ktoś ma doświadczenia z TBS śródmieściem lub widzew???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bruno11 Re: TBS - CZY WIEARZYĆ???????????? 25.04.02, 21:29 baszka3 napisał(a): > Zapisałam się do TBS śródmieście... teraz okazało się, żę muszę wpłaćić jakieś > pieniądze. Czy ktoś ma doświadczenia z TBS śródmieściem lub widzew???? A to Ty myślałaś, że jak się zapiszesz do TBS - to oni będą Ci płacić jakieś pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1 Re: TBS - CZY WIEARZYĆ???????????? 25.04.02, 22:14 Towarzystwo Budownictwa Spółdzielczego. Ma to być coś w rodzaju kasy pożyczkowej. Najpierw wpłacasz pieniądze, kóre leżą tam przez kilka lat i procentują bardzo powoli.A po pewnym czasie możesz wziąć kredyt również nisko oprocentowany. Atrakcją miało być to, że wpłaty na TBS można było odpisywać od podatku.Takie były zamierzenia, a jaka jest rzeczywistość nie jest mi wiadome. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1 oops 25.04.02, 22:16 Sorry!Wkradł sie błąd Towarzystwo Budownictwa Społecznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2000 Re: TBS - CZY WIEARZYĆ???????????? IP: *.glus.easy.com.pl / 10.0.0.* 28.04.02, 15:26 A ty jesteś blondynka, czy tylko ci sie tak popierdoliło w główeczce? Odpowiedz Link Zgłoś