Gość: Marcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 13:24 Szukam osób interesujących się inwestowaniem ,które chciałyby założyć klub inwestorski . Myślę, że to dobry sposób , aby szybciej nauczyć się efektywnego inwestowania . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard Co rozumiesz przez klub inwestorski? 09.11.04, 13:41 Zrzutę na kapitał i wspólne decyzje? Czy tylko dyskusje przy drogim/ tanim winie? Ta druga opcja brzmi zresztą nawet bardziej interesująco :-) Pozdrawiam, aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Co rozumiesz przez klub inwestorski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 14:27 Chodzi mi o coś na kształt klubu "Midas" prezentowanego na stronie www.sii.org.pl/edu_klubypl_midas.php Odpowiedz Link Zgłoś
aard Midas, ładna nazwa... 09.11.04, 15:00 Ty mi das pełnomocnictwo, ja Ci dam trochę kaski... A tak na poważnie, jakie masz kwalifikacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Midas, ładna nazwa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 16:36 Nie mam wykształcenia ekonomicznego. Czytałem "Giełdę ,wolność i pieniądze" , "Safe strategies for financial freedom" Van K.Tharpa, "Komputerową analizę rynków terminowych " LeBeau i Lucasa, "Spekulacja - podejście strategiczne " Slatyer . Nie mam żadnej praktyki. Próbowałem testować różne systemy przy użyciu programu Advanced Get. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tmq Re: Klub kwestorski IP: 217.153.187.* 09.11.04, 14:31 a moze zalozyc klub kwestorski, najpierw bysmy nauczyli sie szybkiego kwestowania, a potem bysmy jakos te fundusze zainwestowali w wycieczke do RPA bo sie zimno robi, a ja nie lubie zimna. Klub moze sobie kwestowac dalej, doskonalac swe umiejetnosci kwestorskie, a ja bede skarbnikiem oddelegowanym do Cape Town inwestujacym w zywnosc i napoje. Odpowiedz Link Zgłoś
intruder Re: Klub inwestorski 09.11.04, 15:08 No i zbesztali chlopaka z pomyslem, wprawdzie nie nowatorskim, ale może godnym uwagi.. Odpowiedz Link Zgłoś
kolekcjonerr Re: Klub inwestorski 09.11.04, 16:04 a w co mozna zainwestowac w Lodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helga Re: Klub inwestorski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 19:45 Do inwestowania najlepsze są pieniądze a nie klub. Jednakowoż - powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś