Gość: rodzic IP: *.smrw.lodz.pl 09.11.04, 16:53 czy ktoś coś słyszał o dokonaniach tej instytucji artystycznej?( poziom, nauczyciele itp). Proszę o info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bart Re: NOE-ART ul. Piotrkowska IP: *.tpnets.com 09.11.04, 17:41 mój kolega chodzi na bębny i jest zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic pracownia nosi nazwę NEO, nie NOE IP: *.smrw.lodz.pl 09.11.04, 18:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: NEO-ART ul. Piotrkowska IP: *.smrw.lodz.pl 13.11.04, 16:50 podbijam wątek, ponieważ prawie niczego się nie dowiedziałem Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 a już w Andrzejki.... 14.11.04, 18:19 polecam, tylko długo by pisać, co Cię dokłądnie interesuje? wydaję mi się,że warto przejść się na Piotrkowską 92 i osobiście porozmawiać z prowadzącym tą pracownię-Wojtek Bednarek,:) serdecznie też polecam zbliżające się otwarcie galerii NEO, które odbędzie się w Andrzejki 30listopada o godz, bodajze,18.00, Galeria mieścić się będzie na Piotrkowskiej 82do zobaczenia.....:) -zajęcia grupowe i indywidualne w zakresie sztuk plastycznych(mozaika, witraże, garfika...) -kursy przygotowawcze do egzaminów wstępnych np.na Akademię Sztuk Pięknych -zajęcia z fotografi(pracownia posiada ciemnię) -wyjazdy plenerowe(zarówno zimą jak i w wakacje letnie) ...i dużo ,dużo innych reczy.... Odpowiedz Link Zgłoś