Dodaj do ulubionych

Lizanie damskiego obuwia - fan club.

01.02.09, 23:00
Lubie je czyscic jezykiem.Wy tez tak macie?Jak na razie udalo mi sie
znalezc kilkunastu facetow lubiacych to samo z calej Polski.I
wszyscy przyznaja sie ze czyszcza buciki swoich kobiet jezykiem -
oczywiscie kiedy wlascicielek pieknego obuwia nie ma w domu.A co o
takim sposobie dbania o buty sadza Panie?
Obserwuj wątek
    • Gość: zocha Re: Lizanie damskiego obuwia - fan club. IP: *.man.bydgoszcz.pl 01.02.09, 23:10
      wpadnij do mnie - mam uswinione gnojem gumowce.
      • sandiego7 Re: Lizanie damskiego obuwia - fan club. 01.02.09, 23:18
        Mowie o damskim obuwiu a nie brudnych gumofilcach jakiejs
        chlopki.Wracaj do stodoly kobieto zamiast korzystac po kryjomu z
        internetu w siedzibie kolka rolniczego.
        • Gość: Zocha Re: Lizanie damskiego obuwia - fan club. IP: *.man.bydgoszcz.pl 01.02.09, 23:26
          Nie marudz tylko liż.

Stary w stodole z owcami dokazuje, wiec korzystaj z okazji.
          Moje obuwie czeka na twoj goracy jezyczek.
          • sandiego7 Re: Lizanie damskiego obuwia - fan club. 01.02.09, 23:32
            Nie jestem pewien czy w stodole trzyma sie owce.Poza tym czy w
            bydgoszczy trzyma sie owce?Osobiscie wole oficerki wiec
            przekwalifikuj sie na stajenna.Wtedy chetnie jezyczkiem popracuje.
      • fetyszysta2050 Re: Lizanie damskiego obuwia - fan club. 03.10.17, 18:54
        Zocha chętnie wpadnę i wyczyszczę takie w gnoju 😍😘
      • alevkruu Re: Lizanie damskiego obuwia - fan club. 18.03.25, 18:37
        Sex randki- sexkontakty.com przynajmniej realne profile i ludzie.
    • Gość: kilo Re: Lizanie damskiego obuwia - fan club. IP: *.aster.pl 02.02.09, 00:49
      zboczeniec
      • idasierpniowa28 Re: Lizanie damskiego obuwia - fan club. 02.02.09, 07:58
        Marny wpisik, który w założeniu autora miał być kontrowersyjną i być
        może dowcipną prowokacją :P
    • karina1984 Re: Lizanie damskiego obuwia - fan club. 02.02.09, 11:31
      Mojego chlopaka strasznie podnieca pieszczenie moich paluszków
      (języczkiem oczywiscie), jak jestem w sandałkach (zwłaszcza na
      wysokiej szpilce) albo japonkach, traktujemy takie zabawy jako
      element gry wstępnej
      ale samych butów raczej nie liże, no czasem wewnętrzna strone ale
      to przy okazji lizania palców
    • Gość: magula Re: Lizanie damskiego obuwia - fan club. IP: *.who.vectranet.pl 02.02.09, 22:52
      No ale jakie buty? Czy takie z CCC tez do lizania, czy tylko lizanie
      Blahnikowopodobnych wchodzi w grę? Czy ewentualnie ze względu na to nietypowe
      zainteresowanie, mógłbyś kobiecie doradzić jakiś dobry but?
      • sandiego7 Re: Lizanie damskiego obuwia - fan club. 04.02.09, 22:48
        Osobiscie najbardziej lubie oficerki - dobre robi Kors, fajne sa tez
        od Tommiego czy Armaniego. Wiadomo ze im lepszej jakosci tym wieksza
        przyjemnosc.
        A tak na marginesie fetyszyzm jest wsrod facetow rozpowszechniony i
        wiem ze dla niektorych moze to byc szokujace i obrzydliwe ale ja to
        lubie.Tak samo jak uwielbiam masowac damskie stopki.
        Pozdrawiam serdecznie wszystkich stopo i buto manaiakow!
    • Gość: narcyz Re: Lizanie damskiego obuwia - fan club. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.09, 10:58
      ja tam pozostaje przy lizaniu kobiecych stopek :) i nie tylko...:) wspaniala sprawa
      • sandiego7 Re: Lizanie damskiego obuwia - fan club. 04.02.09, 22:49
        Co do stopek absolutna zgoda.A moj ulubiony kolorek pazurkow to
        czarny.Juz nie moge sie doczekac lata.
    • summerlove Re: Lizanie damskiego obuwia - fan club. 05.02.09, 15:51
      Kiedyś stałyśmy z kumpelą przed blokiem i rozmawiałyśmy i podszedł kolo i mówi
      :"Mogę wam polizać buty?? Zapłacę"
      ;))))
      Nie wiedziałam że to takie powszechne zjawisko ;))
    • Gość: fan obuwia Re: Lizanie damskiego obuwia - fan club. IP: *.aster.pl 24.03.09, 23:28
      najlepiej lizać lakierki najtrudniej zamszaki
      • sandiego7 Re: Lizanie damskiego obuwia - fan club. 25.03.09, 19:01
        To fakt.Ale na dobrych lakierkach zostaja smugi po jęzorze ;-) co moze wzbudzic
        niezadowolenie wlascicielki
        pozdr
    • Gość: sundry Re: Lizanie damskiego obuwia - fan club. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 14:42
      Preferuję dbanie za pomocą pasty.
    • maskotkaaa [...] 25.03.09, 15:41
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • sandiego7 Re: Lizanie damskiego obuwia - fan club. 25.03.09, 18:58
        Jesli poszperasz w sieci to zorientujesz sie ze fani brudnej bielizny takze
        istnieja - byc moze nawet jeden z nich juz nie moze doczekac sie na wiosne kiedy
        wywiesisz swoje niedoprane gatki na sznurze kolo swojej chalupy i bedzie mogl je
        zwinac i wachac w samotnosci.
        pozdro
      • eastern-strix no nie wiem... 26.03.09, 22:58
        no nie wiem maskotkaaa.

bardzo jestes szybka w ocenianiu innych.

dla mnie trzeba miec naj... w glowie zeby pozwalac facetowi spuszczac sie sobie
        na twarz jak w chusteczke a to podobno dosc popularne posrod tak zwanych
        'normalnych' par.

wiec moze nie zabieraj sie za ocenianie zycia seksualnego innych? co cie ono
        obchodzi?
    • Gość: fan obuwia Re: Lizanie damskiego obuwia - fan club. IP: *.aster.pl 25.03.09, 20:13
      rozumiem że lizanie bucików traktujesz jako grę wstępną ale interesuje mnie czy
      już wtedy osiągasz erekcję?
      • sandiego7 Re: Lizanie damskiego obuwia - fan club. 25.03.09, 21:36
        Juz nam sam widok kobietki w fajnych bucikach dostaje erekcji, a lizanie jako
        gra wstepna... coz ja moge to tak traktowac ale nie dziewczyna ktorej bucikami
        sie zajmuje.
    • eastern-strix [...] 26.03.09, 22:57
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Karol Re: Lizanie damskiego obuwia - fan club. IP: 195.205.202.* 26.03.09, 23:14
        czasami jak do mojej siostry przychodzą koleżanki to lubie sobie polizac ich buty, potem się dziwią co te buty takie mokre
      • sandiego7 Re: Lizanie damskiego obuwia - fan club. 27.03.09, 20:10
        Fajna stronka.Zycze powodzenia w rozwoju kariery.W UK mieszkalem przez 6 lat -
        glownie Londyn i nie moge odzalowac klimatow BDSM z Camden Town, zreszta to co
        fajne w Londynie to wlasnie mozliwosc odkrywania nowosci i to ze nikt nie wytyka
        cie palcami.
        pozdr
        • eastern-strix Re: Lizanie damskiego obuwia - fan club. 28.03.09, 00:46
          Camden town to troche kicha i troche pod publiczke.

Polecam Torture Garden ;)

• Gość: ANONIM Re: Lizanie damskiego obuwia - fan club. IP: *.miedzyrzecz.mm.pl 13.04.09, 13:23
      Słuchaj ja zostałem fetyszystą gdy miałem 5 lat jakoś tak .przez kuzynke co niby
      miało być zabawą. potem namawiałem kumpla do tego że by ciaskał noge w moje
      czułe miejsce lecz jednak czułem dyskomfort .następnie poprosiłem jego siostre i
      wtedy poczułem przyjemnośćlecz jak poszła do domu i nie wróciła to byłą akcja z
      kumplem ale wydało mi si,e to dziwne i pozostałem fetyszystą damskich artykułow
      lecz było potem podobnie jak z kuzynką oni o tym zapomnieli a ja zostałem
      przyłapany jak sie mamy butami "bawiłem" i potem także o tym zapomniałem aż do
      śmierci Mamy. potem rozwineło sie umnie lizanie butów damskich rzecz jasna i
      rozwineło sie z foot joba trampling bootlicking i wąchanie damskich skarpet
      kude ja chce z tym zerwaćpanuje nad sobą troche lecz jak koledzy na mysl o
      pieknej kobiecie w dogonym mi obuwiu także doznaje wzwodu to ma jedną zalete nie
      staje mi na inne sposoby kjuszenia przez dziewczyne więc moge brac udział w
      zawodach kto dłużej wytrzyma bez erekcji heh;P
      • sandiego7 Re: Lizanie damskiego obuwia - fan club. 14.04.09, 22:11
        Ja od razu zaczynalem z kobiecym obuwiem.Pierwsze byly trampki
        kolezanki - przywiozla je sobie z niemiec a ja bylem dyzurnym w
        szatni wiec sobie pouzywalem.I mam podobnie, bardziej dzialaja na
        mnie stoopki niz piersi czy inne czesci ciala.
        Pozdr!
    • rafdzik Re: Lizanie damskiego obuwia - fan club. 19.09.13, 07:45
      Niestety i mnie to dotknęło :(
      Mam 30 lat, pracuję w poważnej firmie i mam wyjątkowo seksowną koleżankę w pracy. Nie kręcą mnie jednak najbardziej jej piersi, pupa, sylwetka czy uśmiech - choć trudno zaprzeczyć, że jest w moim guście, to największą satysfakcję sprawia mi zerkanie kątem oka na jej piękne stopy. Codziennie rano zakłada na nie buty które trzyma w pracy.
      Ostatnio specjalnie przychodzę do pracy pierwszy, żeby móc lizać i dotykać tych butów, wąchać cudowny zapach jej stóp, lizać buty w środku. Wzbudza to we mnie ogromne podniecenie i nic na to nie poradzę :(
      Wiele bym oddał, żeby mieć jej stopy na chwilę w swoich dłoniach i móc je wycałować...
      • Gość: wkladka Re: Lizanie damskiego obuwia - fan club. IP: *.legnica.vectranet.pl 07.12.13, 07:45
        Tez tak mam 😊 super sprawa ale cieszy mnie ze nie jestem sam, ale jedniczesnie troche sie martwie zeby to nie stalo sie zbyt powszechne bo laski zaczna zwracac uwagę. Pozdro dla wszystkich fetyszystów.
      • Gość: Edek Re: Lizanie damskiego obuwia - fan club. IP: *.146.134.134.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.12.15, 19:11
        I tej nocy znowu to zrobiłem. Moja małżonka mocno spala a ją po cichu zakradlem się do przedpokoju i znalazlem jej botki pod kostkę. Były trochę ublocone bo cały tydzień chodziła w nich do pracy. Postanowiłem że zabiore je do łazienki i tam wyczyszcze. Zabralem że sobą szklankę wody mineralnej. Najpierw obydwa dokładnie wyczyscilem językiem z wierzchu. Potem gdy już były czyste zabralem się za czyszczenie podeszw i obcasow. Lizalem mocno przyciągając język aż stały się czyste popijając przy tym wodę. Nad ranem żoną poszła po buty jak zwykle żeby iść do pracy. To było cudowne uczucie że miała na stopach czyste obuwie.
        • edekzgredek99 Re: Lizanie damskiego obuwia - fan club. 08.12.15, 15:25
          Zaraz obiad zwroce
    • Gość: fety Re: Lizanie damskiego obuwia - fan club. IP: *.sejnet.pl 26.07.14, 17:44
      lizać tylko w środku.
    • Gość: ktos Re: Lizanie damskiego obuwia - fan club. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.15, 22:47
      Ja czesto to robie jak zony nie ma w domu. Czyszcze Jej cale buciki lacznie z podszewami i obcasami. Boje sie tylko ze zczai ze wracala w brudnych a zaraz ma czyste...
      • edekzgredek99 Re: Lizanie damskiego obuwia - fan club. 04.11.15, 11:55
        I zadnych parchow na jezyku nie dostales? A moze jednak zdezynfekowales choc te podeszwy i obcasy no bo jak zona w co wdepla
        • Gość: ktos Re: Lizanie damskiego obuwia - fan club. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.15, 09:47
          Nic mi nie było. Nie dezynfekowałem :)
          • Gość: Senior Re: Lizanie damskiego obuwia - fan club. IP: *.146.96.74.mobile.internet.t-mobile.pl 31.05.24, 21:39
            Też to lubię robić załącza jak po chwili kobita wróci i zdejmie adidasy ☺️

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka