rnax 30.04.02, 16:24 Każdy ma prawo do orgazmu. I nie ważne jaką drogą do niego dochodzi...Czy wykorzystuje pluszowego misia do pocierania, czy ogórka do wkładania! Ale gdzie jest Dziubdziub, nadal nie wiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: PRAWO DO ORGAZMU!!!! 30.04.02, 16:47 Czy właśnie Dziubdziub pomaga Ci osiągnąć orgazm i dlatego tak go pilnie poszukujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
.pepe. Re: PRAWO DO ORGAZMU!!!! 30.04.02, 16:52 orgazm z dziubdziubem jest jednak lepszy od orgazmu bez niego. jeszcze lepszy jest orgazm z dwiema dziubdziubami* * założenie:dzibdziub jest rodzaju żeńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: PRAWO DO ORGAZMU!!!! 30.04.02, 17:03 .pepe. napisał(a): > * założenie:dzibdziub jest rodzaju żeńskiego nie bądźmy tacy drobiazgowi, pepe Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: PRAWO DO ORGAZMU!!!! 30.04.02, 17:07 Proponuję pójść na kompromis* - dla Pepe dziubdziuby, a dla Kropki. dziobdzioby. Pozdrawiam 8-? *pozostaje tylko pytanie , gdzie ów kompromis się znajduje.... Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: PRAWO DO ORGAZMU!!!! 30.04.02, 17:50 A jeżeli rnax to kobieta? Co ty na to .Pepe. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
bruno11 Re: PRAWO DO ORGAZMU!!!! 30.04.02, 17:53 A może Curie-Skłodowska też była kobietą? Odpowiedz Link Zgłoś
.pepe. Re: PRAWO DO ORGAZMU!!!! 30.04.02, 17:14 dlaczego swinio? czyzby wiktorianizm zapanowal na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: PRAWO DO ORGAZMU!!!! 30.04.02, 17:51 .pepe. napisał(a): > dlaczego swinio? czyzby wiktorianizm zapanowal na forum? Gdzie???:)) Może lepiej: świntuchu (???) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: PRAWO DO ORGAZMU!!!! 30.04.02, 18:15 pełna tolerancja i swoboda myśli powiadzasz?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: PRAWO DO ORGAZMU!!!! DO GEOGRAF... 30.04.02, 18:20 Zastanawia mnie, Prześladowco, co Ty robisz na tym akurat wątku...????? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: PRAWO DO ORGAZMU!!!! DO BARTUCH... 30.04.02, 18:23 Ja robię wszystko!! I na wszystkich watkach!! Bo ja ciekawy jestem! wszystkiego:) A i swoje trzy grosze dorzucę... A czemu to tak Cię dziwi??? nie można??:) Czekam na wyjaśnienia.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: PRAWO DO ORGAZMU!!!! DO GEOGRAF 30.04.02, 18:26 Po prostu byłem ciekaw, Prześladowco....Co słychac u GeoAgrafki???? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: PRAWO DO ORGAZMU!!!! DO GEOGRAF 30.04.02, 18:30 Spytaj się Sapera, badź przeczytaj w innym watku...... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: PRAWO DO ORGAZMU!!!! DO GEOGRAF 30.04.02, 18:51 ekstra!!! to wszystko to o orgazmie???!!!!! geoagrafka i trzy grosze!!!??? prześladowcy??? a moze orgazm przesladowczy???? :))))))) pozd Odpowiedz Link Zgłoś