Dodaj do ulubionych

gdzie w Łodzi dobry MASAŻ?

15.11.04, 13:39
od dłuższego czasu wybieram się na masaż, niestety nie wiem gdzie są najlepsze, napiszcie mi o swoich doświadczeniach i przyblizonych kosztach, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: DominikaBlonska Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.11.04, 13:57
      Cóż, mam dosc przykre doświadczenia z masażami w Łodzi!

Być może dlatego, iż jestem kobietą młodą i (podobno) atrakcyjną. Chcąc poprawić
      swoją urodę, postanowiłam, podobnie jak Pani, udać się do profesjonalnego studia
      masażu.

Najpierw postanowiłąm odwiedzić prawdziwy salon. Udałam się na ul. Piotrkowska
      101. Niby fajnie, niestety masażysta serwował mi niewybredne aluzje, zbyt wielką
      uwagę poświęcając masażowi moich pośladków. Poprosiłam o zmianę masażysty - ten
      był już grzeczny, jednak okazał się bliskim przyjacielem poprzedniego. Na
      trzecim masażu uraczył mnie historią podbojów miłosnych swojego kumpla. Miałam
      dość, zrezygnowałam.

Drugie studio - Piotrkowska 37. Masują kobiety - z początku rewelacja! Później
      okazuje się że podobam się jednej z nich. Coś okropnego, uciekam.

Prywatne gabinet na Baczyńskiego. Starszy pan, na szczęście nie jakis
      zboczeniec. Niestety, po drugim masażu jedzie na trzy miesiące do USA, do brata.
      A ja nie chcę przerwać kuracji.

To ja już poczekam na pana Leonarda jak wróci z USA. a może już wrócił?
      Prywatny gabinet na Syrenki, do ktorego trafiam tradycyjnymi kanałami od
      znajomej. Niestety facet ma komplet, na dodatek czuć od niego alkohol. Wole nie
      ryzykować... w koncu z ogloszenia dowiedziałam się o pewnym panu mieszkającym na
      Zdrowiu.

Ten byl najgorszy ze wszystkich! Zdziwil sie, ze nie zamierzam rozebrać się do
      naga, a pomiędzy książkami zobaczyłam palącą się diodę. Prawdopodobie kamera
      cyfrowa! Nagrywa swoje 'sesje' z rozebranymi pacjentkami - obrzydliwość!
      • Gość: Agata Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? IP: *.kom.pl / *.access-net.pl 15.11.04, 14:03
        Niestety w pelni popieram i solidaryzuje sie z przedmowczynia! bylam tylko raz
        na masazu, masazysta obmacywal mnie, demoralizowal obrzydliwymi dowcipami i
        ogolnie byl ordynarny! mialalm wtedy 14 lat i zrazilam sie do chlopcow. Dzis mam
        16 i wole dziewczyny
      • Gość: K8 Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? IP: *.crowley.pl 15.11.04, 14:18
        Gość portalu: DominikaBlonska napisał(a):

> Cóż, mam dosc przykre doświadczenia z masażami w Łodzi!
        >

Dziewczyno, demonizujesz!

Wystarzy odpowiednie podejście; ja się nigdy masażystów nie bałam. Uwielbiałam
        ich prowokować, kilku nie wytrzymało i "dobrało się" do mnie. Było bardzo
        przyjemnie, a jeden z nich został nawet moim kochankiem. Z życia należy po
        prostu brać to co najlepsze. A masażyści bywają przystojni, ach te ich
        wysportowane pośladki!

:*
        • Gość: Rogan Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? IP: *.centertel.pl 28.04.16, 09:06
          To gdzie taki masażysta ?? Chciałbym moja zonę wysłać na taki Masaz by czuła sie w pełni dopieszczona
      • Gość: Ewelina Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? IP: *.galatea.pl 08.01.14, 17:16
        polecam profesjonalizm w każdym milimetrze , chodzę do masażysty Łukasza dobre 5 lat i nigdy nie było żadnych podtekstów , akcji ani podchodów pomimo że mam 26 lat a w tym 8 lat tańca aktywności fizycznej , czyste zawodowe podejście , Polecam drogie Panie ; )

www.facebook.com/MassageLodz
      • Gość: Kasia Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? IP: *.kondor.com.pl 27.01.14, 10:43

Dobre specjalistki - same kobitki są w Centrum Revitalis przy Broniewskiego. Bardzo miłe i sympatyczne, o wszystko pytają i wszystko tłumacza..
        Dosyć nowe miejsce, miedzy Rzgowską a Kilińskiego, w pawilonach. Łatwo znaleźć bo jest reklama (choć wejście jest z tyłu budynku, a nie od ulicy).
        Jest kameralnie i intymnie w porównaniu do tego, co opowiadasz.
        No i przede wszystkim - profesjonalnie. Sama borykam się z czestymi bólami pleców. Zaczełam przychodzić do tego salonu.. Wszystkim z całego serca doradzam, aby spróbowali - nie warto faszerowac sie chemią, kiedy czasami kilka wizyt u dobrego masażysty rozwiązuje problem:-)
      • Gość: adam Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? IP: *.play-internet.pl 25.02.15, 17:00
        Służę pomocą. Mgr fizjoterapii , profesjonalne podejście, dojazd do domu z profesjonalnym stołem. Telefon:
        883-500-172
      • dario030 Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? 06.06.16, 19:43
        Zapraszam na masaże :
        - klasyczny;
        - relaksacyjny;
        - limfatyczny;
        - ujędrniający;
        - kosmetyczny;

Dojeżdżam w Łodzi i okolicach do klientów z łóżkiem oraz kosmetykami do masaży.

Gwarantuje miłą atmosferę ,jakość oraz uczciwość .
        Zapraszam - 537 544 447 - darek.
      • atrramm Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? 20.10.17, 08:37
        Zapraszam ATRRAM Gabinet masazu i rehabilitacji. Profesjonalnie.
        Dyplomowany fizjoterapeuta, masażysta, terapeuta, magister pedagogiki specjalnej terapeutyczno-leczniczej z 23-letnią praktyką w placówkach medycznych i na oddziałach szpitalnych oraz w placówkach opiekuńczo-wychowawczych wykona szeroki zakres usług rehabilitacyjnych.

- W GABINECIE Łódź. Zachodnia 10
        - W DOMU PACJENTA
        - NA ŻYCZENIE PLACÓWEK MEDYCZNYCH
        Dla stałych pacjentów zniżki. Przy zakupie karnetu 5 lub 10 razy ostatni zawsze gratis.
        cennik na dole strony. Zniżki obliczane są indywidualnie.

Zapraszam do mojego gabinetu rehabilitacji i masażu w Łodzi. Odpowiedni klimat, blask świec i nastrojowa muzyka wprowadzą Państwa w inny, magiczny świat. Sami wybierzecie zapach olejków do masażu, spośród wielu niepowtarzalnych aromatów. Dobrze wykonany masaż poprawia nastrój, usuwa zmęczenie oraz redukuje stres. Po relaksującym masażu będziecie Państwo wypoczęci i zrelaksowani jak nigdy wcześniej.

Prowadzę rehabilitację związaną z powrotem do sprawności fizycznej po przebytych urazach i operacjach narządów ruchu. Opracowuję pełen plan rehabilitacji dla pacjenta. Koszty zawsze ustalane są indywidualnie z pacjentem. Pomogę w powrocie do zdrowia i odzyskaniu sprawności w największym możliwym zakresie przy danym schorzeniu. W przypadku prowadzenia długofalowej rehabilitacji pacjenta proponujemy znaczne obniżenie kosztów leczenia.

-masaż klasyczny suchy,
        -masaż limfatyczny ( zastoje limfy, obrzęki itp.) ,
        -masaż leczniczy (bóle kręgosłupa, rwa kulszowa, rwa barkowa, łokieć tenisisty,golfisty,bóle karku, po różnych urazach itp)
        - masaż relaksacyjny (stres, przemęczenie itp.).
        - masaż bańkami chińskimi,
        - masaż gorącymi kamieniami,
        - masaż stemplami ziołowymi
        - masaż lomi lomi nui,
        - masaż miodem,
        - masaż pałeczkami bambusowymi,
        - masaż stóp refleksoterapia,
        - taśmy kinezjologiczne, tejpy , (,naklejanie na miejsca bólu,przeciążenia,nadwyrężenia i opuchnięcia, po złamaniach,skręceniach i innych urazach,)

Nie wykonuję masażu erotycznego!:

POPROWADZI RÓWNIEŻ;

1,rehabilitację ortopedyczną( Złamania kręgosłupa bez powikłań neurologicznych, Zmiany zwyrodnieniowo – zniekształcające stawów kręgosłupa i stawów kończyn, usprawnienie po złamaniach i zwichnięciach, ostre i przewlekłe zespoły bólowe kręgosłupa szyjnego, piersiowego, lędźwiowego, rwa kulszowa, rwa barkowa,
        zespoły bólowe stawu barkowego ( zespół stożka rotatorów, zamrożony bark i inne) ,zespoły przeciążeniowe stawu łokciowego ( łokieć tenisisty, golfisty, Artroskopia (kolana, barku)
        Endoprotezy (biodra, kolana, barku) i inne.
        2.rehabilitację neurologiczną (udar mózgu, wylew, porażenia itp.),
        3.rehabilitację kardiologiczną (po operacjach kardiochirurgicznych, zawał serca, stenty, bypassy itp.)

DLA DZIECI
        ( zdrowych i niepełnosprawnych umysłowo)
        -gimnastykę korekcyjną,( wady postawy, płaskostopie itp.),
        -terapię zajęciową dla dzieci z MPDZ, uszkodzeniem mózgu ( porażenie mózgowe, niedowłady, upośledzenia, deficyty parcjalne itp.)

I GWARANTUJE:
        -profesjonalizm,
        -wysoką kulturę osobistą,
        -indywidualne podejście do pacjenta i dobór ćwiczeń do danej jednostki chorobowej,
        -odpowiedni dobór terapii dla dzieci.
        -dyskrecję,
        - udokumentowanie zdobytych umiejętności ( studia podyplomowe, kursy, szkolenia itp).
        -mobilność.
        - profesjonalny sprzęt oraz pomoce do ćwiczeń.

UWAGA!!!
        NIE WYKONUJĘ MASAŻU EROTYCZNEGO , NIE MASUJĘ MIEJSC INTYMNYCH.

ZAPRASZAM DO GABINETU UL. ZACHODNIA 10 ŁÓDŹ
        tel. 723 - pokaż numer telefonu -

CENNIK
        1.masaż klasyczny, leczniczy, relaksacyjny 1 h 90 zł
        2. masaż gorącymi kamieniami, lomi lomi, bańką chińską, stemplami
        ziołowymi, czekoladą, olejkiem na gorąco, miodem, pałeczkami bambusowymi około 1,5 h między 110 zł a 160 zł zł
        3. Rehabilitacja ok. 1 h 70 zł
        4. zabiegi fizykalne- elektrostymulacja, jonoforeza, tens od 20 do 50 zł
        ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYDŁUŻENIA LUB SKRÓCENIA CZASU W NIEKTÓRYCH MASAŻACH.
    • Gość: masazysta słuze uprzejmie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 14:22
      Nie ma sensu popadac w paranoje, masazysci czesto korzystaja ze swoich pacjentek
      - na szczescie nie wszyscy. Jesli chcesz profesjonalnego masazu za niewielka
      oplate (zapewniam, ze nie w naturze!!!) - dzwon: 605709171

jak odbierze kobieta, to moja zazdrosna zona :)
      • kasia_horna Re: słuze uprzejmie! 08.05.18, 20:32
        Polecam świetnego masażystę - Maćka Łuczaka, przyjmuje w salonie Madame przy ulicy Kopernika 33. Uczęszczam do niego regularnie i moje problemy ze spiętymi, bolącymi mięśniami dawno się skończyły! Świetny fachowiec!
    • tuti tylko nie wiem gdzie dokladnie, 15.11.04, 15:28
      byl (Jest) profesjonalny gabinet gdzie bylam kilka razy, masowala para rosjan,
      zadomowionych w polsce. Bylo to gdzies .. z kopcinskiego skrecalo sie w ktoras
      ..moze w prsybyszewskiego :/ nie pamietam to bylo kilka lat temu, moja
      swiadomosc swiata i znajomosc lodzi wtedy byla duzo mniejsza ..
      bylo bardzo fajnie ciagle mysle by tam wrocic
      ale to dla mnie drugik koniec miasta
      no a dni mijaja
    • Gość: fizjo Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? IP: *.retsat1.com.pl 15.11.04, 16:57
      jako osoba zawodowo zwązana z masażem bez watpliwości moge napisać ze
      najlepszym masażystą w Łodzi jest mgr.Piątkowski (to nie ja ;). Miałem z nim
      zajęcia na uczelni i wiem ze masaz to przede wszystkim jego pasja - stąd jego
      profesjonalizm...Pracuje na oddziale rehabilitacji w dawnym szpitalu WAM na
      Żeromskiego, ale wiem ze przyjeżdża także na prywatne zabiegi do domu
      pacjenta...
      • Gość: Tinka Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? IP: 82.132.215.* 13.11.13, 18:46
        Masz do niego jakieś dane kontaktowe?
    • Gość: Karolina Morawska Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? IP: *.play-internet.pl 09.04.13, 10:45
      polecam masaże w Aleksandrowie Łódzkim. to pare minut od łodzi a uwierzcie mi ze warto. znalazłam ten salon z ulotki wsadzonej za wycieraczke samochodu. poczatkowo te wszystkie nazwy byly dla mnie czarna magia ale po pierwszej wizycie wiedziałam juz ze zarówno masazystka jak i sam salon to totalna magia dla ciała i ducha. wybór zabiegow na prawde ogromny, klimat w salonie odjazdowy.... musicie przekonac sie sami. pani ma na imie wirginia. salon chyba jest na 11 listopada w aleksandrowie. podam wam strone www.kerala.com.pl tam pewnie znajdziecie telefon a i są tez na facebooku. na serio polecam
    • Gość: Pola Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? IP: *.toya.net.pl 01.07.13, 18:18
      Ja osobiście polecam tą panią: masazlena.pl/ . Chodzę od 3 lat i jestem zachwycona :)
    • Gość: gappa1 Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? IP: *.zarzew.net 01.07.13, 21:21
      ja polecam ceremoniauzdrawiania.pl/index.html
      korzystałam tylko z masaży aromaterapetycznych - uwielbiam je w wykonaniu pani Ani!
    • Gość: ostia Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.13, 14:24
      Polecam masaże z dojazdem do domu klienta . Sama korzystam i jestem bardzo zadowolona - bez zastrzeżeń- poniżej link do strony, na której są wszystkie dane kontaktowe
      www.masaże.net.pl
    • Gość: pionow0685 Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? IP: 212.244.185.* 10.07.13, 13:04
      A ja jeżdżę na masaże z Łodzi do Pabianic. To nie jest tak daleko, a ceny są nieporównywalnie niskie! Ja polecam gabinet masażu pani Krystyny Bartoszek, wykonują tam masaże klasyczne, limfatyczne, relaksacyjne, antycellulitowe i jestem mega zadowolona. Ja teraz wykupiłam MedShape i już po dwóch zabiegach widzę znaczną poprawę: skóra jest ujędrniona i cellulit jest mniejszy:)
    • sanus504 Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? 03.08.13, 01:01
      Zapraszam do Gabinetu Masażu i Rehabilitacji SANUS przy ul. Tatrzańskiej 112 ,pok. 10 w Łodzi. tel. 504-068-141 Życzliwa i profesjonalna obsługa z wykształceniem medycznym i 18-letnim stażem w zawodzie fizjoterapeutki-masażystki :)
      • Gość: autorka Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.13, 12:29
        KURSY MASAŻU W ŁODZI ERUDIO
        www.erudio.com.pl/a/masaz/0
        - klasyczny
        - SPA
        - sportowy
        - lomi-lomi, kamieniami, bambusami, kalifornijski i inne.

programy nauczania są tutaj: www.erudio.com.pl/a/masaz/0

zapisy tel: 784 009 277 (sekretariat)

Zapraszamy, Łódź, ul. Pomorska 83/85!
    • kaajaako masażysta Tomasz Olejniczak 11.09.13, 22:20
      Najlepszy masażysta z jakim miałam do czynienia to Pan Tomasz Olejniczak. Naprawde świetny specjalista który zna się na rzeczy. Nie dość że masaż pomógł mi na moje obolałe plecy to jeszcze pan Tomasz bardzo cierpliwie odpowiadał na wszystkie moje pytania, niezwykle inteligentny człowiek i wie co robi. Gabinet jest na Teofilowie, tu jest jego strona internetowa:www.masazysta.com.pl/ ja trafiłam tam z polecenia koleżanki która też była zadowolona
    • Gość: Zwierzolub Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? IP: *.pai.net.pl 24.09.13, 16:37
      Wygooglajcie sobie masaż Peloha (koszt ok 90zł): nie boli a działa, odżyłam, schudłam, wypiękniałam. Trwa ok. 1h, przy muzyce relaksacyjnej, na golasa, strategiczne miejsca miałam zakryte ręcznikami, bez macanek i podglądania. Polecam albo panią Kręplewicz albo pana Ciechanowskiego (szczęśliwy mąż i tata;), dojeżdża ze stołem do klienta.
    • treneremilkaminski Zapraszam na profesjonalne masaże w Łodzi!!! 26.09.13, 11:48
      Witam
      Jestem dyplomowanym masażystą i rehabilitantem. Masaże wykonuję w klubie I'm Fit w Łodzi jak również w domu klienta. Zajmuję się również treningiem personalnym - możliwość łączenia usług w atrakcyjne pakiety.
      Zapraszam do odwiedzenia mojej strony www.emilkaminski.pl
      Pozdrawiam
      Emil Kamiński
      tel. 602 772 643
      • keraz.an Re: Zapraszam na profesjonalne masaże w Łodzi!!! 09.10.14, 19:09
        Witam, zapraszam na tajski masaż klasyczny w Łodzi również z dojazdem na terenie Łodzi i okolic.

Kontakt i więcej info na stronie: www.sfera-swiatla.pl/masaz.html

• studiomasazukerala studio masażu kerala 02.10.13, 11:45
      zapraszam serdecznie Studio Masażu Kerala w Aleksandrowie Łódzkim
      www.kerala.com.pl
      zyczliwa i przyjazna obsługa, specjalizujemy się głownie w masażach ajurwedyjskich , zabiegach na ciało z użyciem 100 % oleju. oprócz tego masaż hawajski lomi lomi , masaz tajski oraz masaże klasyczne wyszczuplające i pielęgnacyjne ;)

zapraszam na strone na facebooku
      www.facebook.com/StudioMasazuKerala
    • Gość: milla31 Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? IP: *.icpnet.pl 16.10.13, 13:30
      Polecam Pana Andrzeja Łazickiego z AMDL. Pan Andrzej jest specjalistą od manualnego drenażu limfatycznego, ale wykonuje również masaże relaksacyjne. Mi najbardziej podoba się masaż kokosowy - 100% odprężenie i doskonała pielęgnacja skóry.
    • sergiusz405 dobry masaż 10.01.14, 12:53
      Ja korzystam z masażu na Narutowicza 32. Jest tam fryzjer i kosmetyka. Po pierwszej wizycie byłem zaskoczony bo z zewnątrz wygląda to nie pozornie... a w środku pierwsza klasa. Masaż polecam, duża oferta i jak na centrum to całkiem tanio. Gdyby ktoś chciał zapytać to ich numer 426304305
      • Gość: Monika Re: dobry masaż IP: *.kondor.com.pl 20.01.14, 14:54
        Byłam kiedyś za masażu w miejscu, gdzie był fryzjer i to zepsuło cały klimat.. Masaż relaksacyjny musi mieć całą otoczkę i atmosferę. Byłam już w kilku ładnych miejscach, poczynając od Fali, Nowej Gdyni, innych mniejszych bądź większych, w centrum i na na Widzewie.. Ostatnio odkryłam nowy gabinet, niedaleko mojej pracy, przy Broniewskiego - Revitalis:-)Więc korzystam, bo czynne do 20tej:-))) Atmosfera na prawdę na piątkę, spokój, muzyczka, olejki... Bardzo przyjemnie:) Nie wyobrażam sobie suszarki "nad głową" ani innych przeszkadzaczy;-)
    • hakawecka Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? 10.01.14, 14:56
      Zapraszam na masaże do Centrum Kosmetyki i Masażu na ulicy Broniewskiego 2a pawilon 19- Rewitalis.
      W tym miejscu znajdziesz masaże klasyczne,relaksacyjne np z goracą świecą,bańką chińską,stemplami ziołowymi i różne inne.
      Myślę ,że warto zajrzeć ponieważ to co robimy jest naszą pasją.
      Zapraszam
    • Gość: Kasia Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? IP: *.mytrinity.com.ua 11.01.14, 22:52
      Od dluższego czasu mam problemy z plecami.Korzystałam z usług róznych masażystow ale z różnymi efektami. Koleżanka polecilam mi nowo otwarty Salon Masażu i Kosmetyki Revitalis. BYłam tam trzeci raz i widzę znaczną poprawę, dlatego jeśli ktoś szuka dobrej masażystki to polecam to miejsce zwłaszcza, że wszystkie sześć masaży kupiłam w pakiecie światecznym za cenę 200,00zł.
      • zuzk-a35 Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? 24.01.14, 15:25
        Witam, mam pytanie. Czy któraś z dziewcczyn wie coś o jakimś fajnym masażyscie, trochę erotycznym, ale bez przesady?
        • Gość: Renka Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? IP: *.retsat1.com.pl 14.02.14, 15:21
          Mogę Ci polecić w Łodzi dobrego faceta - masażysta z klasą,ja teraz już tylko korzystam z jego usług,zajrzyj na erotykmasaztantryk.wizytowka .pl tam są namiary na niego.
        • jerba69 Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? 04.11.16, 21:25
          "Namiętna" świeca ;-)
          www.facebook.com/SzlachetnyDotyk/
        • lodz.1111 Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? 02.05.19, 11:19
          Zapraszam do kontaktu
          vsb.priv@wp.pl
        • lodz.1111 Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? 02.05.19, 11:20
          Zapraszam
          vsb.priv@wp.pl :0)
        • lodz.1111 Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? 02.05.19, 11:22
          Zapraszam na masaż vsb.priv@wp.pl
    • Gość: Kasia Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? IP: *.kondor.com.pl 27.01.14, 10:47
      Centrum Masażu Revitalis - na Dąbrowie, okolice Białego Kościoła. Masaż pleców 30min (czasem nawet troszkę dłużej) - 50zł. Ja wykupuje pakiet, bo czesto korzystam - za 5 zabiegów płaci się 210zł, dla mnie cena bardzo ok. Nie wiem czy to dużo czy mało, ale chodzi chyba o profesjonalizm, czy dobrze czujesz się w danym miejscu i przede wszystkim czy spełnia Twoje oczekiwania. Ja gorąco polecam!
      • Gość: aga Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? IP: *.skierniewice.vectranet.pl 17.02.14, 20:40
        Hej, a wiecie może coś o łódzkim Medyceuszu?
        Zastanawiam się, czy tam nie iśc na rehabilitację i poszukuję opinii osób, które tam chodzą bądź chodziły.
        • Gość: wera Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.03.14, 12:14
          Ja chodziłam na masaz i na pole magnetyczne. Na początku dwas razy w tygodniu, a jak mi zaczęła sprawnośc w ręcę wracać to raz w tygodniu. Są fajni masazyści:).
          Nie spieszą się, masują dokładnie, zalecają ćwiczenia, żeby powrócić do zdrowia, także jak najbardziej spoko.
    • Gość: kasia Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? IP: *.toya.net.pl 11.03.14, 20:07
      Ja mogę z czystym sumieniem polecić dobrego masażystę w Łodzi, z którego usług korzystam już od kilku lat. Jest nim Pan Jacek Bartczak - kontakt na stronie www.kjmassage.pl.
      Pan Jacek dojeżdża do domu, nawet poza granicami Łodzi (jak w moim przypadku). Ja zamawiam najczęściej masaże relaksacyjne lub drenaż, ale wiem, że Pan Jacek również zajmuje się rehabilitacją - całe szczęście nie musiałam jeszcze takiej usługi zamawiać.
      Zdecydowałam się na tego masażystę z polecenia mojej koleżanki, która go zachwalała i nie żałuję.
    • wujek6969 Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? 25.03.14, 14:10
      Ja polecam chlopaka do ktorego chodze ja i znajomi jak maja problem z plecami. Zawsze dojeżdża a teraz z rego co wiem ma punkt na zgierskiej w abc factory a ceny konkurencyjne. Numer dla zainteresowanych 733663954. Poza tym ma promocje 5 + 1 gratis
      • Gość: Olga Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? IP: *.toya.net.pl 02.04.14, 18:02
        Ja też polecam na Zgierskiej w ABC factory, świetny masaż, i kinesiologytaping, nawet nie wiedziałam ze to tak działa. Super atmosfera w dodatku.
      • mies_zko Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? 04.04.14, 10:42
        Chłopak w ABC Factory w Salonie SPA naprawde zna się na rzeczy. Ponad miesiąc czasu miałem problemy zbolesnym barkiem u niego po 2 wizytach problem znikł. ŚWIETNIE POLECAM!!!
        • mies_zko Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? 04.04.14, 10:58
          byłem na I pietrze w salonie SPA. Kiedyś kiedyś byłem na II pietrze w rytmie i jakoś mi nie podpasowało
    • festinalente88 masazysta 27.03.14, 21:17
      słuchajcie! już od dłuższego czasu korzystam z masażu i to z dojazdem do domu, a ceny wcale nie są wysokie. personalwolf.pl/ tu na stronie są wszystkie kontakty. szczerze polecam
    • Gość: nikola Re: ja wiem gdzie na masaż IP: *.toya.net.pl 12.06.14, 20:20
      Sprawdzona mila atmosfera na masaz weedlug mnie jest u masazysty na Targowej w Lodzi profesjonalny konkretny rozmowny i niejest wscibski wogole jestem.zadowolona i polecam go jego numer 889 160 041
    • a.anio Re: gdzie w Łodzi dobry MASAŻ? 07.07.14, 21:47
      Polecam bardzo miłą i profesjonalną masażystkę na ul.Oszczepowa 92, tel. 660-003-660. Ulga w bólu kręgosłupa, odskocznią od codziennego życia i blogi relaks - naprawdę, ta Pani jest znakomita i warta polecenia.
      masazlena.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka