bartuch 05.05.02, 21:40 Niech sobie odetchna!!!!Pamietajcie, ze jak juz ja zdadza (oczywiscie bez problemow) znajda Was i faktycznie oskalpuja. Ja im w tym pomoge:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: DAJCIE SPOKOJ MATURZYSTOM!!!!!! 06.05.02, 10:55 Daj spokój Bartuch... ja tak tylko z sympatii do maturzystów ;-) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mch Re: DAJCIE SPOKOJ MATURZYSTOM!!!!!! IP: *.pai.net.pl 07.05.02, 17:48 Już! Napiszmy tą cholerną maturę! Chcę mieć to już za sobą! Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: DAJCIE SPOKOJ MATURZYSTOM!!!!!! 08.05.02, 15:17 Gość portalu: mch napisał(a): > Już! Napiszmy tą cholerną maturę! Chcę mieć to już za sobą! TAK JEST!!!!!!!!!!! To jest właśnie odpowiednie podejście!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: DAJCIE SPOKOJ MATURZYSTOM!!!!!! 10.05.02, 17:35 Jużżżżżżżż pooooo :-) No to teraz można nadrobić, a i tak oni bedą to robić następnym rocznikom:-) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: DAJCIE SPOKOJ MATURZYSTOM!!!!!! 10.05.02, 19:25 Do wszystkich maturzystów!!!!Już praktycznie po sprawie. Jeśli macie ochotę oskalpować wszystkich bezustannie życzących Wam powodzenie (np. o 23 w przeddzień), chętnie pomogę:-))) Odpowiedz Link Zgłoś