Gość: Łodzian IP: 212.191.74.* 06.05.02, 14:27 jest... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łodzian Re: Moje miasto nocą IP: 212.191.74.* 06.05.02, 14:55 kropka. napisał(a): > senne, ciche, tajemnicze... Robi się coraz głośniejsze, robi się ciepło, ludzie chcą się bawić, ale tajemnicze pozostaje zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: Moje miasto nocą 06.05.02, 15:06 to zależy od towarzystwa;-) bo może stać się romantyczne, ale wzbudzić dreszcze,...,ale z tajemniczością zgadzam się na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Moje miasto nocą 06.05.02, 17:16 ...jest piękne, tajemnicze, a jak jest cieplutko to jak fajnie piwko smakuje na Pietrynie :-) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Moje miasto nocą 06.05.02, 17:49 Jest spokojne, niesamowite, piękne. Wiem, bo codziennie w nocy wracam do domu z pracy. I wbrew złym opiniom - jest bezpieczne (przynajmniej dla mnie) , jeszcze nie zdarzyło mi się nic złego (tfu tfu - żeby nie zapeszyć:))) Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Moje miasto nocą 06.05.02, 19:02 śliczne... a pozwolę sobie na rozwinięcie tych pór... i tak: wieczorem jest tłumne, rozbawione, głośne; wczesnym rankiem: niesamowicie puste!; w południe: gorące, z dużą ilością patrzących przed siebie ludzi, obojętnych na urok wiosennego lata; WNIOSEK: jak jest tak ładnie jak dziś to w mieście jest ślicznie o każdej porze dnia- trzeba wiedzieć tylko gdzie i z kim być :)P Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Moje miasto nocą 06.05.02, 21:08 majestatyczne, ciche, puste, a jednocześnie dajace dużo do myslenia...głębokie...piękne...nie do poznania...ciche.... Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Moje miasto nocą 06.05.02, 21:19 Jest moim natchnieniem panBozia Tu się żyje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
petter Re: Moje miasto nocą 07.05.02, 23:29 A riksiarze noca zdzieraja niemilosiernie:-( Za przewiezienie 3 osob przez jedna przecznice kazal sobie zaplacic 12 zl. Cale szczescie ze nie z mojej kieszeni:-) peter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Moje miasto nocą IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.05.02, 23:37 Najpiekniejszy widok jaki jest wstanie rodowity Łodzianin zobaczyc jest jeden prz najmniej dla mnie. Gdy podrozni pociagu z Lublina do Łodzi zblizaja sie do Łodzi okolo 1 w nocy z ciemnosci wychyla sie.... Miasto, jeszcze takie niewyrazne, jeszcze nie ma ksztaltow blokow czy budynkow sa tylko swiatla, setki malych swiateleka wokol ciemnosc. Widac wtedy charakterystyczne dwa ( nie 3 bo pociag jedzie z takiej strony, ze widac tylko 2 ) kominy rozswietlaja czerwonymi obraczkami... to nie wszystko, pociag sie zbliza widac coraz wiecej znajomych ksztaltow, gdy sie nawet nie widzialo tego miasta, ukochanego miasta kilka dni, to i tak ten widok robi piorunujace wrazenie. Wszystkim, ktorzy kiedykolwiek beda wracac w nocy z Lublina do Łodzi - polecam zabaczcie ten widok. Czemu? Bo piekny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Moje miasto nocą IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 07:54 piękne,fascynujące. dla zakochanych romantyczne... dla poszukujących miłości jest opoką Uwielbiam wieczorem chodzić np. po Piotrkowaskiej.... pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Moje miasto nocą DO BLENDA 08.05.02, 15:03 Gość portalu: blenda napisał(a): > piękne,fascynujące. > dla zakochanych romantyczne... > dla poszukujących miłości jest opoką > > Uwielbiam wieczorem chodzić np. po Piotrkowaskiej.... > > pozdrówki Z pewną zapalniczką w dłoni:-)))))))???????????? Odpowiedz Link Zgłoś