Gość: Karolina IP: *.lodz.mm.pl 23.11.04, 22:41 Niezłe zdjęcie na pierwszej stronie łódzkiej...Matura w I LO... Podobno szkoła z taką renomą, a tu tylko jedna dziewczynka w mundurku i w dodatku z komórką na ławce... Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: I LO (ZDJĘCIE) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 23:23 Gdy atmosfera goraca, nawet najlepsza szkola nie zmusza do pocenia sie w mundurku :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzyskup Re: I LO (ZDJĘCIE) 23.11.04, 23:31 A komórkę to zostawił redaktor :p pzdr, krzyskup Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: I LO (ZDJĘCIE) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 00:11 poznalem chyba z 5, moze 8 osob z 1 LO. Wszyscy byli zadufanymi w sobie, pseudo-indywidualistami i pseudo-intelektualistami. Kazdy twierdzil, ze ludzie z 1 LO sa lepsi od "plebsu". Dziewczyny chcialy sie zadawac wylacznie z ludzmi ze swojego liceum, nieskrycie twierdzac, ze to jedyny sluszny wybor. Co wiecej, dyrekcja szkoly naklaniala do tego typu "romansow szkolnych", organizujac praktycznie caly wolny czas uczniom. Kola zainteresowan, zajecia pozalekcyjne, niezliczone wycieczki, blizsze i dalsze... 1 LO przypomina mi sekte. Dobrze zorganizowana sekte. Smutne to, i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: I LO (ZDJĘCIE) IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 24.11.04, 00:18 Bzdury pleciesz człowieku, że aż mi Cię żal. Znałem i znam dziesiątki osób z jedynki i zdecydowana większość to w porządku ludzie. Ciekawi mnie co skłoniło Cię do napisania tak krzywdzącej opinii, kompleksy może? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: I LO (ZDJĘCIE) IP: *.sggw.waw.pl 25.11.04, 15:57 Ano, luki, zwykłe stereotypy... Powtarzane opinie wokół Jedynki narosły w niektórych głowach tak jak o tym, że Polak to złodziej a Chińczyk lubi ryż... Nie warto sobie głowy tym zawracać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sana Re: I LO (ZDJĘCIE) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 15:11 niestety to prawda-miałam kilku znajomych w tej szkole...smutno to wygląda ale to prawda Wmawia się im,że są częścią czegoś niezwykłego a tymczasem oni staj ą się zwykłymi odludkami bo tak jak pisałeś każdy kto nie chodzi do kopra jest gorszy...nie wspomne o chorej rywalizacji i zawiści na tle średniej olimpiad i tak dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: I LO (ZDJĘCIE) IP: *.sggw.waw.pl 25.11.04, 16:00 Uważasz to za reprezenatywną próbę by na ich tle oceniać wszystkich uczniów tej szkoły? Może po prostu poznałeś nie te osoby...? W każdym razie na pewno inne niż ja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe04 Re: I LO (ZDJĘCIE) IP: *.4web.pl 25.11.04, 15:24 pewnie dyrekcja sie nią juz zajeła :P Odpowiedz Link Zgłoś