Gość: Mirek IP: *.makolab.pl 07.05.02, 09:33 Kto jest za a kto przeciw? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf Re: Lepper będzie kandydował na prezydenta Łodzi. 07.05.02, 14:27 Oto link: www.lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/170135.html Osobiście bardzo mi sie podoba! Miasto zamieniło by się w jedna wieś, albo jeden wielki holding (tak jak polskich cukrowni). tramwaje zastapiły by dorożki (praca dla bezrobotnych ludzie spoza miasta) i ogólnie ludziom żyłoby sie ...ekhm...wg Pana Leppera dostatniej. Oczywiście wszystko przesyciłem ironia, bo Leppera w Łodzi nie chce. Przykro mi, moge o tym podyskutowac jeżeli ktos się ze mna nie zgadza;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch Re: Lepper będzie kandydował na prezydenta Łodzi. IP: *.wshe.lodz.pl 07.05.02, 14:29 Jestem za!!!!!!!!!!!!!TYLKO ANDRZEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mch Re: Lepper będzie kandydował na prezydenta Łodzi. IP: *.pai.net.pl 07.05.02, 17:45 Boże chroń nas przed Lepperem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIZ Re: Lepper będzie kandydował na prezydenta Łodzi. IP: *.makolab.pl / *.mipro.pl 07.05.02, 14:46 Fantastyka piętro wyżej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Lepper będzie kandydował na prezydenta Łodzi. 07.05.02, 14:55 Mam nadzieję, że to ponury, głupi żart. Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Lepper będzie kandydował na prezydenta Łodzi. 07.05.02, 15:28 Lepper twierdzi również, że przejmie władze w tym województwie (co on tak uparł się na ta Łóźd??!) i w mieście (Rada Miejsca etc.). Jednym słowem- facet ma ambicje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mch NIEEEEEEEEEEEEEEE !!!! NIGDYYY !!!!! IP: *.pai.net.pl 07.05.02, 17:43 Sądzę tak jak wyżej jest napisane. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: Lepper będzie kandydował na prezydenta Łodzi. IP: *.toya.net.pl 07.05.02, 18:23 Wolę Leppera od ludzi Millera - chociaż po prawdzie to jedna cholera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mch Re: Lepper będzie kandydował na prezydenta Łodzi. IP: *.pai.net.pl 07.05.02, 18:25 Wskoczył Lepper na Millera, I się do niego dobiera, Ale Miller nie głupi, I Leppera znów udupi. Tak jakoś mi się zrymowało :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Lepper będzie kandydował na prezydenta Łodzi. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.05.02, 18:30 A po tym jak SLD rzadzi w kraju myslalem, ze nas juz nic gorszego nie spotka, ale chyba moze....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Lepper będzie kandydował na prezydenta Łodzi. IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 18:43 Miałem kiedyś kolegę - miernota, zupełnie bez polotu, z niczym sobie nie radził. Pewnego razu jechał gdzieś Żukiem i wypadł(!) z auta na asfalt. (Podobno pierdoła nie zorientował się, że auto jedzie i usiłował wysiąść.) Uderzył łbem o glebę tak, że doznał wstrząsu mózgu. Kilka dni leżał w szpitalu, potem jeszcze z tydzień w domu zdrowiał. I od tego momentu wszystko się zmieniło - błyskotliwy, inteligentny, świetna pamięć! Pod niezmienioną fizjonomią zupełnie inny, nie do poznania człowiek. Od dawna go nie widziałem, słyszałem tylko ostatnio, że zrobił doktorat i pracuje na uczelni. Chcę, aby wygrał Lepper i żeby mu pomóc, będę na niego głosował. Nie żartuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Lepper będzie kandydował na prezydenta Łodzi. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.05.02, 18:46 Gość portalu: Mirek napisał(a): > Miałem kiedyś kolegę - miernota, zupełnie bez polotu, z niczym sobie nie > radził. Pewnego razu jechał gdzieś Żukiem i wypadł(!) z auta na asfalt. > (Podobno pierdoła nie zorientował się, że auto jedzie i usiłował wysiąść.) > Uderzył łbem o glebę tak, że doznał wstrząsu mózgu. Kilka dni leżał w szpitalu, > > potem jeszcze z tydzień w domu zdrowiał. > I od tego momentu wszystko się zmieniło - błyskotliwy, inteligentny, świetna > pamięć! Pod niezmienioną fizjonomią zupełnie inny, nie do poznania człowiek. Od > > dawna go nie widziałem, słyszałem tylko ostatnio, że zrobił doktorat i pracuje > na uczelni. > Chcę, aby wygrał Lepper i żeby mu pomóc, będę na niego głosował. Nie żartuję. I to jest wlasnie demokracja, twoj wybor. Ja nie bede na niego glosowal. Zreszta nie wiadomo czy SLD dopusci by byly wybory bezposrednie na prezydentow miast. Jak beda to wtedy mozemy sie zastanowic czy jest ktos lepszy niz pan L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Re: Lepper będzie kandydował na prezydenta Łodzi. IP: *.pai.net.pl 07.05.02, 19:54 Przyznaj, Mlody, ze chcesz go w pełnym pędzie z auta wypchnąć... A pociąg nie lepszy? Że nie wspomne o samolocie... a skutecznosc napewno to zwiekszy. Skutecznosc...hm...mam na mysli zmądrzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Lepper będzie kandydował na prezydenta Łodzi. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.05.02, 20:02 Nie chce pana L. wypchnac z samochodu. Chce by poniosl porazke w wyborach zreszta jakichkolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Lepper będzie kandydował na prezydenta Łodzi. 07.05.02, 18:49 Ale najpierw trzeba go walnąć o asfalt. Jestem ZA (walnięciem). A potem sie zobaczy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petter Re: Lepper będzie kandydował na prezydenta Łodzi. IP: *.toya.net.pl / 10.0.215.* 07.05.02, 18:54 Gość portalu: Mirek napisał(a): > Miałem kiedyś kolegę - miernota, zupełnie bez polotu, z niczym sobie nie > radził. Pewnego razu jechał gdzieś Żukiem i wypadł(!) z auta na asfalt. > I od tego momentu wszystko się zmieniło - błyskotliwy, inteligentny, świetna > pamięć! Pod niezmienioną fizjonomią zupełnie inny, nie do poznania człowiek. Cholera,Zukow ci u nas coraz mniej:-)) A i Lepper tez juz Zukami nie jezdzi. peter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzian Re: Lepper będzie kandydował na prezydenta Łodzi. IP: *.lodz.multinet.pl / 62.244.155.* 07.05.02, 19:09 Przynajmniej trochę kapitału od Bonda przybędzie do Łodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: Lepper będzie kandydował na prezydenta Łodzi. 07.05.02, 20:19 właściwie to nie mam nic przeciwko kandydowaniu Leppera w Łodzi właściwie to jestem jak najbardziej za.. może to sprowokuje do wystawieniu przeciw niemu jakichś kontrastujących z nim postaci... może jakichś inteligentnych, kochających Łódź, skutecznych... echhhh rozmarzyłem się pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Lepper będzie kandydował na prezydenta Łodzi. IP: *.p.lodz.pl 07.05.02, 20:21 Nareszcie cos smiesznego sie dzieje w polityce lokalnej. Ciekawe, ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naphta Lepper ma tu duże szanse! IP: *.pai.net.pl 07.05.02, 21:29 Jeszcze się nasi inteligenci i elita łódzka zdziwią wynikami. Rutkowski osiągnał w Łodzi znakomity wynik, a to przecież postać nie dorastająca do pięt Andrzejowi. Takiej żulii, biedoty i bezrobocia nie ma w żadnym wielkim mieście w Polsce, a to jest naturalny elektorat Samoobrony. Moim zdaniem w Łodzi ta partia chce nabrać wielkomiejskiego sznytu ewentualnie pozbyc się etykietki wieśniaków. Potem wybory ogólnopolskie i Lepper premier. Naphta Ps. Co za paradoks, premier znowu byłby z Łodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Lepper ma tu duże szanse! IP: *.p.lodz.pl 07.05.02, 21:35 I bedzie mozna powiedziec, ze Polska ma czego zawsze chciala: udlawila sie Lodzia. Wlasciwie okropna perpektywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Palestynska samoobrona IP: *.pai.net.pl 07.05.02, 21:38 republika.pl/fotorelacja/ Odpowiedz Link Zgłoś
p8 I wszystko K..... Jasne!!! 10.05.02, 18:44 A wojewodą niech zostanie któryś z Giertychów, albo nie - mam lepszego kandydata - Leszek Bubel:( Oj nie do śmiechu mi, nie do śmiechu... panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: I wszystko K..... Jasne!!! 10.05.02, 21:47 p8 napisał(a): > A wojewodą niech zostanie któryś z Giertychów, albo nie - mam lepszego > kandydata - Leszek Bubel:( > Co tam Bubel???!!! Rydzyk! Rydzyk! :) Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: I wszystko K..... Jasne!!! 10.05.02, 22:02 Geo - poczytaj SObie publikacje Bubla. Nie wątpię - gdyby padre direttore miał władzę płonęłyby stosy, ale podpalał by je właśnie Bubel i jemu podobni "patryjidioci":( i dlatego nie jest mi do śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Lepper będzie kandydował na prezydenta Łodzi. 10.05.02, 18:42 No to mamy juz jasność. Lepper bedzie kandydował na prezydenta Łodzi. Bo nie boi się dużego miasta i nie boi sie miasta Leszka Millera. no to za odwagę już parę głosów ma. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody22 Re: Lepper będzie kandydował na prezydenta Łodzi. 10.05.02, 18:43 kropka. napisał(a): > No to mamy juz jasność. Lepper bedzie kandydował na prezydenta Łodzi. Bo nie > boi się dużego miasta i nie boi sie miasta Leszka Millera. > no to za odwagę już parę głosów ma. Mojego glosu nie ma!!! Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Lepper będzie kandydował na prezydenta Łodzi. 10.05.02, 18:53 Chopy! szykujta brony! blokady bedziem robić, coby nie wpuścić Lepieja do nasego miastecka! A ja trotylu troche skombinujem, jak juz wlezie bez te blokady to go wysadzimy z łurzendu! Płozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
mlody22 Re: Lepper będzie kandydował na prezydenta Łodzi. 10.05.02, 19:00 saper_ napisał(a): > Chopy! szykujta brony! blokady bedziem robić, coby nie wpuścić Lepieja do > nasego miastecka! A ja trotylu troche skombinujem, jak juz wlezie bez te > blokady to go wysadzimy z łurzendu! > Płozdrawiam 8-? Aleć on jeszcza łurzendu ni ma w nasym miastecku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirawit Re: Lepper będzie kandydował na prezydenta Łodzi. IP: *.tpnet.pl / *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 19:49 Wczoraj spotkałam kolezanke z byłej pracy. Dostałam ulotke o dzisiejszych wiecach z Lepperem. Ona działa w jego partii. Ja zapamietałam ją jako cwaniaczke , naciagaczkę i "chachmęta". Jeśli takimi ludźmi otacza sie Lepper to ........ Jesli wygrałby to biedna nasza szara Łódź Odpowiedz Link Zgłoś
p8 PODSUMOWANIE 10.05.02, 22:00 Co to jest: ma dwa jaja i 100 zębów? KROKODYL A to: 2 zęby i 100 jaj? Zebranie Samoobrony :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzelop Re: Lepper będzie kandydował na prezydenta Łodzi. 10.05.02, 22:26 trzeba mu bedzie blokade w miescie zrobic - jako on na wsi czynil. Odpowiedz Link Zgłoś
petter Re: Lepper będzie kandydował na prezydenta Łodzi. 10.05.02, 22:39 Dzisiaj pan L mial byc na ryneczku przy Batorym na Widzewie. Wyszedlem 15 min przed czasem(mieszkam bardzo blisko),chcialem go zobaczyc na zywo i posluchac jego slow.Niestety pan L przybyl 30 min przed czasem i zalatwil cala swoja sprawe w 10 min Gdy przyszedlem to tylko jakies starsze panie opowiadaly o przeszlej juz wizycie. Tak wiec nie dane mi bylo zobaczyc pana L na zywo. Ale czy mam czego zalowac? peter Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Lepper będzie kandydował na prezydenta Łodzi. 11.05.02, 16:19 Przyznam się do czegoś. Od pewnego czasu jestem dość zapracowana i forum czytam raczej wybiórczo. Czytając tytuł tego wątku byłam przekonana, że to żart! I to dość makabryczny. No, to już wyprowadziałam się z błędu. Perspektywa- moim zdaniem- przerażająca. I mam głęboką nadzieję, że do tego nie dojdzie... Pozdrawiam Tulka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: Lepper będzie kandydował na prezydenta Łodzi. IP: 2.4.STABLE* / 192.168.10.* 12.05.02, 19:59 Niech ta faszystowsko- komunistyczna menda zrobiona na Presleya zjeżdża stąd tam, skąd przyjechała. Won!!! Odpowiedz Link Zgłoś