hubar 24.11.04, 23:58 Dziś swoje imieniny obchodzą Katarzyny a że na Forum ich jest sporo składam życzenia zbiorowo Ixtlilto, Kropka, Szprota, Kirka, Kasiaprim, SzokoKasia, ... (kogoś i tak zapewne zapomniałem) Wszystkiego Dobrego!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprota jeszcze Kotbert 25.11.04, 00:39 przyłaczam się do życzeń i dziękuję za swoją porcyjkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Najpyszności życia życzę!!! 25.11.04, 00:42 Całuje rączki Szanownym Kasiom:-) Dzierżbór to Kasia, jak się okazuje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Katarzynom najlepszego... 25.11.04, 14:30 No cholercia, wiedziałem, że o kimś zapomniałem :-0 Wszystkiego dobrego! Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Dziś są imieninki Katarzynki 25.11.04, 06:59 Wszystkiego naj wszystkim Kasiom :). Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka ...niech żyją, żyją nam!!!! 25.11.04, 07:01 buziaki dla wszystkich Katarzynek :D Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Dziś są imieninki Katarzynki 25.11.04, 10:22 @-->---- @--->--- @-->---- Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Dziś są imieninki Katarzynki 25.11.04, 16:07 Wszystkim Kasiom najserdeczniejsze życzenia wszelakiego dobra i ciepłych uczuć śle Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Dziś są imieninki Katarzynki 25.11.04, 21:13 zeby bylo slodko az do wymiotow. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar OT 25.11.04, 22:28 keridwen napisała: > az do wymiotow. ## Wystarczy poczytać Twoje wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Dziś są imieninki Katarzynki 26.11.04, 23:31 niezawodna Keri <lol> było słodko aż do przewrócenia na lewą stronę :P Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Re: Dziś są imieninki Katarzynki 25.11.04, 21:18 Prezesowi, Wszystkim KaFelKom , Wszystkim Forumowiczom, Wszystkm Obdarzonym Pamięcią -K' mocno wymęczona, bo imieniny w pracy, to jednak kataklizm, a w prac, gdzie wielu wspolpracownikow, to dwa kataklizmy. Tym milej bylo wejsc na Forum... Zas wszystkim WspołSolenizantkom - buziaczki ! -K" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ A ja mam to wszystko w gwichcie i szpindlu.(ChrisBTO) Odpowiedz Link Zgłoś
citoyen Re: Dziś są imieninki Katarzynki 26.11.04, 08:10 Nieznanym mi bliżej Kasiom, wszystkiego najlepszego. Niech moc będzie z wami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lina Re: Dziś są imieninki Katarzynki IP: *.toya.net.pl 26.11.04, 10:05 Gorąco pozdrawiam wszystkie Kasieńki! Mam nadzieję, że dopilnowałyście mężczyzn, aby sobie powróżyli w ten dzień :) Wszystkiego najlepszego, katarzynek najbardziej katarzyniastych na świecie, wiecznego uśmiechu, pełnego dzbana przyjaźni i spełnienia marzeń! Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Dziś są imieninki Katarzynki 26.11.04, 10:21 Z prawdziwą przyjemnością przyłączam się do życzeń!!! pzdr :) Bozia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Re: Dziś są imieninki Katarzynki 26.11.04, 20:43 Szczegolne ucalowania dla PanaBozi za cytowanie mego ulubionego wierszyka mego ulubionego Tuwima I za calokształ takoż - K' Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Dziś są imieninki Katarzynki 26.11.04, 12:53 bardzo bardzo dziękuje i calusy wszystkim :-) Odpowiedz Link Zgłoś
blissy Jeszcze ja, jeszcze ja :) 26.11.04, 13:07 Za życzonka dziękuje :* a wszystkim innym Kaśkom spóźnione życzenia wszystkiego naj! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Dziś są imieninki Katarzynki 26.11.04, 21:48 Dziękuję słonecznie za wszystkie życzenia forumowe, smsowe i osobiste :) A wsszystkie Kaśki mam nadzieję, że życzonka ode mnie odebrały na GG :) Odpowiedz Link Zgłoś