true_blue 27.11.04, 19:59 Meksyku! Jako Wasza wyslanniczka za granica sledze teraz zycie na plazach na Jukatanie. Sloneczko prazy, woda w oceanie ciepla, zyc nie umierac :-) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barracuda7110 Re: Pozdrowienia z... 27.11.04, 20:42 Przyślij jeszcze trochę ciepła stamtąd. Niezauważysz różnicy a nam będzie znacznie milej :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szprota3220;) Re: Pozdrowienia z... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 21:08 jejku, ale ci zazdroszczę :) odzdrawiamy z deszczystej Łodzi ale napisz, napisz, napisz, jak tam jest? -- Uwaga: wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do jednej minuty. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Pozdrowienia z... 27.11.04, 22:36 Jak są tramwaje to sfoć ;P Pozdrówki! Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: Pozdrowienia z... 27.11.04, 23:44 zdecydowanie meksykańskie plum! PLUM!!! -- a są brera? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Pozdrowienia z... 28.11.04, 15:00 Pozdrów azteckich bogów... w szczególności tego od tańca ;-) Ale masz fajnie! :-) Tylko nie przesadzaj ze słoneczkiem, bo szoku dostaniesz jak do Europy wrócisz. Odpowiedz Link Zgłoś
true_blue Re: Pozdrowienia z... 28.11.04, 20:35 Oj, jest fajnie. Aztekow nie widzialam, bo jestem w czubku Jukatanu i tutaj sa "tylko" Majowie. Nie ma tramwajow!!!!!!"·$%/%&$·" Ale sa super tabliczki uliczne, mam nadzieje, ze flipy sie uciesza. Przesylam Wam mnostwo slonca, bo ja juz jestem upieczona. Dzis ogladalam zycie podwodne: tam tez goraco i slonecznie :-) Szkoda bedzie wracac... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Pozdrowienia z... 28.11.04, 20:55 Póki co to do Łodzi dotarło tylko ciepło, ktore nam przesyłasz (stopniały śniegi); samo słońce jako takie się jeszcze nie pokazało, więc prosze wysłać drugą paczkę słoneczka :D Odpowiedz Link Zgłoś
aard GRATULUJĘ 01.12.04, 12:14 Podpisano You cat An(t) Tfu! Na OGŁOSZENIA z tym ;) Odpowiedz Link Zgłoś