Dodaj do ulubionych

Pijana policjantka

28.11.04, 22:36
Nie dziwi mnie to. Ostatnio bylm wylegitymowany przez wlsna klatka przez
dwoch panow, niby policjantow, z ktorch radiowozu zalatywalo alkoholem.
Panowie 'policjanci' legitymowali mnie na moim wlasnym osiedlu juz kilka
razy, nawet sie nie przedstawiajac! Wszystko byloby dobrze, no bo to przeciez
taka sumiennosc... tylko, ze pol roku temu dzownilem w nocy na komende, zeby
zglosic, ze jest bojka na ulicy [tez na moim osiedlu], a szanowny pan
stwierdzil ze nie przyjmie mojego zgloszenia, bo nie podalem mu swoich
dancyh! :/
Obserwuj wątek
    • Gość: ryjek Re: Pijana policjantka IP: *.il.pw.edu.pl / *.il.pw.edu.pl 29.11.04, 10:18
      to żadna nowość że policjanci do pracy przychpdzą po kielichu (może nie wszyscy
      ale są tacy. to że tą policjantkę skontrolował jej przełożony to coś nowego bo
      zazwyczaj glina gline kryje (może mu czegoś nie dała)????
    • Gość: FASCI Re: Pijana policjantka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 11:29
      Wstydzę się.Jestem z Łasku i wiem co jest grane.Komendant może i "robi co
      może", ale to na moim osiedlu policjanci z miejscowej komendy kradli w nocy
      samochody.Po drugie miałem następujący "incydent" z oficerem dyżurnym w
      Łasku.Latem zgłaszałem- że na środku Rynku w biały dzień pod pomnikiem leży
      pijany gość i żeby coś z tym zrobili. Pan dyżurny oficer- prosi o moje dane
      imię nazwisko adres, bo w razie co to ja będę "świadkiem" w Sądzie przeciwko
      temu pijaczkowi.Gdy odmówiłem podania danych- powiedział,że zgłoszenia nie
      przyjmuje.Chciałbym,żeby Pan komendant od czsu do czasu podyżurował przy
      telefonie- to może się więcej dowie o pracy swoich ludzi i tym co naprawdę
      dzieje się w Łasku.
      • Gość: Kasia z Lasku Re: Pijana policjantka IP: *.lowmrn01.pa.comcast.net 29.11.04, 20:03
        Tez mi wstyd, czytam te wiadomosc bedac w Filadelfii, i pierwszy raz natrafilam
        na wiesci z miasta rodzinnego, tylko dlaczego akiego akurat kalibru??? Wstyd.
    • Gość: Ropuch Re: Pijana policjantka IP: *.devs.futuro.pl 29.11.04, 12:56
      Ostatnio na moim osidle byłem świadkiem zdarzenia pod marketem gdzie policjanci robili sobie zakupy ( 2 w sklepie, 4 czekało w busie), w międdzy czsie trzech zdrowo wstawionych szczeniaków sku..wało gliny w busie takimi epitetami , że szkoda gadać , a ci nawet drzwi nie otworzyli i nosa nie wyściubili tylko sobie przez szybę ich wytykali . Odrazu skojażyła mi się sytuacja gościa , którego prokuratura oskarżyła o obrazę policji za CHWDP na koszulce .
      • Gość: Rold Re: Pijana policjantka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 13:43
        Ja jej się nie dziwię, w tym kraju jest co raz mniej do zrozumienia w stanie
        trzeźwym.
    • Gość: fantom Pijana policjantka w Łasku i afera w Pabianicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 16:43
      polecam www.pavox.pl/piatek_2004_45.html oraz
      www.zyciepabianic.com.pl/artykul.php?nr=934 to są przyklady że ryby
      psują sie od glowy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka