Dodaj do ulubionych

Po ile jarmulki w Lodzi?

IP: 5.3.1R* / *.bezeqint.net 02.12.04, 03:17
jestem zainteresowany importem do Israel. Podobno wspanialy bisnes jest. Tyle
ze s Latvia albo Slovakia. A jak w Polsce?

Lodz jest miasto bisnesu textilnego co ja sobie mysle najbardziej oplacalny
towar tu jest. A jak niema, to oczywiscie znalasl by sie chetny do handel.
Prosze sie odezwac tu, jak ktos zainteresowan jest.
Obserwuj wątek
    • Gość: axx Re: Po ile jarmulki w Lodzi? IP: 207.191.243.* 02.12.04, 03:26
      Zapomnij o Lodzi. Najtaniej i najlepiej zrobia Ci to w Chinach. Ostatnio ubrali w berety US Army.
      • Gość: ayyyyyyyyyyyyyyyyy DOGADAMY SIĘ IP: *.lublin.mm.pl 02.12.04, 12:27
      • Gość: Mosze Re: Po ile jarmulki w Lodzi? IP: 5.3.1R* / *.bezeqint.net 02.12.04, 23:40
        China nie jest koszerne. to zle ludzie sa, nie placa, przyjad jak czlowiek ich
        nie chce i potem wyrzut robia. Ogolnie to moda jest na nasze ziemie utracona,
        Slovakia, Tsechien, Polska. Tutaj good bisnes jest, nasze ludzie to kupuja,
        nawet jesli drorze. Really mowie. Jakem Mosze.
        • Gość: lelo1977 Re: Po ile jarmulki w Lodzi? IP: *.devs.futuro.pl 04.12.04, 00:00
          WYRZUCAC BREDNIE Z PORTALU

albo przeniesc do tych no
          neosurrealistów
          • zamek Rozumiem, że wychodzisz? 04.12.04, 00:30
            A to nawet miło z Twojej strony. Aha, surrealiści to Cię chyba nie wpuszczą.
            • Gość: lelo1977 Re: Rozumiem, że wychodzisz? IP: *.devs.futuro.pl 04.12.04, 10:04
              nie wychodzę

widzę natomiast,że wolisz osobiste wynaturzenia
              niz zdrowy rozsądek,który jak ci się zdaje posiadasz
              • Gość: zdrowy rozsadek wydaje Ci sie ze mnie posiadasz... IP: 80.179.242.* 04.12.04, 12:14
                ... ale to tylko zludzenie. Zdrowy Rozsadek polega na tym, by od czasu do czasu
                w niego nie wierzyc.

Powiedz mi: co jest bardziej zdroworozsadkowe? Zawierzyc zmyslom, czy uwierzyc
                na slowo, ze: atomy, podczerwien, ultrafiolet, odlegle galaktyki - jednak mimo
                wszystko istnieja? A Ziemia? Obraca sie wokolo Slonca, czy odwrotnie? Co jest
                bardziej zdroworozsadkowe?
                • Gość: lelo1977 niech ci będzie IP: *.devs.futuro.pl 04.12.04, 13:43
                  zgoda masz rację
                  tylko co to ma wspólnego z tym durnym skądinąd tematem
                  którenbył zapodał niejaki Mosze

• Gość: Zdrowy Rozsadek Re: niech ci będzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 14:24
                    Alez nic niema. Zaczales najezdzac na neosurealistow, tom Ci pokazal, ze nie
                    zawsze to nie istnieje, czego nie widac. Zdrowy Rozsadek niejako ma swoje drugie
                    dno.

O czym nie kazdy pamieta...

• Gość: lelo1977 Re: niech ci będzie IP: *.devs.futuro.pl 04.12.04, 23:53
                      nie miał byc to przytyk do surrealistów
                      a jedynie wykazanie odrealnienia tego durnego wątku

surrealisci to mam nadzieję co innego niz tylko grupa odrealnionych
                      antysemitów
                      • surrealisci Re: niech ci będzie 04.12.04, 23:55
                        A jakimż to mętnym i pokrętnym sposobem skojarzyliśmy się Tobie z antysemityzmem?
                        (Poniekąd najzupełniej błędnie)
                        • Gość: lelo1977 bład językowy popełniłem IP: *.devs.futuro.pl 05.12.04, 12:46
                          nie skojarzyłem surrealistów z antysemityzmem

prawidłowo powinienem napisac:

"surrealisci to mam nadzieję co innego niz grupa odrealnionych
                          antysemitów"

(wstydzę się)
                          • Gość: elektorat UW błąd logiczny popełniłeś IP: *.lublin.mm.pl 05.12.04, 16:21
                            - to nie jest alternatywa
                            • blq i inne błędy też 05.12.04, 17:17
                              Po pierwsze, nie zauważyłem antysemityzmu na tym wątku.
                              Po drugie - autor, sądząc z IP naprawde nadaje z Izraela (aczkolwiek niekoniecznie).
      • Gość: elektorat UW uprzejmie wyjaśniam : IP: *.lublin.mm.pl 05.12.04, 10:55
        - był taki dowcip.Dialog telefoniczny :
        - dzień dobry,czy to Teatr Żydowski ?
        - tak
        -czy są bilety na dzisiejszy spektakl ?
        - tak, są
        - a w jakiej cenie ?
        - przyjdź pan, dogadamy się
    • yarro Re: Po ile jarmulki w Lodzi? 04.12.04, 00:34
      Mosze, naprawdę jesteś zainteresowany?
      • Gość: zając_polny Re: Po ile jarmulki w Lodzi? IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 04.12.04, 12:03
        słuchajcie mosze, a dobrze na tym wyjdziecie
        • Gość: Mosze Re: Po ile jarmulki w Lodzi? IP: 5.3.1R* / *.bezeqint.net 04.12.04, 13:10
          Mosze wie co mowi, mosze chetnie pozna lodzki bisnesman. Taki co ma overlock,
          wiele owerlock, i kobiety do szycia. I maszyny. I mlode dziewczeta, co po nocach
          skladaja mu ponpony do czapek (takich zimowych, a nie jarmulek)
          • Gość: buchalter Re: Po ile jarmulki w Lodzi? IP: *.arcor-ip.net 04.12.04, 18:40
            Mosze, to co ma byc? Jarmulki, zimowe pilotki z pomponem czy cieple
            dziewczynki? Lodz to tylko duzy biznes, Ty powinien do Pabianic, moze Strykow
            lub Ozorkow - to bedzie calkiem tanio. A najlepiej skiknij na forum biznes lub
            pieniadz. good luck Mosze.
            • Gość: Mosze Re: Po ile jarmulki w Lodzi? IP: 5.3.1R* / *.bezeqint.net 04.12.04, 19:23
              Ja wlasnie w tej sprawie, w tej sprawie. Poznalem tu kiedys chlopaka, on
              pracowal u kogos od bisnesu textilnego. Robil www dla jakiegos skate wear z
              Pabianice. Ale oni nie chcieli robic jarmulki, a czapki zimowe u nas za goronco.
              I on ten chlopak mi opowiadal ze jego girl-friend pracuje czasem po szkole w
              domu, sklada te czapki i pompony bo jej mame w inny bisnes ma overlock. Ale oni
              tez robi to tylko czapki na zime, mi to nie potrzebne.

Ale ja juz znalazl odpowiedni kontakt. Na innym forum. To juz wszysko bedzie
              bardzo bardzo dobra. Ja Was dziekuje za pomoc. Ja pozdrawiam z odleglego panstwo
              nie zawsze lubiane.

Shalom!
              • Gość: buchalter Re: Po ile jarmulki w Lodzi? IP: *.arcor-ip.net 04.12.04, 21:57
                Fajn fajn Mosze, ze sa dobre widoki na biznes. Forum Lodz to przyjacielski dla
                szukajacych adres. A te obrazki z Lodzi od Yarro to bardzo piekne. Poeta Tuwim
                na zimowej ulicy - bardzo piekne, bardzo piekne. Takie mile rozne sklepy i
                ludzie. Pozdrawiam Mosze, pozdrawiam Yarro. Mosze a tak intymnie zapytam -
                byles w Lodzi osobiscie kiedys?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka