monia.ms 07.12.04, 14:59 Mam prośbę o namiar na lekarza ginekologa, specjalizującego się w leczeniu niepłodności. Pozrdawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fleurette Re: Lekarz Ginekolog IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 07.12.04, 19:56 wiadomość z drugiej ręki: dr sobczyński salve Odpowiedz Link Zgłoś
agata73 Re: Lekarz Ginekolog 11.12.04, 18:56 dziewczyny mają rację, dr Sobkiewicz - Salve, ja także polecam , po pierwszej inseminacji zaszłam w ciążę, wcześniejsze dwa lata zmarnowane na zwykłych ginekologów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynia Re: Lekarz Ginekolog IP: *.toya.net.pl 08.12.04, 00:06 nie Sobczyński ale Sobkiewicz ale faktycznie Salve A. Struga 3, tel. 6337801, musisz zadzonić 2-3 dni wcześniej żeby się umówić, bo ma bardzo dużo pacjentek, ale jest bardzo dobrym specjalistą, tam jest klinika leczenia niepłodności, robia tam nawet in vitro, martynia z maluszkiem w brzuchu po in vitro Odpowiedz Link Zgłoś
monia.ms Re: Lekarz Ginekolog 14.12.04, 15:51 Dzięki, A może wiecie cos o dr. Kowalczyk z Madurowicza? Odpowiedz Link Zgłoś
agata73 Re: Lekarz Ginekolog 14.12.04, 19:43 Monia, niestety nie znam, ale wiem jedno, jeśli lekarz tylko pracuje w szpitalu gdzie nie wykonuje się zapłodnień in vitro ( to nie znaczy że robią tylko in vitro , ale że znają sie na niepłodności), to z reguły tylko udaje specjalistę, same wizyty u lekarza to niestety na ogół za mało, muszą mieć dobre zaplecze laboratoryjne, możliwość robienia wszystkich badań i zabiegów na miejscu. Nie znam dr Kowalczyka, wieć nie mogę go oceniać ale leczenie niepłodności powinno się odbywać tylko w klinikach które sie tym specjalistycznie zajmują, a nie są zwykłym szpitalem. W Łodzi są tylko dwie: SALVE i GAMETA, pozostali raczej wyciągają kasę bez rzeczywistych efektów. Nie zmarnuj sobie czasu , ja straciłam dwa lata na takich "specjalistów". Wejdź, sobie na www.nasz-bocian.pl to są strony dla par z tym problemem i zobacz kto z Łodzi jest tam opisywany, jeśli nie ma tam twojego lekarza to znaczy, ze dziewczyny go nie znają czyli facet się nie liczy. Moje dzieciatko to efekt leczenia dr Sobkiewicza z Salve, zawsze kiedy przyjmuje przed gabinetem spotkasz jakieś ciężarówki, którym pomógł. Jeszcze raz dziękuję mu za to.Pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
beciaf Re: Lekarz Ginekolog 14.12.04, 19:53 w ICZMP jest poradnia leczenia niepłodności - polecam dr Niwalda Odpowiedz Link Zgłoś
agata73 Re: Lekarz Ginekolog 14.12.04, 20:01 to prawda podobno dr Niwald jest niezły, ale w CZMP są porady, jeśli będziesz wymagała inseminacji lub in vitro to i tak odeślą Cię do Gamety i znowu, powtarzanie wszystkich badań, nowi lekarze i cyrk zaczyna sie od początku. To może lepiej od razu do Gamety. Najwięszym naszym problemem jest wiek, ja mam prawie 32 i nie chciałam już więcej marnować. Dla mnie Salve było ogromną szansą, którą udało się wykorzystać> Odpowiedz Link Zgłoś
beciaf Re: Lekarz Ginekolog 14.12.04, 20:51 dr Niwald jest moim lekarzem od ponad roku. badania w tym laparoskopie, hysteroskopie, hsg itp. wykonuje w szpitalu ICZMP tam również chodzę na wizyty. Inseminację natomiast wykonuje w CONCEPT prywatnie. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Lekarz Ginekolog IP: *.toya.net.pl 14.12.04, 21:24 Monia niestety nie znałam dr Sobkiewicza, ale jeśli chodzi o Niwalda to nie mogę powiedzieć o nim nic dobrego, kasa, kasa i jeszcze raz kasa, zmarnował mi kilka lat, nie mam już szans na ciążę, staramy się o adopcję. Jeśli szukasz dobrego lekarza który ci pomoze to proponuję tak jak Agata wejść na naszego bociana, tam niestety również nie ma na jego temat zbyt wielu opini (byłam tam kilka minut temu, zeby zobaczyć jak on dalej się zachowuje. Dle dla mnie już za późno ale mam nadzieję, że bedziemy kiedyś rodzicami. Odpowiedz Link Zgłoś