Gość: kaemi IP: *.lodz.mm.pl 07.12.04, 23:36 pytanie: co postanowiono w sprawie elewacji? zostanie goły beton? czy jednak się zdedydowano na sitodruk? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Steffna ALE JAJA!!! IP: *.toya.net.pl 08.12.04, 02:34 przeciez tam NIE MA SCENY!!! - tak to zaprojektowali i wykonali, ze nie da sie umiescic orkiestry [trzeba skuc PONAD METR! betonu] i sceny. NAPRAWDE. typowo polskie - z przodu frak, z tylo goła dupa. BRAWO Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: ALE JAJA!!! 08.12.04, 12:34 Tiaaa? A ponoć prace budowlane zakończono? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazak Re: ALE JAJA!!! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.12.04, 00:42 No ciekawe informacje masz człowieku ale weź sprawdź je jeszcze raz bo chyba ci sie cos pomyliło. Ale z ciebie gosc buhahahahahaha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mart2003 Re: Gdzie mozna zamowic bilety ?? IP: 217.153.24.* 08.12.04, 10:26 Czy kto zna juz harmonogram na przyszly rok i moze wie, gdzie zamawiac bilety ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał_k Re: Gdzie mozna zamowic bilety ?? IP: *.toya.net.pl 08.12.04, 22:09 Bilety można po prostu kupić w kasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trol Re: Nowa Filharmonia Łódzka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.04, 21:55 Nie ma sceny? To ciekaw jestem jak nazwac to cos na czym dzis siedzialem...a nie jest to moj tylek Odpowiedz Link Zgłoś
jago Czy Filharmonia ma strone webowa z sylwetkami 13.12.04, 11:28 Artystow, repertuarem mozliwoscia zakupu biletow Redaktorzy powinni napisac... Bardzo bym byl wdzieczny za adres... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOM Trochę sentymentalnie IP: 195.205.15.* 17.12.04, 18:24 Dwadziścia parę lat temu jako licealista dość systematycznie odwiedzałem filharmonię łódzką. Było obskurnie i brzydko ale muzyka była piękna, grali wspaniali muzycy... Wtedy mówiło się o nowej filharmoni ale tylko mówiło. Później wyjechałem z Łodzi i więcej w filharmoni łódzkiej nie byłem. Chciałbym pójść tam znowu, do nowej filharmoni ale czy usłyszę muzykę czy to, że "z tylo goła d...", itp. - to jakaś inna epoka chyba była? Odpowiedz Link Zgłoś