aard 16.12.04, 16:39 Czy w Łodzi mozna uprawiac sex w miejscu publiczny (69) Gość: Alicja Tamtego wątku już nie podbijajcie! Dyskusję przenosimy tutaj, tamten ma zbyt ładny numerek :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blq Re: Na ładne cacko :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 17:19 Tamta dyskusja była zbyt chaotyczna. Najpierw trzeba zdefiniować co już jest "seksem", oraz co jest "miejscem publicznym". Tylko czy ktoś jeszcze chce dyskutować? Proponuje podbijać do 699. Zawsze lubiłem trójkąty, choć póki co moja sympatia jest czysto platoniczna. Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 yyyy 16.12.04, 17:22 Poznałem kiedyś taką jedną, która sama okazała się być jednym wielkim miejscem publicznym... Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: Na ładne cacko :-) 16.12.04, 17:34 Gość portalu: blq napisał(a): Proponuje podbijać do 699. lepiej do 696. każdy się załapie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: Na ładne cacko :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 17:44 > lepiej do 696. każdy się załapie ;p > Nie zalapia sie, bo plecami odwrocone! a w 699 mozna dzialac "na dwa fronty" :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: Na ładne cacko :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 17:59 > nie plecami tylko pośladkiem. Pośladkiem do tyłu głowy. Też mi pieszczota, no ale może ja mało wyrafinowany jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: Na ładne cacko :-) 16.12.04, 18:14 tego nie jesteś w stanie drogi blq podważyc: info.onet.pl/1024030,69,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: Na ładne cacko :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 18:29 info.onet.pl/1024030,69,item.html No bo to był dzikus, a nie dzik! i wszystko jasne! Btw, przez te Święta i choinki to nawet okolice hipermarketu wyglądają jak las. Mmmm... okolice Tesco, na Widzewie, przypomniał mi się pewien skwerek, wieczór tak z miesiąc temu... to tak a propos głównego wątku Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: Na ładne cacko :-) 16.12.04, 18:37 bo hipermarket to miejsce z pewnością publiczne, a dzika możemy od biedy podciągnąć pod stosunki międzynarodowe, albo zoofilię, ale bez żenady. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Podciąganie dzika od biedy 17.12.04, 11:41 Odbywa się w warunkach kapitalistycznego boomu rynkowego. Dzik dostaje kredyt inwestycyjny na rozpoczęcie własnej działalności gospodarczej polegającej na wyprowadzaniu myśliwych w pole zajęcy, pisze biznes plan przy współpracy światowej firmy konsultingowej i spłaca kredyt w trzy lata. Potem przychodzi urodzaj na trufle i dzik plajtuje, bo codziennie spóźnia się do pracy. Przychodzi świńska górka i dzika wchłania. dziqueaard neochuan napisał: > a dzika możemy od biedy podciągnąć Odpowiedz Link Zgłoś
moostank miejsce w seksie publicznym 17.12.04, 23:48 my, nie dopieszczeni wszystkich krajów żądamy miejsca w seksie publicznym. dość już dyskryminacji i poczucia samotności! nie pozwólmy zamykać się w gettach! teraz wszyscy muszą przyznać, że samotność to wielki nie rozwiązany problem społeczny! żądamy sexualnego lebensraumu! z organizacyjnym pozdrowieniem: ruff mich an!!! Odpowiedz Link Zgłoś