Dodaj do ulubionych

Samooobrona w "Kropce nad i"

15.05.02, 19:38
Nie wiem czy ktokolwiek z was oglada teraz TVN i Kropkę nad i, ale właczcie, poprawicie sobie humor:)

Popis oratoryjny członka Samooborny, a z zachowania posłów tak można się pośmiac...

ech...
to sa wybrańcy narodu...:(
Obserwuj wątek
    • geograf Re: Samooobrona w 15.05.02, 19:44
      Wiecie co! Ja ja uwielbiam!
      Monika Olejnik jest świetna dziennikarka:)

"Wie Pan co, ja mysle, że powinien Pan poczytac troche ksiażek" (W czasie gdy poseł Samoobrony zaczał wyzywac, chyba wyprzedaż polskiego majatku i polskiej ziemi, od Holocaustu).

Takie programy moga byc u nas codziennie :) Znacznie poprawiło mi nastrój:)
      • unikorn Re: Samooobrona w 15.05.02, 20:14
        geograf napisał(a):

> Wiecie co! Ja ja uwielbiam!
        > Monika Olejnik jest świetna dziennikarka:)

Też ją uwielbiałem... swego czasu.
        Teraz już się trochę przeżyła, tzn. spowszedniała.
        Być może dlatego, że w mediach jej niemało (TVN i Zet).

> "Wie Pan co, ja mysle, że powinien Pan poczytac troche ksiażek" (W czasie gdy p
        > oseł Samoobrony zaczał wyzywac, chyba wyprzedaż polskiego majatku i polskiej zi
        > emi, od Holocaustu).

No tutaj to już facet przegiął! Który to był, Łyżwiński chyba...?

> Takie programy moga byc u nas codziennie :) Znacznie poprawiło mi nastrój:)

Właśnie dlatego, że "Kropka nad i" jest prawie codziennie, przeżyła mi się pani
        Monika i ostatnio oglądam ją bardzo rzadko. Poza tym jej goście się regularnie
        powtarzają, a słuchanie non-stop tych samych "polityków" mówiących na inne tematy
        w ten sam sposób, zniechęciło mnie do tego programu... Kiedyś był całkiem niezły
        artykuł w "Newsweek'u" o realizacji "Śniadania..." w Zet'ce - jak to "politycy"
        zachowują się przed wejściem na antenę, a jak "on the air".

Pozdrawiam!

P.S.:
        Ale p. Sekielski to ładnie wytrącił z równowagi Leppera w "Kropce..." zaraz po
        jego pamiętnym wystąpieniu w dniu odwołania go z funkcji wice-marszałka :))
        • unikorn Re: Samooobrona w 15.05.02, 20:19
          To szło mniej więcej tak:
          (mowa o materiałach, stanowiących dowody w sprawie oskarżeń m.in. polityków PO)
          TS: Naprawdę ma pan takie materiały, panie przewodniczący?
          AL: Mam.
          TS: Gdzie one są?
          AL: W bezpiecznym miejscu.
          TS: Ale gdzie?
          AL: W Polsce.
          TS: Ale gdzie?
          AL: W Poslce.
          TS: W Polsce, ale gdzie, panie przewodniczący?
          AL: Dość! Koniec, wystarczy już...!

:)))
        • geograf Re: Samooobrona w 15.05.02, 20:26
          Tak, to był Łyżwiński :)
          Błyskał inteligencja i normalna propaganda partii.
          Gdy Monika spytała się go o coś, szybka wymijajaca odpowiedź i juz swoje. Gdy zaczał wyzywac poprzendie rzady i tych, którzy prz Okragłym Stole "rozebrali i rozbieraja" Polskę, zaczał sie wykłucac z p. Serafinem o ten szczegół- kto i co zrobił. Gdy p. Olejnik spytał się go o ta posłankę (przepraszam, zapomniałem nazwiska), która uchyla się od stawienia się na rozprawę, ten zapytał ja się czy rozmawiaja o Pani Posłance, czy o wiecu Samoobrony...

Po prostu stworzył sobie własny SHOW :))))

Swoja droga- posłowie Samoobrony pozwalaja sobie na dużo...za dużo....
          • Gość: magda Re: Samooobrona w IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 11:19
            Ale o czytaniu książek to Monika powiedziała do Łyżwińskiego, ż powinien
            poczytać trochę książek jak zaczął gadać głupoty.
            Ona jest fenomenalna!Niepowtarzalna! Nie szczypie się z tymi dziadami i to mi
            się w niej najbardziej podoba.
    • tulka Re: Samooobrona w 16.05.02, 08:56
      Wiesz co, Geo, jakoś mnie to wcale nie bawi. Raczej mnie przeraża to, że tylu
      jest Polaków, którzy Samoobronę wybrali. A kiedy kolejny poseł daje przed
      kamerą popis chamstwa i ignorancji, myślę z przerażeniem o kolejnych wyborach.
      O tym, co będzie, kiedy ludzie uznają, że rząd SLD-UP-PSL się skompromitował (a
      na pewno do takiego wniosku dojdą, bo tak jest przy każdych kolejnych
      wyborach). I jakoś wcale mi nie do śmiechu.

Pozdrawiam
      Tulka
    • Gość: Łodzian Re: Samooobrona w IP: 212.191.74.* 16.05.02, 11:04
      Troszkę na poziomie samoobrony, ale muszę:

Lepper buraku
      spierdalaj do iraku

• unikorn Zapowiada się ciekawa "Kropka nad i"... 21.05.02, 19:27
      ...a to czemu?
      Bo znowu jakieś dokumenty będą prezentowane! ;-))

Mam nadzieję, że mnie posłanka Samoobrony nie zdołuje w ten piękny wieczór...

(no, już się zaczyna zaraz)
      • tulka Nie, dziękuję (no txt) 21.05.02, 19:29
        • unikorn Re: Nie, dziękuję (no txt) 21.05.02, 19:45
          W sumie nic nowego... (może poza tym optymistycznym(?) akcentem na koniec)

Pozdrawiam (jednak zniesmaczony)
          • tulka Re: Nie, dziękuję (no txt) 21.05.02, 19:47
            A cóż to za optymistyczny (?) akcent?
            • unikorn Re: Nie, dziękuję (no txt) 21.05.02, 20:00
              Jak to? Nie wiesz, Tulko?! Lepper opuszcza Polskę!!! ;-)

Niestety, to tylko mrzonki (chociaż, kto wie - może na kilka lat się skończy?)

Akcent był taki, że posłanka H. jest dla Moniki O. jedyną rozmówczynią z
              rodowodem Samoobrony, która wypowiadając się, nie obraża innych :-|
              Ale i tak gada jak tamci, tylko że trochę lżej (kobiecie w końcu nie wypada...)

Jeśli ktoś oglądał? - Jak to jest, że poseł H. zapewnia, że była na wszelkich
              rozprawach jej dotyczących, ale w sądzie jakoś jej nikt nie widzał?
              Incognito? Matrix? Cooperfield?
              • tulka Re: Nie, dziękuję (no txt) 21.05.02, 20:27
                Pewnie miała taki czarny pasek na oczach i nikt jej nie poznał ;-)
              • y? Re: Nie, dziękuję (no txt) 21.05.02, 20:36
                może za filarem stała.. :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka