geograf 15.05.02, 19:38 Nie wiem czy ktokolwiek z was oglada teraz TVN i Kropkę nad i, ale właczcie, poprawicie sobie humor:) Popis oratoryjny członka Samooborny, a z zachowania posłów tak można się pośmiac... ech... to sa wybrańcy narodu...:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf Re: Samooobrona w 15.05.02, 19:44 Wiecie co! Ja ja uwielbiam! Monika Olejnik jest świetna dziennikarka:) "Wie Pan co, ja mysle, że powinien Pan poczytac troche ksiażek" (W czasie gdy poseł Samoobrony zaczał wyzywac, chyba wyprzedaż polskiego majatku i polskiej ziemi, od Holocaustu). Takie programy moga byc u nas codziennie :) Znacznie poprawiło mi nastrój:) Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Re: Samooobrona w 15.05.02, 20:14 geograf napisał(a): > Wiecie co! Ja ja uwielbiam! > Monika Olejnik jest świetna dziennikarka:) Też ją uwielbiałem... swego czasu. Teraz już się trochę przeżyła, tzn. spowszedniała. Być może dlatego, że w mediach jej niemało (TVN i Zet). > "Wie Pan co, ja mysle, że powinien Pan poczytac troche ksiażek" (W czasie gdy p > oseł Samoobrony zaczał wyzywac, chyba wyprzedaż polskiego majatku i polskiej zi > emi, od Holocaustu). No tutaj to już facet przegiął! Który to był, Łyżwiński chyba...? > Takie programy moga byc u nas codziennie :) Znacznie poprawiło mi nastrój:) Właśnie dlatego, że "Kropka nad i" jest prawie codziennie, przeżyła mi się pani Monika i ostatnio oglądam ją bardzo rzadko. Poza tym jej goście się regularnie powtarzają, a słuchanie non-stop tych samych "polityków" mówiących na inne tematy w ten sam sposób, zniechęciło mnie do tego programu... Kiedyś był całkiem niezły artykuł w "Newsweek'u" o realizacji "Śniadania..." w Zet'ce - jak to "politycy" zachowują się przed wejściem na antenę, a jak "on the air". Pozdrawiam! P.S.: Ale p. Sekielski to ładnie wytrącił z równowagi Leppera w "Kropce..." zaraz po jego pamiętnym wystąpieniu w dniu odwołania go z funkcji wice-marszałka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Re: Samooobrona w 15.05.02, 20:19 To szło mniej więcej tak: (mowa o materiałach, stanowiących dowody w sprawie oskarżeń m.in. polityków PO) TS: Naprawdę ma pan takie materiały, panie przewodniczący? AL: Mam. TS: Gdzie one są? AL: W bezpiecznym miejscu. TS: Ale gdzie? AL: W Polsce. TS: Ale gdzie? AL: W Poslce. TS: W Polsce, ale gdzie, panie przewodniczący? AL: Dość! Koniec, wystarczy już...! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Samooobrona w 15.05.02, 20:26 Tak, to był Łyżwiński :) Błyskał inteligencja i normalna propaganda partii. Gdy Monika spytała się go o coś, szybka wymijajaca odpowiedź i juz swoje. Gdy zaczał wyzywac poprzendie rzady i tych, którzy prz Okragłym Stole "rozebrali i rozbieraja" Polskę, zaczał sie wykłucac z p. Serafinem o ten szczegół- kto i co zrobił. Gdy p. Olejnik spytał się go o ta posłankę (przepraszam, zapomniałem nazwiska), która uchyla się od stawienia się na rozprawę, ten zapytał ja się czy rozmawiaja o Pani Posłance, czy o wiecu Samoobrony... Po prostu stworzył sobie własny SHOW :)))) Swoja droga- posłowie Samoobrony pozwalaja sobie na dużo...za dużo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Samooobrona w IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 11:19 Ale o czytaniu książek to Monika powiedziała do Łyżwińskiego, ż powinien poczytać trochę książek jak zaczął gadać głupoty. Ona jest fenomenalna!Niepowtarzalna! Nie szczypie się z tymi dziadami i to mi się w niej najbardziej podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Samooobrona w 16.05.02, 08:56 Wiesz co, Geo, jakoś mnie to wcale nie bawi. Raczej mnie przeraża to, że tylu jest Polaków, którzy Samoobronę wybrali. A kiedy kolejny poseł daje przed kamerą popis chamstwa i ignorancji, myślę z przerażeniem o kolejnych wyborach. O tym, co będzie, kiedy ludzie uznają, że rząd SLD-UP-PSL się skompromitował (a na pewno do takiego wniosku dojdą, bo tak jest przy każdych kolejnych wyborach). I jakoś wcale mi nie do śmiechu. Pozdrawiam Tulka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzian Re: Samooobrona w IP: 212.191.74.* 16.05.02, 11:04 Troszkę na poziomie samoobrony, ale muszę: Lepper buraku spierdalaj do iraku Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Zapowiada się ciekawa "Kropka nad i"... 21.05.02, 19:27 ...a to czemu? Bo znowu jakieś dokumenty będą prezentowane! ;-)) Mam nadzieję, że mnie posłanka Samoobrony nie zdołuje w ten piękny wieczór... (no, już się zaczyna zaraz) Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Re: Nie, dziękuję (no txt) 21.05.02, 19:45 W sumie nic nowego... (może poza tym optymistycznym(?) akcentem na koniec) Pozdrawiam (jednak zniesmaczony) Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Nie, dziękuję (no txt) 21.05.02, 19:47 A cóż to za optymistyczny (?) akcent? Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Re: Nie, dziękuję (no txt) 21.05.02, 20:00 Jak to? Nie wiesz, Tulko?! Lepper opuszcza Polskę!!! ;-) Niestety, to tylko mrzonki (chociaż, kto wie - może na kilka lat się skończy?) Akcent był taki, że posłanka H. jest dla Moniki O. jedyną rozmówczynią z rodowodem Samoobrony, która wypowiadając się, nie obraża innych :-| Ale i tak gada jak tamci, tylko że trochę lżej (kobiecie w końcu nie wypada...) Jeśli ktoś oglądał? - Jak to jest, że poseł H. zapewnia, że była na wszelkich rozprawach jej dotyczących, ale w sądzie jakoś jej nikt nie widzał? Incognito? Matrix? Cooperfield? Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Nie, dziękuję (no txt) 21.05.02, 20:27 Pewnie miała taki czarny pasek na oczach i nikt jej nie poznał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś