redakcja 29.08.01, 20:07 W czwartkowej Gazecie piszemy, że posegregowane śmieci z poszczególnych pojemników rozstawianych na osiedlach - i tak trafiają później do jednego kubła. Co sądzisz o segregacji śmieci? Napisz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vladip Re: Segregacja śmieci! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 20:55 ja juz to gdzies widzialem hubar!!! gdzie to bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Segregacja śmieci! 29.08.01, 21:54 Przeczytałam "segregacja śmierci" i myślałam, żeście powariowali, dając taki temat na dobranoc. Przez tą dysleksję zawałem skończę! Odpowiedz Link Zgłoś
maq123 Re: Segregacja śmieci! 30.08.01, 11:45 Segregacja jest OK, ale po tym artykule zastanawiam się czy to ma sens, po co mam się męczyć, wiedząc że i tak wszystko wyląduje razem, a środowisko naturalne na tym nic nie zyska! Odpowiedz Link Zgłoś
zonk19 Re: Segregacja śmieci! 30.08.01, 12:54 Skoro te segregowane smieci trafiaja do jednego kubla to po co ta cala zabawa z podzialem na plastik,szklo...itd???? Jesli to prawda,to przez kilka lat zylem zludzeniami,ze wreszcie ktos cos robi dla naszego srodowiska. Smutne rozczarowanie :( Pozdrow.! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Segregacja śmieci! 30.08.01, 12:51 Dzięki! Ja też to już widziałem! Redakcjo Ty też tworzysz wątki już istniejące! Specjalnie dla was przypomnę ten wątek! pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś