blenda04 27.12.04, 21:24 Ostatnio coraz mniej muzyki tego zespołu słychać w radio. Brakuje mi ich przebojów. A Wam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bart Re: Kto tęskni za ICH TROJE? IP: 217.153.156.* 27.12.04, 21:26 A to byli w radio? W którym niby? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Kto tęskni za ICH TROJE? 27.12.04, 21:28 pewnie w Paradzie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
0bywatel Re: Kto tęskni za ICH TROJE? 27.12.04, 21:32 Ha, nie od parady odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
orszulka.kochanowska Re: Kto tęskni za ICH TROJE? 27.12.04, 21:37 W wielu byli radiach. Założę się, że większość z Was chetnie słucha przebojów Ich Troje, ale nie potraficie się do tego przyznać. Bo nie wypada. A to muzyka wpadająca w ucho. Łatwa i przyjemna. Podobnie jak piosenki Britney Spears Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Kto tęskni za ICH TROJE? IP: 217.153.156.* 27.12.04, 21:56 Co do Britney to sama ona mi wpada w ucho, oko. A co do Ich Troje to ich słuchałem tak dawno, że hohoho, a może i wcześniej. Ale teraz zrobili się komercyjni;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chudy Re: Kto tęskni za ICH TROJE? IP: *.toya.net.pl 27.12.04, 22:05 Teraz to Ich już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Kto tęskni za ICH TROJE? 28.12.04, 09:40 rozszyfrowałaś mnie... a przecież tak skrzętnie ukrywałem mój sekretny pokój wytapetowany plakatami i figurkami michała i regał z wszystkimi płytami razy cztery! Odpowiedz Link Zgłoś
al_ Re: Kto tęskni za ICH TROJE? 28.12.04, 09:54 No tak jak wstaję rano zaraz włączam ich troje. Tak się miło słucha. Tak to człowieka podnosi na duchu. Boshe, dziękuję, że nie jestem takim antytalentem i w dodatku się z tym nie unoszę... Rozkosz poranka :D Odpowiedz Link Zgłoś
al_ o zgrozo!! 28.12.04, 09:52 Jeden z najgorszych polskich zespołów... Równać się może tylko Mandaryna.. ;P. Zero głosu, zero dykcji, zero pomysłu, muzyki. Dno dna. Jeśli jakakolwiek stacja to puściła tzn. upadła tak nisko, że niżej się nie da. To już nawet Disco Polo w kiedy przyszło do Polski było bardziej ambitne... Tam poprostu chłopcy nie rbili z siebie idioty i wiedzieli, że nie umieją ani śpiewać ani grać... Ale my mamy mało wymagające społeczeństwo... :/. To wpada w ucho? Chyba bębenki pękają... Przebojów? Czy Ty wogóle słuchałaś wcześniej jakiejś muzyki? Oj nie, nie kelly famili, just five... Pytam sie o muzykę... Tak jak myślałem, nie. Tylko rock i metal :). Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: o zgrozo!! 28.12.04, 09:55 najlepszy przebój Ich3 sprzed chyba 4 lat to: "A wszystko to bo Leszka kocham..." :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
al_ Re: o zgrozo!! 28.12.04, 09:57 I Leszek popadł w kompleksy i stało się jak się stało :). Czyli to Lepper wypuścił Wiśniewskiego... Albo Giertych... ;P. I wszystko jasne:) Odpowiedz Link Zgłoś
al_ Re: o zgrozo!! 28.12.04, 09:59 Pewnie się poznali z Lepperem jak Wiśnia wracał z pola a Lepper stał i blokował :D. A że swój do swego ciągnie to się zgadali :). Ale to włosy? Jakbym tak śpiewał to bym osiwiał :D. A nie zczerwieniał :) Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: o zgrozo!! 28.12.04, 10:03 a może spróbowałbyś się zastanowić czy wstukałeś wszystko co chciałes wstukać zanim klikniesz na OK a zaraz potem na 'odpowiedz'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A|_ Re: o zgrozo!! IP: *.toya.net.pl 28.12.04, 10:05 ym? A Tobie o co chodzi? :/. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: o zgrozo!! 28.12.04, 10:10 nie udało ci się tego wyczytać z treści mojego postu? dobrze, napiszę prostymi słowami: zamiast pisać dziesięć postów jeden po drugim zastanów się co chciałeś napisać i zawrzyj to w jednym poście. czy już wiesz o co mi chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
al_ Re: o zgrozo!! 28.12.04, 10:13 Ależ ja dobrze wiem o co Ci chodzi. Tylko nie wiem po co się czepiasz. Skoro wstałeś dzisiaj rano lewą nogą i jeszcze nic Ci się nie udało to już nie moja sprawa... Skoro nie chcesz czytać nie czytaj, nakazu nie ma. Tak samo nie ma zakazu pisania jak się chce. A może o to chodziło? Ale i tak nie dojdziesz... Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: o zgrozo!! 29.12.04, 17:21 no ja w zasadzie sam nie rozumiem dlaczego się czepiam... przecież powszechnie wiadomo, że wygodniej się czyta gazetę, w której artykuł jest posiekany na kawałki a każdy z nich znajduje się na innej stronie albo w innym wydaniu. podobnie znacznie łatwiejszy w odbiorze jest plakat urządzony w ten sposób, że jedna część informuje o tym co się dzieje a druga o tym gdzie, z tym że wiszą na dwóch różnych słupach ogłoszeniowych. prawda, że tak jest lepiej? widzisz, użytkowniku, nikt nie wprowadził nakazu mówienia "dzień dobry" albo składnego wypowiadania się a pomimo to kulturalni ludzie używają tego zwrotu i starają się aby inni nie mieli problemu ze zrozumieniem ich wypowiedzi. te proste zasady powinny być oczywiste dla cywilizowanych ludzi aczkolwiek są tacy, którzy uważaja, że wystarczy kiedy oni się dobrze bawią... teraz powinieneś zrozumieć ale w sumie sam napisałeś, że nie dojdziesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al_ Re: o zgrozo!! IP: *.toya.net.pl 30.12.04, 08:40 No tak ale wątek ten pewnie zamieszczono dla zabawy. Bo są tysiące ciekawszych tematów niż gadanie o kimś kto w czasach reality show doszedł do sławy poprzez sztuczność, debilizm, beztalencie. Wystarczy się przyłączyć do zabawy... Chociaż z umiarem... Żaeby się zaraz nie pojawiły wątki: szkoda, że tak rzadko jest: Britney, co tam jeszcze, Kelly family :D. Itp... Z drugiej strony. Ja czasem rozbijam wypowiedź na dwa. Ty zaś zapominasz o istanieniu dużych liter... Masz swój niezaprzeczalny styl... Czy ja się czepiam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al_ Re: o zgrozo!! IP: *.toya.net.pl 30.12.04, 10:35 Coś mówiłeś kolego? :D. Odpowiedz Link Zgłoś
al_ No a teraz: 28.12.04, 10:18 <kawka> i już. Ty się napijesz i Ci przejdzie, ja napiję się drugiej i zaraz mi sie nastrój poprawi. Jak chcesz to dla zwiększenia samooceny posłuchamy sobie ich Troje ;). :D. zaraz poczujemy się... bardziej dowartościowani hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: o zgrozo!! - PRAWDA PRAWDA! IP: *.com.pl 04.01.05, 16:32 a najgorsze jest to ze TV (no TVN) promuje caly ten chlam! a jeszcze gorsze jest to, ze ludzie to ogladaja hehe (nie ja!) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: Kto tęskni za ICH TROJE? 28.12.04, 10:16 ja tęsknię... brakuje mi tego charczącego głosu Michała, tych rymów tych dotykających serce tekstów, tej melodii prostej acz wpadającej w ucho... brakuje mi ich cudownego naćwiekowanego płaszczowego image... ach... szkoda... Michał wróć! ;-) a tak serio: no cóż Ich Troje było produktem jakich wiele. Wylansowani przez TV nie utrzymali się zbyt długo.. i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
al_ Re: Kto tęskni za ICH TROJE? 28.12.04, 10:22 Ufff bo na początku aż mnie zamroziło :). Nom TV nam to dała bo tego spoełaczeństwo potrzebowało :). Kto by się tam zagłębiał w jazz, bluesa... Damy im kretyna, który śpiewać nie umie. Niechaj poderwie piskliwe nastolatki. Szkoda, że ludzie już nawet gustu nie mają... P.S. O wiele za długo... Niestety... Chociaz patrząc na niego to chyba nawet ja zacznę śpiweać... ;P. Tyle, że trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść, lub na nią wogóle nie wchodzić ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Kto tęskni za ICH TROJE? IP: *.pronox.com / *.pronox.com 28.12.04, 17:00 "Nom TV nam to dała bo tego spoełaczeństwo potrzebowało :). Kto by się tam zagłębiał w jazz, bluesa... Damy im kretyna, który śpiewać nie umie. Niechaj poderwie piskliwe nastolatki. Szkoda, że ludzie już nawet gustu nie mają..." Piszesz jakoś tak sprzecznie bardzo.... niby: "dała nam", ale w dalszej części zdania jakby tak nie bardzo się z tym społeczeństwem identyfikujesz i jakby przebijało, że ograniczasz słuchanie muzyki tylko do jazz'u czy bluesa... no i oczywiście to, że Ty gust posiadasz a reszta nie... Piszesz dalej: "Chociaz patrząc na niego to chyba nawet ja zacznę śpiweać... ;P. Tyle, że trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść, lub na nią wogóle nie wchodzić ;)." No i tu mam pewne wątpliwości co do Twoich talentów... choć mogę się oczywiście mylić (pod Twoim nickiem może się kryć oczywiście, któryś ze 100 najbogat. obywateli naszego kraju... choć wątpię). Otóż nie zamierzam z Wami polemizować czy Michał Wiśniewski ma talent do śpiewania czy go nie posiada za grosz... jestem zaś przekonany iż ma on potężny talent do robienia biznesu i zarabiania pieniędzy, i to takich, których większość obywateli nie zarobi tyrając całe swoje życie. Wiśniewski od podstaw, sam, stworzył pewien produkt, który o dziwo sprzedała się nieprawdopodobnie na naszej scenie "artystycznej". Produktem nazywam wszystko z czego komponował się zespół.. ich teksty, muzyka, sposób reklamy itd. Dla mnie człowiek ten w nieprawdopodobnie spektakularny i szybki sposób stworzył maszynę, działającą w sposób naprawdę idealny. wiecie przecież, że suksec przychodzi wtedy kiedy jest popyt na dany towar. Chyba nic więcej nie trzeba pisać bo wyniki sami widzicie. Teraz Wiśniewski patrzy na wschód, na rynek rosyjski... i przypuszczam, że i tam odniesie nieprawdopodobny sukces finansowy. I proszę pamiętać, Wiśniewski nigdy nie chciał aspirować do miana artysty (podkreślał to przecież w wywiadach), on do początku zakładał, że Ich Troje ma przynieść kasę i dopiął swego!!! I za to szacuneczek Dla Michała. Możecie nie kupować jego płyt, możecie wyłączać radio kiedy śpiwa.. wolny kraj... ale nie opluwajcie człowieka, bądź co bądź, sukcesu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawn Re: Kto tęskni za ICH TROJE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 18:18 Wiśniewski... Chodzi o to chamidło, co wyzywało w telewizji żonę od k..., reklamuje zbieractwo złomu na twarzy? Pogadam o nim, jak będzie 80-letnim dziadkiem z pordzewiałym żelastwem na gębie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al_ Re: Kto tęskni za ICH TROJE? IP: *.toya.net.pl 29.12.04, 07:31 Ale jest to swego rodzaju niesprawiedliwość. Wkońcu dorobił się człowiek, który nie umie śpiewać i nie ma za grosz talentu. Ludzi pracują godzinami, tworzą własne firmy, ale najczęściej ktoś ich wykończy. Jak nie państwo, to konkurencja... A on? Właśnie jest pytanie czy on ma? Czy raczej nie media stworzyły kogoś na kim zarobiły krocie... :/. Bo nie ma co ukrywać, był faworyzowany... A jeśli jesteś w mediach to rynek jest już Twój... :/. I mogę tylko domniemać, że w porównaniu do tego ileż zgarnął na nim TVN, to ona zarobił jakis mały procencik tego... Pozdrawiam :). P.S. Oj był popyt... U nas w społeczeństwie zawsze będzie... :/. Na sztuczność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelo1977 otóż to! IP: 81.219.126.* 31.12.04, 00:39 racja swięta wisniewski to super towar z kiczowatym repertuarem wypromował sam siebie od zera z lumpa stał się gwiazdą czyją to moze inna historia fakt faktem zauwazcie ile szajsu serwują nam codzień stacje radiowe i mimo wszystko zadna doda czy inna elektroda czy sieczka z zachodu nawet do pięt nie dorastają czerwonowłosemu pod względem sukcesu Odpowiedz Link Zgłoś
facet.z.6.pietra al_, pawel-strzalka, Dawn , evonka 28.12.04, 21:16 To śmieszne. Ale z tych postów wynika, że ludzie strasznie przeżywają czyjś sukces. Zazdrość? No bo Ich Troje odniosło sukces. Temu nikt nie zaprzeczy. Nie słucham Ich Troje, ale czemu mam ich opluwać? Czemu mam się wyśmiewać z ich utworów? Czemu mam obrażać Wiśniewskiego? Możecie mi to wytłumaczyć? Wytłumaczcie mi dlaczego Wy to robicie? Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: al_, pawel-strzalka, Dawn , evonka 28.12.04, 21:32 nie zazdroszczę nikomu wylansowanemu przez TV czy inne media sukcesów bo to sukcesy pozorne... takie czasy, że totalny beton(wyjaśnię:nie uważam, ze Wiśniewski jest betonem) może stać się gwiazdą TV... ale jak się okazuje nie przetrwa długo... jest gwiazdką sezonową... podobnie z Ich Troje... wylansowani, stali się bezkrytyczni wobec siebie no i cóż... koniec. nie słucham Ich Troje dlatego, że mi sie nie podobają, nie znajduję wartosci w ich muzyce, mam prawo wypowiedzić się. opowiadam się za ponadczasowymi wartościami, doceniam ciężką pracę i niewidocznych twórców... pewne postawy mnei po prostu rażą i uważam je za śmieszne... i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawn Re: al_, pawel-strzalka, Dawn , evonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 21:42 Cała kariera Wiśniewskiego nie wynika z jego nadzwyczajnych talentów. To typowy produkt medialny. Zostaje w pamięci nie jako ten, który ma głos czy muzyczny geniusz Mozarta, ale jako ufarbowany, dzidziowaty facet, napikowany metalem. "Jestem jaki jestem" pokazało wszystkie kompleksy wiecznego szczeniaka, co chciałby być Rodem Stewardem, ale jest za cienki jako talent. To piosenkarz bez poweru, który przeterminowane gó..arstwo emocjonalne nadrabia pokazami swoich kłótni z żoną, wyzywaniem jej przed kamerą i popłakiwaniem podczas śpiewania. Najgorzej, jak ktoś uzna, że świat kręci się wokół niego. Piosenkarz ma wzruszaćludzi, a nie siebie na zasadzie "ach, jak ja to przeżywam, jak jestem wrażliwy!" Ja mu tam niczego nie zazdroszczę, bo czego? Farbę do włosów sam sobie mogę kupić, nabić gębę pinezkami też, a pieniądze zarabiam bez mizdrzenia się do kamer. Komediant jak inni, te różne Górniaki, Diody Elektrody i DJ Dzidzi z Poprztyczewa Dolnego. Szkoda mi Wiśniewskiego, bo może nawet miał zadatki na dobrego muzyka, ale TV go załatwiła. Stewardem, Cohenem czy Lennonem nigdy nie będzie, bo media nigdy nie dadzą mu do tego dorosnąć. To wywlekanie dziecinstwa, jakiejś matki pijaczki... Nie pamiętam, żeby w ten sposob na sławę zarabiała Anna German na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
facet.z.6.pietra A to ja chyba jakiś dziwny jestem, bo... 28.12.04, 23:34 Gość portalu: Dawn napisał(a): > Cała kariera Wiśniewskiego nie wynika z jego nadzwyczajnych talentów. To typowy > > produkt medialny. Zostaje w pamięci nie jako ten, który ma głos czy muzyczny > geniusz Mozarta, ale jako ufarbowany, dzidziowaty facet, napikowany > metalem. "Jestem jaki jestem" pokazało wszystkie kompleksy wiecznego szczeniaka > , > co chciałby być Rodem Stewardem, ale jest za cienki jako talent. To piosenkarz > bez poweru, który przeterminowane gó..arstwo emocjonalne nadrabia pokazami > swoich kłótni z żoną, wyzywaniem jej przed kamerą i popłakiwaniem podczas > śpiewania. Najgorzej, jak ktoś uzna, że świat kręci się wokół niego. > Piosenkarz ma wzruszaćludzi, a nie siebie na zasadzie "ach, jak ja to > przeżywam, jak jestem wrażliwy!" Ja mu tam niczego nie zazdroszczę, bo czego? > Farbę do włosów sam sobie mogę kupić, nabić gębę pinezkami też, a pieniądze > zarabiam bez mizdrzenia się do kamer. Komediant jak inni, te różne Górniaki, > Diody Elektrody i DJ Dzidzi z Poprztyczewa Dolnego. Szkoda mi Wiśniewskiego, bo > > może nawet miał zadatki na dobrego muzyka, ale TV go załatwiła. Stewardem, > Cohenem czy Lennonem nigdy nie będzie, bo media nigdy nie dadzą mu do tego > dorosnąć. To wywlekanie dziecinstwa, jakiejś matki pijaczki... Nie pamiętam, > żeby w ten sposob na sławę zarabiała Anna German na przykład. ...nie wiedziałem co to znaczy "jestem jaki jestem". Ale już się dowiedziałem. Skoro wiesz, że program ten przedstawił "wszystkie kompleksy wiecznego szczeniaka" tzn że musiałeś go oglądać. A to jest co najmniej dziwne, bo ja , jeśli kogos nie lubie to go nie ogladam. No ale ja jakiś dziwny chyba jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al_ Re: A to ja chyba jakiś dziwny jestem, bo... IP: *.toya.net.pl 29.12.04, 07:34 Lecz czasem trzeba poznać swego wroga... Ja tam nie oglądałem tego syfu... :/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawn Re: A to ja chyba jakiś dziwny jestem, bo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 18:18 Trudnoe nie oglądać czegoś, co przy krzykliwej reklamie pokazuje się z regularnością pociągu Łódź-Koluszki. Wiśniewski to produkt durnej telewizji. Przerost formy nad treścią. Albo coś się sobą reprezentuje, albo prezentuje się sztafaż - ćwieki na twarzy, garnitury błyszczące typu Opole'70, bluzgi, publiczne wycieranie łez i smarków, rzucanie k..ami pod adresem żony. To są bzdety, tandetne atrybuty, mają przesłonić brak talentu. Nie rzucam haseł,że odzwierciedla gusta narodu. Ten sam naród słucha piosenek Kaczmarskiego, Cohena, Okudżawy. Artysta musi się szanować. Jeśli sam się nie szanuje, nie szanuje swoich słuchaczy. Ot, jeden z setek pioseknkarzy, o których za rok wszyscy zapomną. Może poza Niemcami, bo on teraz jest chyba Niemcem z wyboru. "Jestem jaki jestem". Michał W. wcale nie jest taki, jak pokazywał w telewizji. On jest żaden. Najgorsze jest obnoszenie się z własnymi kompleksami bez wdzięku i z domieszką chamstwa. Czy ktoś z Forumowiczów bluzgałby w TV? Chyba nie. Są to zachowania godne zera. ot i moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al_ Ale lubisz go oglądać... IP: *.toya.net.pl 29.12.04, 18:21 Bo widzę że bardzo dużo o nim wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawn Re: Ale lubisz go oglądać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 19:20 Wiem też dużo o innych artystach - od Karela Gotta sprzed lat po Górniak, Diodę Elektodę, Madonnę, DJ Gugu itp. wiśniewski na pewno nie jest odbiciem gustów społeczeństwa - najwyżej malutkiej jego części w wieku 13-15 lat. Tak jak "Tatu" w Rosji, z których to panienek wszyscy się śmieją. Wiśniewski kreuje własny, a nie Polaków wizerunek. Krótko mowiąc, dla mnie to jest zero przez duże "Z". Umie się reklamować. Chamstwem wobec żony, prostackim zachowaniem w tv. To gościu, dla którego oklaski są ważniejsze od muzyki jaką robi. I kasa. Niech mu będzie. Tylko że ja wolałbym dobrą piosenkę niż facia, który nadrabia mankamenty artystyczne osobistym gó..arstwem. Nie on jeden zresztą. Beztalencie można zamaskować gołym pępkiem, zmasakrowaniem hymnu, bluzganiem na łamach gazetek dla gospodyń domowych. Dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al_ Re: Ale lubisz go oglądać... IP: *.toya.net.pl 05.01.05, 11:29 Nie obrażaj zer ;) Ale widzisz zgadzam się w pełni. Tylko, że on odzwierciedla społeczeństwo. Tu większość myśli o kasie, większość bluzga jak naęta, większość kradnie i jest sztuczna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helga Re: Ale lubisz go oglądać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 12:38 Przeczytałam z uwagą Wasze wypowiedzi. W wynurzeniach Dawna stale powtarza się, że najbardziej go boli, że Wiśniewski wyzywa żonę. To chyba dobrze, że komuś nie podoba się, że W. wyzywa żonę, bo to ohydna cecha. W. to człowiek którego trudno oceniać. Dziecko porzucone przez matkę, z ogromną traumą od dzieciństwa, następnie człowiek wykreowany, zmanipulowany i wykorzystywany, chyba także finansowo, przez media. Facet, który na przemian płacze i śmieje się, emocjonalnie zupełnie w proszku. Co będzie z nim dalej to też jedna wielka niewiadoma. W muzyce amerykańskiej było podobne (wizualnie) zjawisko Władzio Liberace w bardzo dawnych czasach (był kiedyś film o nim). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al_ Re: al_, pawel-strzalka, Dawn , evonka IP: *.toya.net.pl 29.12.04, 07:39 Ja i zazdrość? Gwarantuję Ci, że nigdy nawet gdyby mi miliony płacili tak nisko bym nie upadł. To by było sprzeczne z wszystkim w co wierzę. Ale wyśmiewanie sie z Wiśniewskiego jest również naśmiewaniem się z tego patologicznego społeczeństwa, które lubi chłam, sztuczność, debilizm. Przedstawił nam piekny obraz naszego narodu... Odpowiedz Link Zgłoś
0bywatel No proszę.... 29.12.04, 09:05 Gość portalu: Al_ napisał(a): > Ja i zazdrość? Gwarantuję Ci, że nigdy nawet gdyby mi miliony płacili tak nisko > > bym nie upadł. To by było sprzeczne z wszystkim w co wierzę. > Ale wyśmiewanie sie z Wiśniewskiego jest również naśmiewaniem się z tego > patologicznego społeczeństwa, które lubi chłam, sztuczność, debilizm. > Przedstawił nam piekny obraz naszego narodu... Chcesz czy nie - należysz do tego narodu. Więc się może tak bardzo sam z siebie nie naśmiewaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al_ Re: No proszę.... IP: *.toya.net.pl 29.12.04, 09:19 No właśnie... należę... :/. A cóż w tym kraju innego da się robić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: No proszę.... IP: *.toya.net.pl 29.12.04, 22:08 No to przestań w końcu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al_ Re: No proszę.... IP: *.toya.net.pl 29.12.04, 23:47 Czemu? Wkońcu tylu ludzi się obraża choćby na Pana Kulczyk, że jest taki pogaty. A ja doceniając zasługi wyżej wymienionego jegomościa, krytykuje Pana Wiśniewskiego wyśmiewając się z ludzi, których obrazowo mówiąc "wydymał". Takie czasy. ty go lubisz a ja nie... :/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianczyk Re: No prosze.... IP: 213.241.90.* 30.12.04, 02:31 czlowieku przestan marudzic i pisz jakies konkrety bo mi sie na wymioty zbiera jak widze twoje posiekane krzyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al_ Re: No prosze.... IP: *.toya.net.pl 30.12.04, 08:33 Człowieku to nie czytaj!! Ja piernicze. Nie podoba się nie czytaj. Widzisz gdzieś przymus? Miłośnicy gniotu no... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianczyk Re: No prosze.... IP: 213.241.90.* 30.12.04, 10:12 czytaj dobrze pyszalku - ja ich nie czytam ja je widze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al_ Re: No prosze.... IP: *.toya.net.pl 30.12.04, 10:34 To nie patrz... :/. Też Ci nikt nie narzuca tego... :/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianczyk Re: No prosze.... IP: 213.241.90.* 30.12.04, 10:53 udlaw sie tym swoim zalem i nie marudz mi juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al_ Re: No prosze.... IP: *.toya.net.pl 30.12.04, 11:29 Idź posłuchaj sobie swojej ulubionej płytki to Ci przejdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianczyk Re: No prosze.... IP: 213.241.90.* 30.12.04, 12:32 co za namolny facet ktos go musial na mnie napuscic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al_ Re: No prosze.... IP: *.toya.net.pl 18.04.05, 00:47 marianczyk może weźmiesz jakieś kropelki na nerwy? Odpowiedz Link Zgłoś
koslinmann Re: Kto tęskni za ICH TROJE? 04.01.05, 16:41 chyba tylko Ich Troje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j prowokacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 16:24 przeciez to ewidentna prowokacja. nie dajmy sie wkrecic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: Kto tęskni za ICH TROJE? 07.01.05, 11:56 czy mi się wydaje czy Mandaryna to żona Wiśniewskiego???? Chyba TVP za nimi tęskni.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al_ Re: Kto tęskni za ICH TROJE? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 07.01.05, 12:17 To nie wiedziałaś? Tyle, że może wydać się to dziwne... ale ona śpiewa gorzej niż on... a angielski ma tyle wspólnego z angielskim co polski z chińskim :d Odpowiedz Link Zgłoś