lennon1 29.12.04, 11:59 Patrząc na kobietę - wersja dla panów Patrząc na mężczyznę - wersja dla pań Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orientman Re: Na co zwracacie uwagę? 29.12.04, 12:09 Ostatnio uslyszalem takie stwierdzenie, ze mezczyzni 'mniej skomplikowani' zwracaja uwage na piersi. Natomiast Ci 'bardziej skomplikowani', to na pupe. Za cholere nie udalo mi sie uzyskac informacji o co chodzi z tym skomplikowaniem.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: Na co zwracacie uwagę? 29.12.04, 12:25 może chodzi o budowę anatomiczną... ? mężczyżni bardziej skomplikowani jakoś tak się wyginają, że kiedy rozmawiają z kobietą to oglądają jej pupę, czego mniej skomplikowani mężczyżni nie mogą, dlatego patrzą tylko na piersi... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: Na co zwracacie uwagę? 29.12.04, 12:59 Podejrzewam, ze to nie chodzilo o anatomie. Raczej o intelekt ;) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: Na co zwracacie uwagę? 29.12.04, 13:07 kurcze, że na to nie wpadłam..... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Na co zwracacie uwagę? 29.12.04, 13:24 Oprócz wielkości ważny jest również kształt. Niestety producenci "szelek" wymyślają różne sposoby żeby nas oszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: Na co zwracacie uwagę? 29.12.04, 13:36 oj zdecydowanie.. to jest dopiero masowe oszustwo.. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Na co zwracacie uwagę? 29.12.04, 13:13 Czyli należy wysnuć wniosek, że intelektualni faceci powinni mieć żony z małym biustem? Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: Na co zwracacie uwagę? 29.12.04, 13:18 cholera wie.. kto tam zrozumie kobiety.. biorac pod uwage, ze ma maly biust.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Na co zwracacie uwagę? 29.12.04, 13:42 Kurcze, to ja jestem całkiem nieskomplikowany, bo zwracam uwagę na nogi i stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: Na co zwracacie uwagę? 29.12.04, 14:02 a moze to najwyzszy objaw skomplikowania? :) przyznam sie, ze tez zwracam uwage na stopy.. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Na co zwracacie uwagę? 29.12.04, 14:13 To mnie pocieszyłeś z tymi stopami. Bałem się, że to jest cos nienormalnego. Jak patrze na młode dziewczyny w tych "sapogach" to mnie skręca. Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: Na co zwracacie uwagę? 29.12.04, 14:17 mnie tez strasza, ze to jakis fetyszyzm, czy cos takiego.. ale ja sie nie przejmuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
hanya super pytanie :) 29.12.04, 12:53 patrząc na mężczyznę patrzę mu w oczy :) pozdrawiam, hanya p.s. a potem patrzę na dłonie, i coraz niżej ;)... tzn. na buty... - bo podobno one świadczą o mężczyźnie jakkolwiek to rozumieć Odpowiedz Link Zgłoś
szprota się patrzy 29.12.04, 13:50 ja tam głosy widzę w kolorach i nic na to nie poradzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: się patrzy 29.12.04, 13:54 Dżwięk i zapach jest również ważny. Ale to może na nastepny wątek. Ciekawe jak go opiszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: a dźwięk i głos to nie to samo? <szok> 29.12.04, 14:30 no pewnie, ze nie! mozna miec mily glos, ale wydawac niemile dzwieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: się patrzy 29.12.04, 14:32 Jesteś kobietą i dla ciebie mniej ważne jest to co widzisz. Chłopy najpierw patrzą, potem wąchają, a na końcu słuchają. Jak jest u kobitek? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota jak u innych, to ja nie wiem 29.12.04, 14:44 zawsze byłam tylko jedną kobitką ale u mnie jest tak, że najpierw słucham, później wącham, a dopiero na końcu patrzę Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: jak u innych, to ja nie wiem 29.12.04, 14:49 Czyli jak widać wszystko na odwrót niż u chłopów, może to prawidłowość. Ale to mi wyjaśnia dlaczego niektóre dziewczyny zadają się z takimi "pokrakami". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Na co zwracacie uwagę? IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 29.12.04, 14:43 A mnie pociąga u mężczyzn intelekt! I to bardzo! Wystarczy, że mnie zaintryguje jakąś błyskotliwą uwagą, stwierdzeniem itp. A z wyglądu to koniecznie uśmiech, najlepiej taki niedopowiedziany, z błyskiem w oku! Odpowiedz Link Zgłoś
hanya faktycznie :) 29.12.04, 15:02 a Ty wcale nie masz zbyt wygórowanych wymagań ;) pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: faktycznie :) 29.12.04, 15:04 Te co maja wygórowane wymagania, kupują sobie kota i zostają starymi pannami. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota fffffffuuuuuuuuu! 29.12.04, 15:09 paskudnie stereotypowe a dlaczegóż niby nie mieć wygórowanych wymagań? po cholerę męczyć się z kimkolwiek byleby był? Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: fffffffuuuuuuuuu! 29.12.04, 15:12 Dlaczego stereotyp. Znam dwie stare panny i obie maja kota, coś w tym musi być. Masz rację nie ma się co męczyć dla zasady byle był. Kot w zupełności widać wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota a skądinąd 29.12.04, 15:20 co to jest "stara panna"? ja myślałam, że to określenie wyginęło w zeszłym stuleciu Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: a skądinąd 29.12.04, 15:23 ogladalas Seks w Wielkim Miescie? to sa wlasnie 'stare panny'. okreslenie moze wyginelo, ale problemy tych kobiet pozostaly. a moze nawet sa wieksze niz kiedys.. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota nie oglądałam 29.12.04, 16:08 próbowałam, ale wydawał mi się żenująco głupawy Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: nie oglądałam 29.12.04, 16:18 mnie rowniez wydawal sie glupawy. po 3 odcinkach zrozumialem, ze to nie bylo tak, ze one mialy problem ze swiatem, tylko z samym soba. no i pewno starymi pannami juz zostana.. ale chyba w tym tkwi problem. to nie jest tak, ze faceci sa do dupy, to raczej te kobiety maja problem ze soba.. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota nie oglądałam 29.12.04, 16:24 więc nie wiem, jak jest w przypadku bohaterek tego serialu, ale wiem, że nie zawsze jest tak, że to kobieta ma problem ze sobą, nie znajdując sobie faceta odpowiadającego jej oczekiwaniom [co nie oznacza, że faceci są do dupy; ale nie są też tak znakomicie świetni, jak zazwyczaj o sobie myślą] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara panna Re: fffffffuuuuuuuuu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 15:24 racja szprota, racja... Nie obniżamy poprzeczki, wiem że takim jest trudniej, ale mówił ktoś że będzie łatwo? Nobody........... A jesli chodzi o zasadnicze pytanie to jest tak: intelekt + poczucie humoru , spojrzenie pełne uwielbienia :))), męskie dłonie, buty (fason) Braki w intelekcie i w uzębieniu dyskwalifikują na starcie. Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: fffffffuuuuuuuuu! 29.12.04, 15:35 poprzeczka poprzeczką, ale jak jest za wysoko to nawet kot nie doskoczy... ... a jeśli chodzi o to co zwraca moją uwagę to niewątpliwie tzw.ciałokształt. Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: fffffffuuuuuuuuu! 29.12.04, 15:38 a koty to wysoko potrafia skakac, wysoko :) Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: fffffffuuuuuuuuu! 29.12.04, 15:45 a potem efekty rozniste moga byc, oj rozniste.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gustaw Kramer Jak to - na co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 15:50 Ja nic tak nie cenię u kobiety, jak inteligencję. Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Na co zwracacie uwagę? 29.12.04, 15:50 Oczy, usta (uśmiech), dłonie, stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Re: Na co zwracacie uwagę? IP: *.toya.net.pl 29.12.04, 22:31 Patrząc na kobietę, przede wszystkim zwracam uwagą na to czy nie ma owłosionych nóg. Włosy na nogach - Auf Wiedersehen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Na co zwracacie uwagę? IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 29.12.04, 22:47 Na wiele rzeczy,pozornie dla jednych banalne a dla innych bardzo istone m.in. na usta, zęby, dłonie, i przede wszystkim intelekt... Heh należę do tych baaardzo wymagających -ale wolę byc sam niż z jakąś "pierwszą lepszą". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś