lennon1 31.12.04, 11:03 - Ile razy Miller sklamał, - Ile Kwach obietnic złamał, - Ile Beger owsa zjadła, - Ile Kalisz nosi sadła, - Ile Łapiński wziął na boku - ...TYLE SZCZĘŚCIA W NOWYM ROKU Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barracuda7110 Re: W Nowym Roku życzę Wam 31.12.04, 11:05 Gdybym miał tyle szczęścia to w totku rozbiłbym bank ;). Dzięki i nawzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: W Nowym Roku życzę Wam IP: *.toya.net.pl 31.12.04, 11:18 Oj,dobry czlowieku,TYLE szczescia mogloby mnie zabic:) Zycze przynajmniej rozpieszczonego Nowego Roku! Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Modyfikacja dla Łodzian 31.12.04, 11:43 Ile razy Miller sklamał, Ile Kwach obietnic złamał, Ile Beger owsa zjadła, Ile Kalisz nosi sadła, Ile Pęczak wziął na boku ..TYLE SZCZĘŚCIA W NOWYM ROKUIle Pęczak wziął na boku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłałodzianka Re: Modyfikacja dla Łodzian IP: *.lublin.mm.pl 31.12.04, 14:45 - tyle szczęścia, ile Pęczk będzie w kryminale jęczał Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Modyfikacja dla Łodzian 31.12.04, 14:48 - tyle szczęścia ile razy lennon1 założyć wątek na temat SLD się odważył :D Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Modyfikacja dla Łodzian 31.12.04, 15:07 Chętnie bym już przestał pisać o twoich kolega z SLD, ale oni cały czas pchają się na wizję. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Modyfikacja dla Łodzian 31.12.04, 16:25 a czy ja powiedziałem że to moi koledzy? tylko mi taki rym do głowy przyszedł :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłylogowany Re: Modyfikacja dla Łodzian IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 31.12.04, 15:59 Moc aard-ów, Garść micin-ek, Kopę uerb(e)-ów, I wiadro lin(a)-ek. Lennon-ów mędrzeń, Boards-ów wierszy, Kuub(aa)-owych smędzeń, Hubar-ów kapkę (powinien być... pierwszy!). Pół kilo szprot(a)-ek, Zam(e)k-owych połajań, Ixtlilto-wych plotek, Geografa bajań. Toufel-a bajdurzeń, Trajkotu evonk(a)-i, Orientman-a wynurzeń, Kadzenia lelo-nki. Tyrad marudy, Westchnień med_max-a, Strzałek (sorry) na pudy, Yarro na maxa! Mandatów borewicza, Oświadczeń S. Detki, Indianina jak wylicza, Alekseja postów setki. By nie brakło Michałów, Zaglądał tu łażej, czekajmy komar-ów, Skrobała helga (ooooo... już mi lżej:)) By keridwen czarowała, a grey kręcił, lisa (z wyczuciem) smarowała, urokiem (osobistym) cycasty nęcił. By anzelka tu zaglądała, By topjes chętnie stukał, By kropka była (bardziej) stała, By maruda na nas hukał. Jeśli wpisze się barracuda, Jeżeli html da głos, To w 2005 roku wszystko nam się uda, A kotbert rozda złociszy trzos:) Te życzenia w pełni szczere, (lepiej nie potrafię, za cholerę), Składa skromnie byłylogowany, Wierszokleta - wielce nieudany:) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota śliczne :D 31.12.04, 16:06 sam generał Kuropatkin nie napisałby tego lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelo1977 Re: śliczne :D IP: 81.219.126.* 31.12.04, 16:38 imię zaś jego czterdziesci i cztery (linijek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłylogowany Re: a ile to jest "na pudy"? <nt> IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 31.12.04, 16:31 www.slownik-online.pl/kopalinski/976778C1BDB5A976C12565810071A923.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szprota odpowiem ci tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 16:32 jak mojemu znajomemu odpowiedziała pewna panienka w biurze podróży na pytanie, ile kosztuje bilet do Japonii: -Nie wiem, ale orientacyjnie mogę powiedzieć, że bardzo dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek A po česky nie mówi się "bardzo dużo"... 02.01.05, 18:17 ...tylko "moc velko" ;) I tak generalnie to najlepszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: W Nowym Roku życzę Wam IP: 80.51.227.* 31.12.04, 16:33 Cóż, po takich doskonałych życzeniach, pozostaje mi już tylko życzyć... udanego Nowego Roku, ciekawych dyskusji na forum i braku kretynów ;-) Najlepszego życzę wszystkim forumowiczom! (wymieniać nie będę, bo pewnie bym kogoś pominął ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Z Nowym Rokiem nowy duch 31.12.04, 17:00 Radości z i poza Forum Jasam wam życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycasty.14 Re: W Nowym Roku życzę Wam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 00:22 Nawzajem i zagorzałych dyskusji na froum GW w nowym roku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helga Re: W Nowym Roku życzę Wam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 18:46 Cycasty. czternasty. Czy Ty już nie jesteś piętnasty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: W Nowym Roku życzę Wam IP: 80.51.227.* 02.01.05, 18:52 Kto jest debeściak? Lennon jest debeściak! I jego wierszyk też! (akuratnie zmieścił się w SMS'a :-) Odpowiedz Link Zgłoś