Gość: obserwator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 13:04 Nie palę drugi dzień.Jest ciężko jak cholera.Musi się udać!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hm` Re: Rzuciłem palenie 07.01.05, 13:06 Trzeciego dnia twoj organizm pozbedzie sie resztek nikotyny... Wlasnie dlatego trzeci dzien jest najwazniejszy i decydujacy... pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Rzuciłem palenie IP: *.lublin.mm.pl 07.01.05, 18:16 Trzymaj się.(zazdroszczę ci trochę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isabar Re: Rzuciłem palenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 19:10 ja rzuciłam 1 grudnia, było chol.trudno,nie mogłam spać i pikawa mi nieżle waliła w nocy,3 dni temu mialam wpadke, pokłóciłam sie z facetem i poszłam odreagować do knajpy i wypaliłam 4, ale jakoś się opamiętałam...przynajmniej na razie Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Gratulacje! 07.01.05, 23:14 Znając siebie, w życiu by mi się to nie udało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Rzuciłem palenie IP: *.lodz.mm.pl 07.01.05, 23:47 Za kilka dni miną 3 lata jak rzuciłam palenie. Podejmując decyzję o rzuceniu chyba sama nie wierzyłam że mi się uda. Trzymam kciuki za tych co próbują! Oby Wam się również udało. Szkoda zdrowia i kasy! Policzcie sobie ile rocznie wydajecie na faje. Mnie właśnie to pomogło! Odpowiedz Link Zgłoś
isabar Re: Rzuciłem palenie 08.01.05, 01:31 Podobno najczęściej wysuwany argument przy rzucaniu palenia przez kobitki to finanse,u facetów częściej zdrowie,może rzucają wtedy,jak im wszystko wysiądzie? Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Rzuciłem palenie 07.01.05, 23:55 Gratuluję. Mnie jak narazie się nie udaje :(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Rzuciłem palenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 09:44 Dzień trzeci.Najbardziej barkuje mi porannego papierosa do kawki.Efekt uboczny- często zaglądam do lodówki :) Dzięki za wsparcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłylogowany Re: Rzuciłem palenie IP: *.radogoszcz.arise.pl 08.01.05, 10:15 Życzę powodzenia! Jednak... Nie chcę Cię straszyć, być może jesteś w grupie tych szczęśliwców, których ta przypadłość nie dopada, ale ja po 8 miesiącach niepalenia, przytyłem 18 kg! I ten fakt "zmusił" mnie do ponownego sięgnięcia po faje. Pół roku trwało, nim wróciłem do pierwotnej wagi. Nie mówiąc o intensywnych ćwiczeniach przez to półrocze. Ale trzymaj się! Nie wszyscy tak przybierają na wadze! Tylko póki co, na lodówkę załóż kłódkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Rzuciłem palenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:18 7 dni i ciągle palić sie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isabar Re: Rzuciłem palenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 01:05 Co z tego, że nie palę od 1 grudnia(z jedną małą wpadką)codziennie rano wstaje i skręca mnie żeby zapalić, gdy zobaczę palącą osobę odwracam łeb i nie wyrabiam, nie wiem czy to przejdzie, POMOCYYYYYYYYYYY............ Odpowiedz Link Zgłoś