Dodaj do ulubionych

Rzuciłem palenie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 13:04
Nie palę drugi dzień.Jest ciężko jak cholera.Musi się udać!!!
Obserwuj wątek
    • hm` Re: Rzuciłem palenie 07.01.05, 13:06
      Trzeciego dnia twoj organizm pozbedzie sie resztek nikotyny... Wlasnie dlatego trzeci dzien jest najwazniejszy i decydujacy...
      pozdr. hm`
      • Gość: * Re: Rzuciłem palenie IP: *.lublin.mm.pl 07.01.05, 18:16
        Trzymaj się.(zazdroszczę ci trochę)
    • Gość: isabar Re: Rzuciłem palenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 19:10
      ja rzuciłam 1 grudnia, było chol.trudno,nie mogłam spać i pikawa mi nieżle
      waliła w nocy,3 dni temu mialam wpadke, pokłóciłam sie z facetem i poszłam
      odreagować do knajpy i wypaliłam 4, ale jakoś się opamiętałam...przynajmniej na
      razie
    • zamek Gratulacje! 07.01.05, 23:14
      Znając siebie, w życiu by mi się to nie udało!
    • Gość: beata Re: Rzuciłem palenie IP: *.lodz.mm.pl 07.01.05, 23:47
      Za kilka dni miną 3 lata jak rzuciłam palenie. Podejmując decyzję o rzuceniu
      chyba sama nie wierzyłam że mi się uda. Trzymam kciuki za tych co próbują! Oby
      Wam się również udało. Szkoda zdrowia i kasy! Policzcie sobie ile rocznie
      wydajecie na faje. Mnie właśnie to pomogło!
      • isabar Re: Rzuciłem palenie 08.01.05, 01:31
        Podobno najczęściej wysuwany argument przy rzucaniu palenia przez kobitki to
        finanse,u facetów częściej zdrowie,może rzucają wtedy,jak im wszystko wysiądzie?
    • barracuda7110 Re: Rzuciłem palenie 07.01.05, 23:55
      Gratuluję. Mnie jak narazie się nie udaje :(.
      • Gość: obserwator Re: Rzuciłem palenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 09:44
        Dzień trzeci.Najbardziej barkuje mi porannego papierosa do kawki.Efekt uboczny-
        często zaglądam do lodówki :)
        Dzięki za wsparcie
        • Gość: byłylogowany Re: Rzuciłem palenie IP: *.radogoszcz.arise.pl 08.01.05, 10:15
          Życzę powodzenia! Jednak...
          Nie chcę Cię straszyć, być może jesteś w grupie tych szczęśliwców, których ta
          przypadłość nie dopada, ale ja po 8 miesiącach niepalenia, przytyłem 18 kg! I
          ten fakt "zmusił" mnie do ponownego sięgnięcia po faje. Pół roku trwało, nim
          wróciłem do pierwotnej wagi. Nie mówiąc o intensywnych ćwiczeniach przez to
          półrocze. Ale trzymaj się! Nie wszyscy tak przybierają na wadze! Tylko póki co,
          na lodówkę załóż kłódkę:)
    • Gość: obserwator Re: Rzuciłem palenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:18
      7 dni i ciągle palić sie chce
      • Gość: isabar Re: Rzuciłem palenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 01:05
        Co z tego, że nie palę od 1 grudnia(z jedną małą wpadką)codziennie rano wstaje
        i skręca mnie żeby zapalić, gdy zobaczę palącą osobę odwracam łeb i nie
        wyrabiam, nie wiem czy to przejdzie, POMOCYYYYYYYYYYY............

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka