evonka 07.01.05, 13:51 www.lodzka.policja.gov.pl/kwp/component/option,com_mosforms/mosform,1/I temid,161/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evonka oj nie działa link? 07.01.05, 13:52 no to: www.lodzka.policja.gov.pl a potem kliknij na ankieta. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Kategoria zawód wykonywany ech... 07.01.05, 13:59 mozna byc albo pracodawca albo pracownikiem fizycznym albo urzednikiem. Ciekawe. Dzierżbór!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Działa, działa... tylko za długi był... 07.01.05, 14:19 ...i się złamał. Na przyszłość www.tinyurl.com polecam. Zobacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreska a ja mam pytanie IP: *.toya.net.pl 07.01.05, 14:25 Ekhm: jak sie robi takie ładne hyperlinki? Bo za diabła na gazetowym forum mi nie wychodzą :( Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe a ja mam odpowiedź 10.01.05, 11:41 Wpisujesz wokół linka "<a href="link">treść linka</a>". I o. Albo odwiedzasz forum testowe i czytasz wątek zdaje się piecyka_gazowego. Odpowiedz Link Zgłoś
intruder Re: Działa, działa... tylko za długi był... 08.01.05, 13:06 Nie trzeba wcale korzystać z pomocy jakiś serwisów - wystarczy tylko trochę liznąć HTML-a Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Nie opłaciło mi się to wypełnienie ankiety 10.01.05, 00:32 Przy pytaniu o bezpieczenstwo na drogach wypelnilem "zwiekszenie liczby patroli". Reakcja policji na moja ankiete byla blyskawiczna. Gdy chwile pozniej jechalem do Lodzi okazalo sie, ze jakis patrol stal tam, gdzie nigdy go nie bylo. Co gorsza okazalo sie, ze jechalem za szybko:-)) Na cale szczescie policjanci byli dziadom przychylni i wspolnymi silami z brzydkich widelek 300- 400 zrobilismy nienajgorsza stowke:-)) Oby nasza policja zawsze tak szybko reagowala na zyczenia spoleczenstwa, bo w koncu nasz klient nasz pan:-)))))) Dzierżborowo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś