Gość: Jed IP: *.acn.waw.pl 07.01.05, 21:18 proponuję numer z Pęczakiem dać na singla, podbije listy przebojów jak nic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lennon1 Re: Licytujemy płytę z piosenkami śpiewanymi m.in 07.01.05, 22:19 A co robi tutaj zdjęcie pani M.Ostrowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Licytujemy płytę z piosenkami śpiewanymi m.in 08.01.05, 07:47 Redakcja już poprawiła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Zalosne! Upadek GW i Owsiaka postepuje!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.05, 09:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JerzyZ Re: Zalosne! Upadek GW i Owsiaka postepuje!! IP: 81.15.189.* 08.01.05, 14:45 Niektórzy nie mają poczucia humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poko Re: Zalosne! Upadek GW i Owsiaka postepuje!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 19:50 ...Załosne to Twoje texty raczej. Z nich wynika ,że Ty juz padłeś..o ile kiedykolwiek byłeś (aś) w pionie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Zalosne! Upadek GW i Owsiaka postepuje!! IP: 217.153.176.* 09.01.05, 20:12 ja tam swoje wiem owsiak jest uczynnym gosciem sam dzis bylem kwestorem i prosze uspokujcie sie z tym panem Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Licytujemy płytę z piosenkami śpiewanymi m.in 07.01.05, 22:20 Przepraszam, powinno być Orłowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisek zlicytujcie mu mercedesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 23:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pająk Re: Licytujemy płytę z piosenkami śpiewanymi m.in IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 00:58 Proponuję zlicytować płytę DVD z nagraniem przemówienia gen. Jaruzelskiego ogłaszającego wprowadzenie stanu wojennego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieeee Re: Licytujemy płytę z piosenkami śpiewanymi m.in IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 01:04 tamto to nie śmieszne, a to - smieszne. Ma być smieszno, nie straszno... Nawet w Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludziska Re: Licytujemy płytę z piosenkami śpiewanymi m.in IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 01:16 DO DOMU WRÓCIMY, W PIECU NAPALIMY. KOCHANI - WIĘCEJ ENERGII W DOMOWYM KOMINKU - RUSZCIE SIĘ !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezz Re: Licytujemy płytę z piosenkami śpiewanymi m.in IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 08:22 Stąd wniosek, że politycy z innych partii też powinni zacząc nagrywać piosenki, bo jak pójdą siedzieć to przynajmniej będzie można zlicytować ich płyty w szlachetnym celu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beria głupkowata zabawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 08:44 Zabawy z udzialem człowieka podejrzanego o przestępstwo są bezmyślnością. W normalnych społeczeństwach tacy ludzie nie są zapraszani do towarzystwa ani też do uczestnictwa w jakiejkolwiek innej postaci (np. przez nagranie) w okolicznościach towarzyskich. Ostracyzm towarzyski jest w takich sytuacjach niezbędny m.in. dlatego aby nie zacierać różnic jakie dzielą złodzieja od jego ofiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Dlaczego tylko SLD odpowiada za "złe" fotografie?? IP: *.sieradz.mediaclub.pl 08.01.05, 09:37 "Cóż, z Pęczakiem występowałem. Taki fakt historyczny miał miejsce - wzdycha Niesiołowski. - Co mam zrobić? Kazać wycinać piosenkę z płyty? Nie pójdę drogą wielkiej encyklopedii sowieckiej, która po obaleniu Berii kazała wyciąć kartki i rozesłała wszystkim w to miejsce opracowanie hasła "Beringa cieśnina". Poza tym jak się teraz słucha tej płyty, wydaje się zabawna - mówi poseł. Poseł ma rację, nie ma się czego wstydzić!" - ale Kwaśniewska za zdjęcie z Kuną wstydzić się musi!!! Czyli nadal punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Za wspólne zdjęcia, wystepy z niewłaściwymi osobami w Polsce odpowiada tylko lewica, natomiast broń Boże posądzć o to prawicowców lub katolickich komunistów. A taki poseł Drzewiecki jest do tego stopnia fałszywy i brak mu cywilnej odwagi, że nawet nie chce sie przyznać do faktu, który widziało tysiące osób! O to jest moralność PO i jej Rokitków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Wyjątkowo głupi pomysł IP: *.atr.bydgoszcz.pl 08.01.05, 10:09 Wyjatkowo głupie żeby promować te łachudry. Czy niektórym już rozumu brakuje? Wystawcie jeszcze na aukcję nóż chłopaka, który zabił matkę, porwaną sukienkę zgwałconej dziewczyny i wspomnienia Mengelego spisane własną reką, a wszystko to na szczytny cel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Wyjątkowo głupi pomysł IP: *.toya.net.pl 08.01.05, 10:40 Ale przeciez Peczak i Matusewicz nikogo nie zabili, ani nie zgwalcili! W odatku niczego im jezcze nie udowodniono. Uwazam, ze fajna zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
psychoteraparapet Re: Wyjątkowo głupi pomysł 08.01.05, 14:44 jESTEŚ Z RODZINY pĘCZAKA? CZY mATUSEWICZA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłylogowany Re: Licytujemy płytę z piosenkami śpiewanymi m.in IP: *.radogoszcz.arise.pl 08.01.05, 11:04 Pomysł z licytacji TAKIEJ płyty, z rzędu żałosnych. Kreatury pokroju Pęczaka nie powinny być przedmiotem zainteresowania ludzi, chcących wspomagać taką akcję. Chyba, że byłaby to chęć pomocy Korei Płn. Wtedy Pęczak mógłby nagrać singla z "Mazurem kajdaniarskim". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viking Re: Licytujemy płytę z piosenkami śpiewanymi m.in IP: *.elisa-laajakaista.fi 08.01.05, 14:37 Prośba do GW o podanie jakiś kont WOŚP , telefonów do wpłat z kart kredytowych itp... Odpowiedz Link Zgłoś
psychoteraparapet Nie dam złotówki na WOŚP 08.01.05, 14:41 widać z kim trzymał OWSIAK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda śpiewać każdy więzień może,mafijny grosz się liczy IP: *.dip.t-dialin.net 08.01.05, 15:27 Talent śpiewny tych typów jest wprost proporcjonalny do predyspozycji demokratycznych i prawodrządnych tychże osobników. To jest jakaś tragifarsa. Jurek Owsiak już nigdy nie dostanie ode mnie, mojej rodziny oraz znajomych złamanego grosza. A Gazeta Wyborcza zatraciła już dawno dobry smak: białe jest czarne, czarne jest białe, okraszone do tego dużą dozą manipulacji oraz grą czytelniczymi nostalgiami i emocjami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny Czarny humor jest najlepszy. IP: *.toya.net.pl 08.01.05, 15:33 A Matylda nie ma jaj. Ja od rana mam dobry Humer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Czarny humor jest najlepszy. IP: *.dip.t-dialin.net 08.01.05, 15:45 Gość portalu: Czarny napisał(a): > A Matylda nie ma jaj. > Ja od rana mam dobry Humer. Niech Owsiak wspólnie z GW zlicytują jeszcze rozmowy kontrolowane Jaśka Kulczyka z Ałganowem, to wtedy Matyldzie urosną jaja, a Czarny będzie się skręcał ze śmiechu. Od rana do wieczora będzie miał dobry "Humer", i tak przez 365 dni w roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: śpiewać każdy więzień może,mafijny grosz się IP: *.atr.bydgoszcz.pl 08.01.05, 18:52 A ty co? Masz zaćmienie umysłu? Czy to J. Owsiak licytuje czy jakiś głupek z GW. Przeczytaj uważnie. Tacy debile tylko robią szlachetnej sprawie niedźwiedzia przysługę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: śpiewać każdy więzień może,mafijny grosz się IP: *.dip.t-dialin.net 08.01.05, 19:30 Gość portalu: Karol napisał(a): > A ty co? Masz zaćmienie umysłu? Czy to J. Owsiak licytuje czy jakiś głupek z > GW. Przeczytaj uważnie. Tacy debile tylko robią szlachetnej sprawie > niedźwiedzia przysługę. A ty co? Masz zaćmienie umysłu? Nie wiesz, że to za zgodą i w porozumieniu z J. Owsiakiem! A jeżeli nie, to J. Owsiak nie POWINIEN tych pieniędzy w ogóle przyjąć. Szlachetna sprawa, owszem, to i pieniądze powinny pochodzić z szlachetnych akcji i rąk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: śpiewać każdy więzień może,mafijny grosz się IP: *.atr.bydgoszcz.pl 08.01.05, 22:01 A ty co myślisz, że ktoś to z Owsiakiem konsultował? Ja nic o tym nie wiem i szczerze wątpię. Ty, jak czytam WIESZ, (taki jesteś wszechwiedzący?). Z jednym się jednak z Tobą zgadzam. Owsiak tych pieniędzy brać nie powinien. Lepiej żeby o tym nie wiedział... bo z drugiej strony jeśli nawet najbardziej plugawe pieniądze mogą jakiegoś dzieciaczka uratować... to nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clash Re: Licytujemy płytę z piosenkami śpiewanymi m.in IP: *.pl 08.01.05, 15:52 Bardzo ciekawe wykonanie... naprawde mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodarek Niesmaczne IP: *.acn.waw.pl 08.01.05, 15:55 Siedzi i dajcie mu spokój. Niech siedzi długo i w spokoju! Zasłużył na to. Może wylicytujcie taśmę, na której Michnik mówi, że Kiszczak to człowiek honoru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: Licytujemy płytę z piosenkami śpiewanymi m.in IP: *.server.ntli.net 08.01.05, 16:32 poczekamy nastepne 5 lat i zobaczymy jak skonczy reszta wykonawcow --- a w Nowej Hucie to za spiewanie mozna dostac w zeby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blackpool Jailhouse Rock - piosenka dla Pęczaka IP: *.mtvk.pl 08.01.05, 17:45 pzdr z czerwonych Mysłowic dla Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Licytujemy płytę z piosenkami śpiewanymi m.in 08.01.05, 18:07 Jeżeli to jest żart to jest on wyjątkowo kiepski i niesmaczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sawa szmatławy pomysł... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 19:05 Ciekawa jestem, czy znajdzie sie idiota, który/która to kupi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neopullos Re: szmatławy pomysł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 19:35 No, bez jaj... ja popłakałem się ze śmiechu, już wysyłam znajomym linka do MP3. Może razem kupimy to cudo na allegro. Bardzo, bardzo śmieszny pomysł - ciekawe ile takich płytek jeszcze jest w domowych archiwach. To ostatnia dobra publiczna rzecz pewnie w ich karierach. Arcyśmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: szmatławy pomysł? IP: *.dip.t-dialin.net 08.01.05, 19:46 Gość portalu: neopullos napisał(a): > No, bez jaj... ja popłakałem się ze śmiechu, już wysyłam znajomym linka do MP3. > > Może razem kupimy to cudo na allegro. > Bardzo, bardzo śmieszny pomysł - ciekawe ile takich płytek jeszcze jest w > domowych archiwach. To ostatnia dobra publiczna rzecz pewnie w ich karierach. > Arcyśmieszne. Arcyśmieszni ludzie. Arcyśmieszne wybory. Arcyśmieszny kraj. Arcyśmieszna polityka. Arcyśmieszna przyszłość. Arcyśmieszny kodeks wartości. Tylko płakać ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neopullos Re: szmatławy pomysł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 23:59 Ktoś go jednak kiedyś wybrał - to czemu wtedy wszyscy siedzieli cicho? Dlaczeego teraz jest obrzydliwy, a do jesieni w tyłek mu pół Łodzi właziło? Jeśli nie można z tego sie pośmiać - to gorzej niż stan wojenny. Wtedy ratował nas tez i śmiech a nie egazalowane niewiasty bez pocucia humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: szmatławy pomysł? IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.05, 09:36 Wtedy ratował > nas tez i śmiech a nie egazalowane niewiasty bez pocucia humoru Proszę o wyjaśnienie słowa egazalowane. Nie mam słownika pod ręką. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sawa Re: szmatławy pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 21:13 Ja nie glosowałam na peczaka, ani nikogo z sld-owskiej ferajny. Ani ostatnio ani nigdy. Pomysł by jego przyśpiewki licytować w czasie wielkiej imprezy chrytatywnej wydaje mi się chybiony i smutniejszy niż ulica smutna w łodzi. Nie jest mi do smiechu, oj nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonko Re: Licytujemy płytę z piosenkami śpiewanymi m.in IP: *.net / 213.199.197.* 09.01.05, 00:01 jak oni lubią robić z siebie idiotów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulica to jakaś paranoja!!! IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 09.01.05, 09:18 Gazecie W. chyba palma odbija aby taki szajs mieszać z orkiestrą - może jeszcze tym łobuzom tantiemy do pudła za to wyślecie??!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
nolnejm Re: Licytujemy płytę z piosenkami śpiewanymi m.in 09.01.05, 10:25 Hhahaha zaproponujcie prokuraturze by to kupiła...niech go trochę tą piosnka pomęczą to może zacznie spiewać;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AD1 Ta orkiestra to niezła szopka... IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 09.01.05, 11:20 Od ilu lat już wykorzystuje się i wyłudza się od ludzi pieniądze a Ci naiwni płacą i myślą że w dobrej sprawie...Ci bogatsi to rozumiem chcą się pokazać , zaistnieć ich sprawa ale pozostali...Ludzie zastanówcie się bo to Owsiak i jego banda robi na tym kasę a dzieci dostają przy okazji. Czy wiecie że 10 procent!!!!!!! czyli w ubiegłym roku 700tysięcy dolarów Owsiak wraz z jego bandą mógł przeznaczyć na swoje cele czyli mógł z tą kasą zrobić co chciał?? Niezłe. To ja też otworzę taką fundację i mogę być tańszy bo mnie wystarczy 5 procent...dajcie mi konta jakiś rodziców chorych dzieci bardzo chętnie pomogę ale nie przez tego złodzieja OWSIAKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lafar7@gazeta.pl Re: Ta orkiestra to niezła szopka... IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 09.01.05, 11:52 Popieram w 100% tę wypowiedź.Forowanie tego oszołoma Owsiaka,to szopka i cyrk. Gdzie on pracuje? Z czego żyje? Oczywiście z naiwnych Polaków. Proponuję powołać następną Komisję Sejmową do zbadania tej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.R Re: Ta orkiestra to niezła szopka... IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 09.01.05, 12:02 Oczywiście tak jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zejman Licytujemy DWIE wielkie szalupy - WOŚP Gdańsk !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 17:25 www.gda.tvp.pl/WOSP.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Licytujemy płytę z piosenkami śpiewanymi m.in IP: 217.153.176.* 09.01.05, 20:09 do kitu te piosenki podruba odruby Odpowiedz Link Zgłoś