Dodaj do ulubionych

Bilet do Londynu

08.01.05, 22:38
Noooo drodzy Państwo. Udało mi się dziś znaleźć bilet EasyJet z Wawy do
Londynu za... 195 zł ze wszystkimi opłatami - nieźle. Ostatecznie wybrałem
takie daty, ktore dały mi 285 zł. Milutko - zwłaszcza zestawiając to z 1200 zł
Cimbera ;)

I jeszcze w kwestii formalnej - ostatnio da się zauważyć sporą konkurencję na
rynku połączeń do Luton/Stansted z Londynu. Kiedyś podróż w dwie strony to był
wydatek ok 25 GBP. W tej chwili można tego dokonać spokojnie za 10-12 GBP.

Zatem czkeam na CentralWings z Łodzi i atrakcyjne ceny :)

pzdr
topjes
Obserwuj wątek
    • Gość: byly lodzianin Re: Bilet z USA do Lodzi? IP: *.lax1-4.29.223.101.lax1.dsl-verizon.net 09.01.05, 05:14
      Nie ma mozliwosci kupienia biletu bedac w USA na np:
      ORD-CPH-LCJ czy
      JFK-CPH-LCJ

ciekawe dlaczego na stronie SASu nie ma na licie miast POLSKICH - LODZI....

gratuluje!

jesli nie bedzie jakiego konkretkego przewoznika na lodzkim lotnisku typu BA
      czy LH to nigdy nie ruszycie z miejsca.

Kto wogole jest zainteresowany taka opcja, lotami moze w poniedzialek, srode
      lub w piatek... LUDZIE - TO JAKAS PARANOJA!

Na poczatek sciagniecie przwoznika biznesowego EAE, ktory ceny mial z sufitu i
      nie mozna bylo wykupic biletu z dolotem do KOLONII i dalej w swait, a teraz
      drugia paranoja, loty w 3 wybrane dni tygodnia i do tego jeszcze godziny
      odlotow z lodzi sa naprawde... rewelacyjne.
      o cenach nie wspomne, dlatego zawsze latalem z WAW i do WAW i chyba jeszcze
      dlugo bede, chyba ze lodz bedzie wymazana z map....
      pozdr, HG
      • Gość: matej Re: Bilet z USA do Lodzi? IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 09.01.05, 08:45
        co ty gadasz ?? zastanowiłes sie hoć trohe ??

Kto wogole jest zainteresowany taka opcja, lotami moze w poniedzialek, srode
        lub w piatek... LUDZIE - TO JAKAS PARANOJA

sa ludzie kturzy lataja :] po zainteresowaniu widac ze nie najgorzej jest
        nie jakaś parnoja tylko linie lotnicze SAS lata do poznania gdańska wrocławia i szczecina wiec nic w tym dziwnego - to normalna linia lotnicza

Nie ma mozliwosci kupienia biletu bedac w USA na np:
        ORD-CPH-LCJ czy
        JFK-CPH-LCJ

ciekawe dlaczego na stronie SASu nie ma na licie miast POLSKICH - LODZI....
        Unas w cywilizjowanym kraju takie zeczy to sie robi w biurach podruzy wtedy mozna sobie rezerwować :]
        • topjes Re: Bilet z USA do Lodzi? 09.01.05, 11:43
          > Unas w cywilizjowanym kraju takie zeczy to sie robi w biurach podruzy wtedy mo
          > zna sobie rezerwować :]

Ale biletu nie da się kupić DO Łodzi. U nich - w cywilizowanych krajach -
          właśnie sporo ludzi korzysta z Internetu - i nie kupisz na stronie SASu biletu
          DO Łodzi.

pzdr
          topjes
      • topjes Re: Bilet z USA do Lodzi? 09.01.05, 11:42
        > Nie ma mozliwosci kupienia biletu bedac w USA na np:
        > ORD-CPH-LCJ czy
        > JFK-CPH-LCJ
        >
        > ciekawe dlaczego na stronie SASu nie ma na licie miast POLSKICH - LODZI....

Już to zgłaszałem do marketingu Lublinka i SASu - jak widać bezskutecznie. Co
        ciekawe kupisz bilet do Łodzi np na stronie www.lufthansa.com wybierając
        wszysktich przewoźników Star Alliance.

> jesli nie bedzie jakiego konkretkego przewoznika na lodzkim lotnisku typu BA
        > czy LH to nigdy nie ruszycie z miejsca.

Może do trzech razy sztuka? Coś mi się wydaje, że Austrian 5-7 razy w tygodniu
        miałby największy sens. 2 godziny do tej Kopenhagi to też dosyć długo. Wiedeń
        byłby ciekawszym hubem - i raczej szybszym na większości połączeń.

pzdr
        topjes

• Gość: byly lodzianin Re: Bilet z USA do Lodzi? IP: *.lax1-4.29.223.101.lax1.dsl-verizon.net 09.01.05, 20:17
          wlasnie tutaj w cywilizowanym kraju, praktycznie wysztsko mozna zalatwic przez
          internet.
          nie tylko tanie linie lotnicze maja atrakcyjne ceny! np na united.com czy
          aa.com maja oferty identyczne np do cen South West-u i tak za $270 mozna
          przeleciec z Nowego Jorku do Los Angeles - UA lub AA

moze faktycznie WIEDEN bedzie lepszym polaczeniem, chyba, ze Austrian Airlines
          wpusci na trase do LCJ jakiegos stargo ATR-a...
          • Gość: Witam Re: Bilet z USA do Lodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 20:35
            Za 270 USD ;-) ja z Salt Lake City do Nowego Jorku z JetBlue lecę za 99,20
            USD :-)))

MK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka