efelka80 11.01.05, 14:59 Hej :-) czy jest tu ktoś kto rodził dziecko? ja niedługo.. wybrałam CZMP.Dobrze? co wiecie o tym szpitalu?wyjdę z nigo cała i zdrowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaandrew Re: rodzić w CZMP 11.01.05, 22:24 A czemu zadajesz takie pytanie nasluchalas sie zlych opini czy co ? szpital o europejskim standarcie czsto przestronnie przyjemnie a to jaki bedzie porod ciezki czy lekki okaze sie w trakcie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: rodzić w CZMP 11.01.05, 23:25 no wiec ja tam byłam odwiedzać rodzącą koleżanke. zanim urodziła, przebywała na poziomie, na którym było strasznie ciemno, jak w grobowcu, straszne wrazenie... ale kiedy juz urodziła zawieziono ją z maluszkiem do 3osobowej sali z oknami, dziecie miała przy sobie, można było ją odwiedzać.... i w sumie sama chciałabym tam rodzic gdyby nie te okropne ciemne korytarze, działające depresyjnie, zwłaszcza jak trzeba czekać na poród... mam tam też znajomą lekarke położną i wiem, że technicznie i higienicznie szpital jest bardzo dobry. z "rodzeniem po ludzku" lepiej, ale wciąż nie idealnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domowy5 Re: rodzić w CZMP IP: *.toya.net.pl 19.01.05, 10:28 ja wprawdzie też dopiero w maju będę się z fasolką rozwiązywać ale przeprowadziłam szczegółowy wywiad wśród koleżanek z maleńkimi dziećmi. generalnie CZMP ma opinie zróżnicowane z przewagą pozytywnych. niewątpliwie jest to najbezpieczniejsze miejsce w tym mieście od strony zabezpieczenia w sprzęt medyczny. jeśli będą komplikacje (odpukać) to poczucie bezpieczeństwa masz zagwarantowane. tyle się dowiedziałam od osób wiarygodnych. Odpowiedz Link Zgłoś