Gość: marcin_ IP: *.s102.com.pl 22.05.02, 10:29 Posluchajcie Panowie , jaki uniform zwiazany z zawodem podnieca Was najbardziej u Pan ? sekretarka, zolnierz, siostra, a moze sedzina :-) ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
podbijak Re: Co Podnieca faceta? 22.05.02, 10:38 Mnie osobiście mundur SS !!! Ewentualnie Wehrmachtu. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Co Podnieca faceta? 22.05.02, 10:56 podbijak napisał(a): > Mnie osobiście mundur SS !!! Ewentualnie Wehrmachtu. Ciekawe....Może jeszcze na klasycznym, monumentalnym ,,Tygrysie"?????? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Co Podnieca faceta? 22.05.02, 10:43 Najbardziej podniecający uniform, to... brak uniformu, rzecz jasna! jak możesz pytać o coś tak oczywistego? aard Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Co Podnieca faceta? 22.05.02, 10:52 aard napisał(a): > Najbardziej podniecający uniform, to... brak uniformu, rzecz jasna! jak możesz > pytać o coś tak oczywistego? > aard Święte słowa Aard ! Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Re: Co Podnieca faceta? IP: *.pai.net.pl 22.05.02, 11:58 Założe sie , że strój striptizerki, mam rację? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Co Podnieca faceta? 22.05.02, 12:03 Gość portalu: kasiaprim napisał(a): > Założe sie , że strój striptizerki, mam rację? ;-) Zależy, jak strptizerka:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIZ Re: Co Podnieca faceta? IP: *.makolab.pl / *.mipro.pl 22.05.02, 13:01 1. Strój Pani pracującej w myjni samochodowej topless 2. Strój Pani, która na ringu chodzi z planszą mówiącą o numerze rundy 3. Najlepszy uniform miała biblijna Ewa :)PPP Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Co Podnieca faceta? 22.05.02, 17:18 A co powiecie na kobietę/dziewczynę pracującą w laboratorium (coś a'la Seksmisja)? pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Co Podnieca faceta? 22.05.02, 17:20 Hm....Laboratorium....Może być:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: zero finezji Panowie... ????!!!!!!????? 22.05.02, 17:26 Och Ty babo, a co myślałaś?? Że od razu zdradze wszystko, nich się domyślają, niech kombinują, niech się troszkę natrudzą a potem mnie zadowolą... Blenda a co według Ciebie powinniśmy napisać? pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: zero finezji Panowie... (no txt)DO BLENDA 22.05.02, 17:28 Hm....Mógłbym być bardzo złośliwy...Ale lubię Cię, Blendo, więc się powstrzymam. Finezja, powiadasz....Gdyby choć kilka przedstawicielek płci pięknej miało jej choc troszkę....Pozdrowienia.... Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: zero finezji Panowie... (no txt) 22.05.02, 17:29 Tylko Ty Nas podniecasz:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: zero finezji Panowie... (no txt) 22.05.02, 17:29 Tylko Ty Nas podniecasz:-))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: zero finezji Panowie... (no txt) 22.05.02, 17:29 Tylko Nas podniecasz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: zero finezji Panowie... (no txt) 22.05.02, 18:11 Wiedziałam ze to was sprowokuje;)). Nie chodzi o to co chcialabym przeczytac na tym watku, tylko o sam fakt opisywania tego co was podnieca. poza tym ja sie nie znam;)- podniecanie facetwo nie jest moja silna strona;))) pozdrawiam ps. bartuch co chiales napisac?sms prosze;) Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: zero finezji Panowie... (no txt) 24.05.02, 11:51 blenda napisał(a): > poza tym ja sie nie znam;)- podniecanie facetwo nie jest moja silna strona;))) Nie mow tak. Chlopakom w wieku 15-20 lat wystarczy, ze sie przejdziesz obok na plazy w kostiumie :o) Problem jest, ze im starszy, tym bardziej trzeba sie na tym znac. Chociaz, facetowi po czterdziestce znowu wystarczy tylko, ze mlodziutka babeczka przejdzie sie obok na plazy w kostiumie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Co Podnieca faceta? 22.05.02, 17:25 Może będziecie się ze mnie śmiać, ale jeśli chodzi o podniecienie - to najbardziej podnieca mnie (głupio to brzmi, zwłaszcza że autorowi watku chodzi o aspekt seksualny:)) zwykła szara myszka (jeśli dwuznacznie to przepraszam). Dlaczego??? nie lubię plastiku... Jeśłi uważacie że to szczeniackie to.... Wasz problem, a nie mój :):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Co Podnieca faceta? 22.05.02, 17:29 Za to Cię lubię, Boziu (między innymi) :-))))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: Co Podnieca faceta? 22.05.02, 18:07 Ja zuważyłam że wielu facetów woli właśnie szare myszki niż lalki, laub poprostu odważne dziewczyny:). Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Re: Co Podnieca faceta? 22.05.02, 18:18 A ja powiem tak: niejedna z takich szarych myszek ma więcej ciekawych rzeczy do powiedzenia niż niejedna "lalka". I nie to żebym miał coś do "lalek" ;-)) Z takimi też można miło spędzić wieczór... :) Ale pogadać czy powygłupiać się to najlepiej potrafią chyba właśnie taki "normalne, zwykłe, przeciętne itp." dziewczyny. Być może niektóre "lalki" uważają, że jak już mają ten swój "pazur" to im nie wypada się normalnie zachowywać? Mam taką jedną znajomą, z którą nie idzie normalnie porozmawiać, bo ona cały czas próbuje uwodzić spojrzeniem, gestami, słowami - zresztą już się jej kiedyś udało :) ale to na początku znajomości, ale teraz to już się robi powoli namolne... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: Co Podnieca faceta? 22.05.02, 18:22 widzisz pojecie lalka i szra myszka sa zdecydowanie wzgledne, no nie jedyne chyba, bo [ nie wiem] chyba ani do tych ani do tych zaliczyc sie nie moge.... heh- ja uwodzic nie potrafie. Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Re: Co Podnieca faceta? 22.05.02, 18:36 Poważnie?! Wydawało mi się, że każda dziewczyna na swój sposób to umie... Na pewno potrafisz, tylko o tym nie wiesz ;-)) Pewnie robisz to naturalnie!!! A jeżeli nie zaliczasz się ani do "myszek" ani do "lalek" to znaczy, że jesteś w sam raz i takie osoby lubię najbardziej :)) - są i odważne i czasem skromne, a przede wszystkim naturalne! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Co Podnieca faceta? 23.05.02, 11:14 Trudne pytanie. Mogą to być rzeczy tak różne, że ciężko tu o klasyfikację. Zresztą może to i lepiej:-)))))????????Pozdrawiam wszystkie panie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIZ Re: Co Podnieca faceta? IP: *.makolab.pl / *.mipro.pl 24.05.02, 10:56 A ja kocham swoją Pannę, A mi sie też podobają szare myszki, bo są na prawdę piękne i mają o wiele lepszą osobowość niż te globalistyczne barbie girls. Ja tam lubię naturalne kobiety, bez plastików itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: Co Podnieca faceta? IP: 217.153.10.* 24.05.02, 12:29 Mnie osobiscie podnieca, gdy kobieta w dominujacym stroju, wysokich szpilach i krwistej szmince zmusza mnie do kleczenia na podlodze, a nastepnie, przyciskajac butem do ziemi mowi "blagaj !!!". Wtedy ja krzycze "Prosze, spraw mi lanie" i obrywam bacikiem po calym ciele. Oczywiscie kobieta musi miec rozpuszczone wlosy. Krotkie odpadaja. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Co Podnieca faceta? 08.06.02, 18:36 A panowie, co powiecie na taniec? Taniec kobiety? pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kx Re: Co Podnieca faceta? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 08.06.02, 19:07 Jak przypominam sobie Salmę Hayek tańczącą na stole w filmie "Od zmierzchu do świtu" to wydaje mi się, że tylko kamień rodzaju męskiego mógłby pozostać obojętny :) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Co Podnieca faceta? DO KX 09.06.02, 17:01 Nie przepadam za Salmą, ale nie pozostałem obojętny.:-)))W porównaniu z Nią ,,taniec" Demi Moore w ,,Striptease" jest wręcz żałosny. PS1. Niedawno przypadkiem obejrzałem kawałek klasycznego już ,,9 i pół tygodnia". Taniec Kim do kawałka Joe ciągle robi wrażenie.... PS2. Nie widziałem jeszcze tańczącej Moniki Bellucci, a szkoda:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kx Re: Co Podnieca faceta? DO KX IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 09.06.02, 20:12 Ach, Monika Belucci.... Od samego jej sposobu chodzenia w "Malenie" zapierało dech, a co dopiero taniec w jej wykonaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Co Podnieca faceta? DO KX 09.06.02, 20:21 Gość portalu: kx napisał(a): > Ach, Monika Belucci.... Od samego jej sposobu chodzenia w "Malenie" zapierało > dech, a co dopiero taniec w jej wykonani Cieszę się, że ,,w tym temacie się zgadzamy":-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Co Podnieca faceta? DO Bartucha :) 10.06.02, 01:45 Statek pod pełnymi żaglami, koń w galopie, kobieta w tańcu... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Silvio Re: Co Podnieca faceta? IP: *.g1.pl 09.06.02, 18:01 Gość portalu: marcin_ napisał(a): > Posluchajcie Panowie , jaki uniform zwiazany z zawodem podnieca Was najbardziej > u Pan ? > sekretarka, zolnierz, siostra, a moze sedzina :-) ???? Zdecydowanie judoga, czy tez jak to mowi sie potocznie kimono do judo :-) dziewczyny takie jak na: www.bjjbabe.com/gallery/albums.php Silvio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feni ;-) Re: Co Podnieca faceta? IP: *.toya.net.pl / 10.0.221.* 09.06.02, 20:57 Drogi Silvio ! Czy nie jesteś oby W.S. ? ;-) W takim razie nie tylko u kobiet podnieca Cie taki ciuch ;-) Pozdrawiam - kliknij. Odpowiedz Link Zgłoś