Gość: nielegalny IP: *.toya.net.pl 18.01.05, 12:41 Zwróćcie uwagę ile wątków zawiera to magiczne słowo :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nielegalny Re: Wszystko jest NIELEGALNE! IP: *.toya.net.pl 18.01.05, 13:22 Od razu dodam, że komentowanie tego wątku jest legalne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: Wszystko jest NIELEGALNE! IP: 80.51.227.* 20.01.05, 12:22 Tak, komentowanie tego wątku jest legalne, ale nie jest legalne Twoje dodawanie, że komentowanie tego wątku jest legalne. Nie wiem niestety czy moje spostrzeżenie, że Twoje dodawanie, że komentowanie tego wątku jest legalne, jest legalne. Jeśli odpowiedź na wątpliwość czy moje spostrzeżenie, że Twoje dodawanie, że komentowanie tego wątku jest legalne, jest legalne, jest legalne, to niech ktoś jej udzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Dziadzie 19.01.05, 16:45 Skoro nie wie, to znaczy, że nie zwracasz dostatecznej uwagi, a to jest nielegalne. Odpowiedz Link Zgłoś
s_zoo wszystko jest NIHILIGILICZNE! 19.01.05, 17:09 Ni zgadzam się. Ni jest legalne! Ni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorol Re: wszystko jest NIHILIGILICZNE! IP: *.toya.net.pl 20.01.05, 09:49 s_zoo napisał: > Ni zgadzam się. > Ni jest legalne! > Ni! Jakie nie pieronie! Tyć ja! Odpowiedz Link Zgłoś
s_zoo Niiii-haa! 20.01.05, 17:21 s_zoo nie napisał(a): > Jakie nie pieronie! Tyć ja! Ty tyć, ty. Za to ja - raczej chuć. Bo jo ćwicza handsztandy na gelendrze. A pieronie wywieszaj na belkon. Odpowiedz Link Zgłoś