Gość: Jacek Sz IP: *.toya.net.pl 18.01.05, 19:55 Jacek jesteś the best. Koleżanki i koledzy z 92. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Włodek J. Jacek Łuczak IP: *.toya.net.pl 18.01.05, 19:57 Jacku tak trzymaj (92) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgośka Jacek Łuczak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 17:20 Panie Jacku!!! Jest Pan fantastyczny!! Niemożliwe jest nie kochać Pana gry. Tak bardzo żałuję, że nie jestem w stanie bywać w teatrze częściej. Kiedy siedzę na widowni Teatru Powszechnego, ogarnia mnie nieopisane szczęscie. Kiedy spektakl się kończy ogarnia mnie żałoba. Tak długo muszę czekać na kolejną "wizytę" w teatrze:( Mam nadzieję, że to się kiedyś zmieni. Tymczasem życzę Panu wielu sukcesów, bo z pewnością zasługuje Pan na nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Jacek Łuczak 18.01.05, 20:21 tak tak, Łuczak jest swietny, widziałem go w "Szalonych nożyczkach", "Ferdydurke" i "Opowieści o zwyczajnym szaleństwie" (chyba taki był tytuł :/>, po prostu najlepszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: Jacek Łuczak IP: *.toya.net.pl 20.01.05, 09:53 Brawo Tonio Wzięty! Brawo Jacek Łuczak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosial Re: Jacek Łuczak IP: 217.153.90.* 23.02.05, 11:09 Po raz kolejny wróciłam ma teatru pełna podziwu dla talentu Pana Jacka Łuczaka- Panie Jacku - dziękuję Gosia Laskowska Odpowiedz Link Zgłoś