Gość: RazDwaTrzy IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 19.01.05, 20:06 a więc moi Kochani czy lubicie Cytrynę? jeśli tak to dlaczego?? jeśli nie to dlaczego?? ja osobiście uwielbiam miło. wspaniale. niesnobistycznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pimpek Re: ''Cytryna'' -warto?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 21:12 podzielam opinię przedmówcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: ''Cytryna'' -warto?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 22:49 lubię, ale wolę Charlie'go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa Re: ''Cytryna'' -warto?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 16:37 lubie bo dla studentow mojego wydziału sa bilety za 5zł =) Odpowiedz Link Zgłoś
kubako Re: ''Cytryna'' -warto?? 20.01.05, 22:18 witam bardzo lubie chodzic do cytryny. z reguly czekam az jakis film pojawi sie wlasnie na tym ekranie, zamiast isc np. do ss albo heliosu. i nie chodzi o pieniadze ale o klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
anpio Re: ''Cytryna'' -warto?? 20.01.05, 23:20 Lubie Cytryne jako miejsce, ale jako kino juz o wiele mniej. Powody: -rzedy siedzen sa bardzo blisko siebie i nie ma miejsca na nogi -same siedzenia dają marne oparcie -a najgorsze jest nagłosnienie, oczywiscie nie oczekuje systemu Dolby-Dookoła-Głowy, ale zeby chociaz te dwie kolumny działały... Do dzis pamiętam jak trzeszcząca kolumna(lewa) odebrała mi całą przyjemność oglądania filmu "Między słowami". -wyjściowe ceny biletów-pomijając system zniżek- żądanie 12 złotych za seans jest mocno przesadzone bo obok jest Capitol gdzie dzwiek, ekran i fotele o niebo lepsze, a cena wyzsza tylko o 2 złote. - obsługa - po zapytaniu o warunki wynajmu sali i wybór filmu, obiecuje odpisać mailem i zapomina.... Plusy: -atmosfera -ciekawy repertuar Odpowiedz Link Zgłoś