blenda 19.01.05, 23:53 Mam pytanie, dośc nietypowe, gdzie mozna kupić dużly słoik, najlepiej minimum 5 l???? Jest mi on baaardzo potrzebny, a nie za bardzo wiem gdzie sie takie rzczy kupuje :/. mam nadzieje, że dostane od was jakies wskazowki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: byłylogowany Re: Słoik... IP: *.radogoszcz.arise.pl 20.01.05, 00:05 Jest taki nieduży sklepik przy Rynku Bałuckim, a konkretnie na tej uliczce, na której kiedyś było kino, bodajże "Świt". Tam, o ile coś się nie zmieniło od lata, jest spory wybór słoików, słoi, gąsiorów itp. Odpowiedz Link Zgłoś
zoe04 Re: Słoik... 20.01.05, 16:07 tam jest sklep ze sprzetem laboratoryjnym i nie ma tak takich rzeczy...!!! wiem bo czest tam bywalem !!! :/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał_k Re: Słoik... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 16:09 Tam są dwa takie sklepiki i żaden nie jest ze sprzętem laboratoryjnym - chyba że chłodnice do bimbru czy balon do wina uznamy za taki sprzęt. W tym bliżej dawnego Kina Świt powinny chyba być słoiki. Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: Słoik... 20.01.05, 15:19 a do czego taki słój wielki? na rybki? ;-) czy wielkie kiszone ogórasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Słoik... IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 20.01.05, 23:09 Znalazla, kupilam... jesli z grubego szkla i wazy strasznie duuzo :))) Sloik potrzbny jest na prazent dla dobrego znajomego, ktory ma strasznie duuuzo drobniakow i nie moze sie z nimi uporac! :) Odpowiedz Link Zgłoś