Dodaj do ulubionych

Kino pod chmurką

23.01.05, 13:14
Zapraszam do zabawy - wybierzcie film najlepszy na nocny seans podchmurką.
Ja bym chciała obejrzeć "Osadę" film.onet.pl/10085,recenzje.html ,
jakoś nie udało mi się do tej pory, ale sądząc po lekturze recenzji, świetnie
pasowałby do scenerii i klimatu nocnego parku sennego miasteczka...
Inne propozycje?
Obserwuj wątek
    • paenka Re: Kino pod chmurką 29.01.05, 20:39
      kiedys tez bardzo chcialam zoaczyc ten film ale podobno jest taki sobie wiec
      moze cos innego na film pod chmurka wybierzemy??
      Hmmm jeeeej na mnie ogromne wrazenie wywarl "Terminal" z TOmem Hanksem jako
      Viktorem Navorskim, polecam goraco super zagrana postac. W ogole lubie Hanksa,
      w The Ladykillers powalil mnie swoim śmiechem ala chrumkniecio-brechty... SUPER
    • paenka Re: Kino pod chmurką 29.01.05, 20:43
      A tak w ogole zeby seans w Sieradzu sie udal to musi to byc jakis kasowy film,
      rozchuchany i w ogole z pompa tak jak Qvo Vadis - dzizas ile wtedy ludzi bylo:)
      wiec jesli chodzi o propozycje n ateraz (co jest raczej nierealne ze wzgledu na
      pogode) to wypadalaoby wyswietlic Aleksandra. ALe Aleksandra i tak wyswietlaja
      bodajze w te srode 2 lutego o 19 w teatrze.
      JEszcze jedna propozycja to Pan i wladca na krancu swiata z Russelem Crowe -
      bylam w naszym teatrze na tym filmie i stwierdzam ze super sie zlozylo bo
      kompozycja biala plachtam terktot projektora i tematyka filmu sie sie
      uzupelnialy i tworzyly fajna atmosfere, szkoda tylko ze az 9 osob pokwapilo sie
      w wakacje przyjsc na ten film.
    • paenka Re: Kino pod chmurką 29.01.05, 20:54
      I jeszcze propozycje:D
      A moze odsiezyc jakies czarno biale klasyki?? Jakies filmy stare. Moze ludziki
      Misia by chcialy zobaczyc wspolnie i wspolnie sie posmiac?
      A z takich nowszych staroci np Joe black:D na randke jak znalazl:D z checia
      zobaczylam bym ten film jeszcze 4 raz po dzisiejszym seansie w tv:)
      • smoqs Re: Kino pod chmurką 30.01.05, 14:11
        A moze cos odnosnie ostatnich wydarzen (tzn rocznica wyzwolenia Oswiecimia) np. Liste Schindlera?? Znakomity film w dodatku wydaje mi sie ze dosyc znany, a wiec przyciagnal by ludzi;)
        • paenka Re: Kino pod chmurką 30.01.05, 20:22
          nooo...musze przyznac ze ja dopiero jakis miesiac temu obejrzalam ten film, jakos nie mailam dostepu wczesniej do niego ale bardzo mi sie podobal

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka