niebieski.kot juz nie narzekajcie, 23.01.05, 22:39 ja tu wesze jakas akcje spamerska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca czy ty naprawdę nie rozumiesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 22:47 że to przez takich jak ty i inne ardy czy sardynki i huanki to forum idzie na dno? Nudziarstwo, pseudooryginalność i robienie jaj ze wszystkiego juz dawno wygoniły stąd tzw. normalnych dyskutantów. Nie możecie sobie założyć jakiegoś prywatnego forum i tam dawać upust swojej chorej wyobraźni? Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski.kot polecam: 23.01.05, 22:49 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10322 in the name of ru Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: czy ty naprawdę nie rozumiesz... 23.01.05, 22:50 ależ oni mają swoje Forum. ale jak czuje się TAKI człowiek tylko i wyłącznie w towarzystwie sobie podobnych? sam sobie odpowiedz. oni potrzebują zrobić komuś na złość, nasr.. po środku Piotrkowskiej,byle tylko było zabawnie. dla nich zabawnie. (Bożesz Ty mój...jakie słownictwo...i pomyśleć,że ich kiedyś broniłem. Tyle,że kiedyś mieli oni wyczucie smaku.) Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski.kot Re: czy ty naprawdę nie rozumiesz... 23.01.05, 22:52 zatem wybacz, drogi geografie, ze smialam zalozyc jeden malutki wateczek z oswiadczeniem. oswiadczam, ze to sie juz wiecej nie powtorzy. :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: czy ty naprawdę nie rozumiesz... 23.01.05, 22:56 do Ciebie nie mam żalu.bo w sumie miał sens. ale Twoi naśladowcy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq No wlasnie. Czy Ty nie rozumiesz.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 01:47 Biedny Geo... nie zauwazyl, ze tzw "Znawca", podpisujacy sie takze jako "buhahaha" oraz wymyslajacy ksywki zaiazane ze "sraniem", pojawil sie akurat w tej samej chwili, co ten cały syf na forum Lodz... czy to nie zastanawiajace, czy to nie dziwne? najlepiej zwalic na surrealistow. my takie akcje robilismy, gdy byly one smieszne i twórcze. teraz, po wielu latach, moga to robic jedynie swiezo upieczeni internauci tacy od "Neostrady w Koziej Wolce" jak ten palant Buhaha. Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: No wlasnie. Czy Ty nie rozumiesz.... 24.01.05, 01:55 Gość portalu: blq napisał(a): > > my takie akcje robilismy, gdy byly one smieszne i twórcze. teraz, po wielu > latach, moga to robic jedynie swiezo upieczeni internauci tacy od "Neostrady w > Koziej Wolce" > jak ten palant Buhaha. jako neochuan OŚWIADCZAM na tym tu oto już założonym wątku (gdyby geo miał racyę, to bym wszak nowy założył!), że z NEOstradą nie mam nic wspólnego, a jeno z wątkiem NEOsurrealistycznym. kozią wólkę cenie, ale bez przesady. Waż sórrealizda Odpowiedz Link Zgłoś
oto_nowy_login Od słów do czynów! 24.01.05, 01:54 geograf napisał: > do Ciebie nie mam żalu.bo w sumie miał sens. > ale Twoi naśladowcy.... Co z nimi? Proponuję uporządkować nieco dyskusję i zająć się ocenianiem każdego wątku z osobna, bo taka zbiorowa odpowiedzialność to spowoduje rozmycie i w końcu dojdzie do tego, że jedni tu swoje, a inni i tak będą sobie poczyniać nie czując się. No i przee wszystkim jakaś kara musi być, bo o regulaminie to chyba nie będzie się tu nikt silił jak mi się wydaje, bo paragraf zawsze można na szybko nowy naskrobać. I sprawa ostatnia - kto zasiada przy pupicie z guzikami? Liczy się ilość postów na forum, długość loginu, czy to, na jaką literę się zaczyna? Do rady forum (nie mylić z KFŁ) jako pierwszą kandydaturę zgłaszam siebie, jednocześnie dając formalnie możliwość zlustrowania mnie w trybie niezwłocznym. Pora z tym zrobić porządek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Dziwne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 22:52 geograf napisał: > ależ oni mają swoje Forum. To czemu nie piszą tam, lecz tu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dziwne... IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 14:57 bo mają innych w dupie oni mają rację im tu dobrze niech reszta stąd spada Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: czy ty naprawdę nie rozumiesz... 24.01.05, 00:20 Geo A nie mówiłem? Przykre to i smutne :-( Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Dziękuję, Geo 24.01.05, 01:34 Niniejszym znaliśmy się, przynajmniej dopóki nie nauczysz się ważyć słowa. Ma prawo Ci się to czy owo nie podobać, ale nikt nie będzie bezkarnie mówił o moich przyjaciołach, że "potrzebują (...) nasr.. po środku Piotrkowskiej". Tym bardziej, że dzisiejszy syf na forum nie jest robotą surrealistów - zauważ, że tylko 3 wątki są autorstwa ludzi piszących na forach z tego nurtu, z czego 2 dążą do poskromienia sytuacji. Jest mi cholernie przykro, Geo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czy ty naprawdę nie rozumiesz... IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 14:52 zgadzam się w 100% - zrobiło się z tego prywatne forum, w którym zbieranina Yeleni, Łosi i innej zwierzyny kisi się we własnym sosie, z braku zajęcia wciskając tu od hektara bzdur. Nie wszystko musi być logiczne, racjonalne i poważne ale nie chce mi się czytać forum, na którym w 80% postów autor nie ma żadnej treści do przekazania. Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Sprywatyzować 24.01.05, 15:06 geograf napisał: > ależ oni mają swoje Forum. A to przedmiotowe, czyli "Łodź" to jest czyje? Odpowiedz Link Zgłoś
xk Re: Sprywatyzować 24.01.05, 15:10 No przecież wiesz, że nie o to nam chodzi Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Jakimi "nami"? 24.01.05, 15:38 Kto to są ci "my"? Znowu jacyś "my", "oni", polowanie na czarownice etc.? Smutno się robi jak cholera, gdy się widzi odzywki doświadczonych - wydawałoby się - forumowiczów takie, jak powyżej. Chyba jednak czas odejść. Martwi tym bardziej, że według niektórych tolerancja jest sprawą wybiórczą. Są środowiska np. mniejszości seksualnych, które słusznie domagają się poszanowania praw do istnienia, wolności wypowiedzi etc. Niektórzy z koleżanek i kolegów forumowiczów - także wpisujący się w tym wątku - gromko występują w obronie tych praw. Dlaczego jednocześnie zatem przepędzają tych też trochę innych od ogółu, mianowicie piszących inaczej? Jakby się poczuł homoseksualista albo czarnoskóry, gdyby przeczytał o sobie to, co powyżej napisano o forumowych surrealistach? Znacznie łatwiej jest poznać małość człowieka niż jego wielkość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Jakimi "nami"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 16:16 zamek napisał: Są środowiska > np. mniejszości seksualnych, które słusznie domagają się poszanowania praw do > istnienia, wolności wypowiedzi etc. Niektórzy z koleżanek i kolegów forumowiczó > w > - także wpisujący się w tym wątku - gromko występują w obronie tych praw. > Dlaczego jednocześnie zatem przepędzają tych też trochę innych od ogółu, > mianowicie piszących inaczej? Jakby się poczuł homoseksualista albo czarnoskóry > , > gdyby przeczytał o sobie to, co powyżej napisano o forumowych surrealistach? > Znacznie łatwiej jest poznać małość człowieka niż jego wielkość. Zameczku, zgadzam się z tą wypowiedzią w 100%. Myślę, że to najbardziej trafny przykład, jaki można było podać na tym wątku. Pozdrawiam micin Odpowiedz Link Zgłoś
xk Takimi 24.01.05, 16:30 "My" to ci wszyscy, którzy pragnęliby, aby Forum Łódź miało jaki taki choć poziom. Czyżbyś miał zdanie odmienne? Twoja sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
szakal_el Re: Takimi 24.01.05, 16:52 Tak naprawde to poziom forum sciaga do niego nowych userow i zatrzymuje starych przy nim. Kazdy powinien tu moc znalezc cos dla siebie ale najwazniejszy jest umiar. To forum jest forum ogólnym i po trosze jest tu miejsce na kazdy temat. Ale co za duzo to nie zdrowo. A juz na pewno lamanie netykiety odbije sie na nim potezna czkawka... Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Każdy wiek ma swoje TWA 24.01.05, 17:14 xk napisał: > "My" to ci wszyscy, którzy pragnęliby, aby Forum Łódź miało jaki taki choć > poziom. Ale "jaki taki"? A co z tymi, którzy nie dorastają intelekutalnie i zainteresowalnie do tego poziomu? Ogórny zakaz wstępu? Czy po drodze jednak szansa i eliminacja tylko na podstawie rozległych testów z zakresy umiejętności dopasowania brakującego elementu, odgadnięcia niepasującego wyrazu, rozwiązania całki powierzchniowej, znajomości topograficznej miasta Łodzi, nazwiska aktualnie przedniczącemu obradom Rady Miasta i dyskusji nt dyrektorowania w teatrze bez używania rymów prostych? Forum jest na tyle otwarte, na ile drzwi uchyla właścicielka, czyli GW i proponuję jej pozostawić to, kogo chce gościć, a kogo za kudły wywalić precz. Goście niech się zaś zajmą zabawianiem siebie nawzajem, w mniejszych czy większych podgrupach, ale niekoniecznie ocenianiu i wyrzucaniu tych, którym zdarzy się beknąć, bo akurat w ich kulturze to miły gest. A jeżeli jednak uważacie, że jesteście współwłaścielami, to chyba jednak nie na innych prawach niż pozostali, ci mniejsi, czy nawet i może inni, więksi, od Was. A może jest też tak, że oto nadchodzi forumowa zmiana pokoleń i trzeba się z tym pogodzić. Czy jak ... Odpowiedz Link Zgłoś
xk Re: Każdy wiek ma swoje TWA 24.01.05, 19:48 michael00 napisał: > A co z tymi, którzy nie dorastają intelekutalnie i zainteresowalnie do tego > poziomu? Ogórny zakaz wstępu? ### Ale dlaczego to oni mają nadawać ton całości? Zrozum, Ja nie chcę ich wyeliminowac, ale zachęcić do działania osoby bardziej rzeczowe. ### > Forum jest na tyle otwarte, na ile drzwi uchyla właścicielka, czyli GW i > proponuję jej pozostawić to, kogo chce gościć, a kogo za kudły wywalić precz. ### Najlepiej niech nie wywala nikogo. ### > A jeżeli jednak uważacie, że jesteście współwłaścielami, to chyba jednak nie na > innych prawach niż pozostali, ci mniejsi, czy nawet i może inni, więksi, od Was ### Nie współwłaścicielami, tylko współużytkownikami. ### > A może jest też tak, że oto nadchodzi forumowa zmiana pokoleń i trzeba się z ty > m > pogodzić. ### Zapewniam, że jestem młodszy od ciebie.... ### > > Czy jak ... > Tak! Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Każdy wiek ma swoje TWA 25.01.05, 09:08 xk napisał: > Ale dlaczego to oni mają nadawać ton całości? Zrozum, Ja nie chcę ich > wyeliminowac, ale zachęcić do działania osoby bardziej rzeczowe. pan maleńczuk śpiewał onegdaj - 'Chcesz zmienić ten świat to zacznij od siebie'. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Fajnie 24.01.05, 20:24 Bo to oznacza, że ci "my" to też ja. Tylko, że ci "my", których reprezentujesz Ty (może jakieś pełnomocnictwa byś okazał, hę?), z syfem na forum wiążą zupełnie nie tych sprawców, co powinni. PS. Nikt mnie tak nie mierzi, jak samozwańczy przedstawiciele jakichś "jedynie słusznych" ideologii. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe ? 26.01.05, 15:50 xk napisał: > "My" to ci wszyscy, ... Forum jest kolektywne, czyli niczyje. Hmmm... Jakbym skąś znał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianczyk Re: czy ty naprawde nie rozumiesz... IP: 213.241.90.* 23.01.05, 22:59 tak jest czlowieku nic dodac nic ujac namolni pseudosurrealisci a tego strzalki to w ogole sie sklasyfikowac nie da, to jakis kryptopseudosurrealista Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: czy ty naprawdę nie rozumiesz... 24.01.05, 09:02 jeżeli życzysz sobie odmiany to być może uda się przeforsować pomysł aby jaja były robione wyłącznie z ciebie, reflektu jeż? Odpowiedz Link Zgłoś
szakal_el Re: Forum Łódź idzie na dno 23.01.05, 23:46 Idzie na dno i tyle. Pozostaje niesmak. Odpowiedz Link Zgłoś
szakal_el Re: Forum Łódź idzie na dno 23.01.05, 23:56 Ostatnio sporo tego: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=19689948 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=19783072 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=19779310 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=19783392 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=19783514 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=19783650 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=19783836 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=19783222 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=19748746itd... Netykieta to fikcja. Odpowiedz Link Zgłoś
p8 eeetam 24.01.05, 04:38 nie pierwszy taki idiota, a zapewne i nie ostatni. poszczeka, poskiełczy i mu się znudzi. zapewne niektórzy pamiętają takiego koleżką jak abdul. a może to za stare dzieje;) pzdr Bozia Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Forum Łódź idzie na dno 24.01.05, 09:12 Recepta jest jedna: przeczekać; nie prowokować- oszołomy sobie pójdą. Szkoda tylko, że po każdym zaliczeniu dna coraz mniej osób ma ochotę podnosić to forum na nogi :-( Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Forum Łódź idzie na dno 24.01.05, 11:47 Ixik, a to jedno forum na świecie istnieje? Dziwię się sobie, że tyle energi marnowałem na walkę z wiatrakami. Wiatr wieje, to trzeba się jemu poddać i pofrunąć tam gdzie spokojniej. Mniej mięśnie bolą, można polatać i co ważniejsze tam mnie jeszcze nie było :-) Odpowiedz Link Zgłoś
griss Ale Hubarze, powiedz 24.01.05, 11:52 dlaczego Ty tak walczysz? ups, przepraszam, dlaczego walczyłeś (bo przecież teraz już Ci się nie chce) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Forum Łódź idzie na dno 26.01.05, 22:27 ixtlilto napisała: > Recepta jest jedna: przeczekać; nie prowokować- oszołomy sobie pójdą. Szkoda tylko, że stali forumowicze tak bardzo lubią Adminowi robić na złość :-( i sami robią bajzel na FŁ... Odpowiedz Link Zgłoś
k_az Re: Forum Łódź idzie na dno 24.01.05, 12:23 To forum nie idzie na dno to forum od dawna jest na? Pozdrawiam.kaz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianczyk Re: Forum L/ódz idzie na dno IP: 213.241.90.* 24.01.05, 16:10 odezwal sie madrala Odpowiedz Link Zgłoś
szprota marudzicie 24.01.05, 19:13 jeśli chcecie, by Łódź wyglądała jak to forum - smęcenie o tym, kto na kogo co napisał w lokalnym dodatku gazety, to proszę bardzo, ale dopóki mam net i chęć pisania, to do tego nie dopuszczę. prv Geo: szkoda, że się tak mentalnie postarzałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: marudzicie 24.01.05, 20:31 Nie musi wygladac tak, jak ta, do ktorej link prowadzi, ale nie moze wygladac tez tak, jak ta, do ktorej propwadzi ten link: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10322 Odpowiedz Link Zgłoś
zamek A co jest złego w tym forum? 24.01.05, 20:34 Czy ktoś kogoś tam skądś przegania? Czy ktoś komuś ubliża? Czy ktoś uprawia tam podwójną moralność, jak wielu tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: A co jest złego w tym forum? 24.01.05, 20:38 Generalnie rzecz ujmujac panuje tam burdel. Nikt nikogo tam jednak nie przegania, bo to forum dla ludzi, ktorzy tam wlasnie pisza. Sami swoi. Czy zatem jest dziwne, ze nikomu to nic nie wadzi? Natomiast na Lodz wchodzi potencjalny forumowicz, czyta wszystkie wypisane tam bzdety i szuka sobie nowego miejsca w sieci. Nie ma sensu po raz kolejny zaczynac tej samej dyskusji. Chcialem po 5 miesiacach zobaczyc nowe forum. A tu lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-ki Re: zdefiniuj słowó "burdel" IP: 5.5R6D* / *.e-lorraine.net 24.01.05, 20:59 Brak harmonii, nielad. Spojrz na RU, to co tam sie znajduje okresla sie slowem burdel. Koniec dyskusji. Ja jestem niereformowalny dla Ciebie, Ty dla mnie. Kolo sie zamyka. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota ty jesteś niereformowalny dla nikogo 24.01.05, 21:07 widzę, że słownikiem też się nie umiesz posłużyć na RU patrzę, mam ją w drugim panelu i żadnego innego forum nie czytam tak od deski do deski. przynajmniej jest tam spokój od tych, którzy chcieliby mieć wszystko w szufladkach i podforach. definicje dla ciebie: burdel Językoznawstwo burdel (fr. bordel) pot. 1. dom schadzek, dom publiczny. 2. bałagan, zamieszanie, nieporządek. Dom publiczny, burdel, instytucja licząca prawie 3000 lat. Pierwszy świecki dom publiczny stworzył w 600 r. p.n.e. Solon w Atenach. W okresie średniowiecza prawie każde miasto miało dom publiczny. Równie stare są tradycje zwalczania domów publicznych. Cesarz August w 18 r. p.n.e. wydał edykt zakazujący uprawiania prostytucji. Z historii prostytucji wynika, że walka z nią skazana była na niepowodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: ty jesteś niereformowalny dla nikogo 25.01.05, 00:54 Szprota, to Ty teraz jesteś burdel mama? hehehehheheheheheh ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Punkt dla Hubara :-) 25.01.05, 09:48 Niepierwszy zresztą. Kwestią otwartą pozostaje: w grze przeciwko komu...? Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Punkt dla Hubara :-) 25.01.05, 10:07 aard napisał: > Kwestią otwartą pozostaje: w grze przeciwko komu...? no i czego te punkty są :-> Odpowiedz Link Zgłoś
astranageriel [Głównie] Do Szproty 25.01.05, 08:59 1. Słowniki nie oferują opisu świata ani języka. Co najwyżej nieaktualny na starcie opis tego opisu dokonany przez omylnych ludzi (autorów). Warto pamietac, że niejednej opinii ocena na imię oraz że - jak rózne słowniki, tak rózne (mogą być) definicje. 2. Kiedy się prosi o definicję Al-kiego, to się przyjmuje definicję Al-kiego, choćby z pięty ssaną. (To tak jak z proponowaniem wyboru broni przeciwnikowi w pojedynku.) 3. No a poza tym, darujcie, cytaty cytatami: - [gość] Al-ki napisał, ze burdel to: "Brak harmonii, nielad." - Szprota podaje definicję 2: "bałagan, zamieszanie, nieporządek." - i widzi sprzeczność, i opiniuje / ocenia: "słownikiem też [notabene, "też"?] się nie umiesz posłużyć" ? - wreszcie Zamek: "Al-ki [...] nie używaj słów, których nie rozumiesz" ? (retorycznie) o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota [ astranageriel ] 28.01.05, 15:06 true, true, all true (retorycznie) o co chodzi? o to, żeby nie głosował w sprawie forum, o którym nie ma zielonego pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Al-ki, serdeńko Ty moje... 24.01.05, 23:00 ...nigdy nie dodawaj ingrediencji, których smaku nie znasz i nie używaj słów, których nie rozumiesz. Jedno i drugie może mieć śmiertelne skutki. Odpowiedz Link Zgłoś
the_elviz Ja już to mówiłem dawno 24.01.05, 20:16 kafelki stały się w większości płytami chodnikowymi - istnym betonem. Pozdrawiam reformowalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycasty.15 Re: Forum Łódź idzie na dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 20:18 Jak cała reszta forów w Polsce. Do d... z tym wszystkim. Beznadzieja, bo wpisuje się kupa (ludzi z przewagą kupy) bez sensu gadają o czymś co prawie nikogo nie obchodzi. Co to jest w ogóle? W końcu forum polega na ... I to wszystko! Zastanów się co piszesz. Forum Łódź RULEZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Forum Łódź idzie na dno IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 21:47 to właśnie forum ŁÓDŹ wątki o tym że ktoś idzie spać, budzi się, robi herbatę, ma sesję, problem z laską, zatwardzenie, brak mózgu ,itp. chciałbym wejśc na forum Łódź na którym bym się czuł jak na forum miasta, którego jestem mieszkańcem a nie jak na forum sitwy pajaców. Pomyślcie co czuje człowiek, który wchodzi tu pierwszy raz i chciałby podjąć jakiś interesujący problem - po prostu widzi że nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Forum Łódź idzie na dno 24.01.05, 22:08 Czlowiek, ktory chce podjac interesujacy problem zwiazany z Lodzia kieruje sie czym predzej na "Porozmawiajmy o Lodzi", gdzie jest najodpowiedniejsze miejsce na takie tematy i ludzie dysponujacy odpowiednia wiedza w tym zakresie. Dzierżbór!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Forum Łódź idzie na dno IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 20:22 aha czyli w brew nazwie FORUM ŁÓDŹ tu się gada tylko o tematach interesujących jedynie wąską grupę bywalców... super! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Forum Łódź idzie na dno 25.01.05, 20:43 A ktos Ci zabrania zarzucic Ci jakikolwiek temat!!!??? Co Was opetalo? Czy "ja" czyms sie interesuje? Czy "ja" zalozyl kiedys jakis watek? Czy "ja" kiedykolwiek sie wypowiedzial? Czy "ja" jest kojarzony przez kogokolwiek na tym Forum? Czy "ja" w ogole zaistnial? Czy tez "ja" nalezy do tych ludzi, ktorzy tepo gapia sie w monitor, a dopiero widzac, ze moga sie dolaczyc do jakiejs grupy, dolaczaja sie i ujadaja? Czy ta waska grupa bywalcow zawlaszcza sobie Forum? No, ku.., ludzie, piszcie i dajcie pisac innym. I czy nazwa Forum Lodz zobowiazuje do pisania tylko o Lodzi. Czy bardziej jest to miejsce spotkan ludzi zwiazanych z Lodzia. Po to zreszta zostalo utworzone specjalne Podforum, zeby wlasnie tam koncentrowala sie specjalistyczna wiedza o miescie. Ogolne pozostaje miejscem spotkan ludzi rozmawiajacych na tematy rozmaite. Takze takie, ktore interesuja "ja". Dzierżbór!!! Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Forum Łódź idzie na dno 24.01.05, 20:28 Raz na jeden czas moge wejsc na forum i co widze? Ano widze ze nie warto o nim pamietac, ze nic sie nie zmienia, ze ciagle to samo, ciagle uzerki juz nawet nie musze wypominac kogo z kim. Nie wiem komu chce sie ciagnac ten wozek, kto teraz bardziej sie udziela, ale bije mu poklony. Lepiej sie czuje tylko dlatego, ze ja w tym calym cyrku nie uczestnicze. Brawo tym, ktorzy zniszczyli to miejsce. Wiem, ze niespecjalnie, robili jedynie to co uznawali za poprawne. Odpisujta co chceta. Odpowiedz Link Zgłoś
koslinmann Re: Forum Łódź idzie na dno 24.01.05, 22:38 Generalnie masz rację. Jestem z Tobą, al-ki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Fakty i mity? 24.01.05, 22:52 koslinmann napisał: > Jestem z Tobą, al-ki ;-) Dzięki Zus ... myślałem, że chociaż Ty będziesz ze mną, dopóki śmierć nas nie rozłączy... ech .... Odpowiedz Link Zgłoś
koslinmann Re: Fakty i mity? 24.01.05, 22:54 Twoja czy moja? Bo można to jakoś szybciej załatwić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: Forum Łódź idzie na dno 25.01.05, 00:10 Więc ja jak każda porządna orkiestra będę grał do końca... Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: Forum Łódź idzie na dno 25.01.05, 00:24 No kufa pięknie. Zaprawdę nie wiem kogo poyebało... Czy to aby kolejna walka "my" vs. "oni"? Sprawa jest prosta, każde forum jest określane przez ludzi, którzy tam piszą. Nikt nie zmieni żadnego forum zamieszczając wątki w stylu "Tu jest do dupy". Jeżeli komuś FŁ się nie podoba to droga wolna; niech zmienia. Potrzeba do tego trochę pracy, cierpliwości i pomysłów, i... i myślę, że tu jest problem. Widzę dziesiątki osób piszących jak jest źle, tych, którzy by mieli ten stan zmienić jakoś nie widać: No to do roboty! Zrozumieli, czy mam nowy wątek zakładać, bo tutaj wszyscy już tylko będą sr.. na siebie nawzajem? Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Forum Łódź idzie na dno 25.01.05, 09:38 a kiedy to była ostatnia święta wojna, bo już pamięć mnie zawodzi, prowadzona przez nie(d)ocenionego BoCa i paru innych niepełnosprytnych? wiem, że rozgrywała się pod hasłem walki z jakąś wzajemną adoracją. widać co jakiś czas trzeba przeżyć takie małe tsunami głupoty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Ostatniej nie pamiętam 25.01.05, 09:51 Ale tu masz pierwszą: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=2943500&v=2&s=0 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Ostatniej nie pamiętam 25.01.05, 10:06 tru, całkiem kóól fakin fajna wojna to była ale w oryginale ją chyba przeoczyłem. a tej, co o niej pisałem, to nie znajdę teraz bo mi wyszukiwarka mówi, że ma błąd - głupia dupa. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
aard Chorobcia! 25.01.05, 09:54 Znów mnie rozpierduszka ominęła, a jak głupi robiłem w tym czasie to co (bardzo) chciałem i myslałem, że jestem szczęśliwy! Oj durak, ze mnie... aA Rd PS. Do Państwa Narzekaństwa: załatwcież sobie wreszcie prawo moderacji FŁ (takie kwadraciki po lewej stronie wątków) i będziecie mieli ład i porządek! Do reszty: olać. Odpowiedz Link Zgłoś
xk Re: Forum Łódź idzie na dno 31.01.05, 12:43 Wydarzenia dnia dzisiejszego..... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Forum Łódź idzie na dno 31.01.05, 16:38 Ominęła mnie awantura o wątki czy jakiś spam? Odpowiedz Link Zgłoś