Gość: antylogin IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 01.02.05, 20:41 Czekam na wasze głosy. P.S. Ponieważ nikt oprócz mnie nie wie co oznacza słowo wypyprać więc nie można tego uznać za obraźliwe. Chyba że ADMIN tak uzna i wyfiurczy ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lisa Re: PROPONUJĘ WYPYPRAĆ ADMINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:09 jeśli go wypyprasz przy pomocy niutni to się zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan odmiana 01.02.05, 21:16 ja wypypra ty wypypry ona, ono, on wypypro my wypypry wy pypry oni, one, te cielęta wypypypyp y... py yyyy??.... Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: odmiana 01.02.05, 21:22 niebieski.kot napisała: > wypyrac do wypyrlandii źle. nie: wypyrac do wypyrlandii, a wypyprać do wypyprlandii. jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
przeniesiony.do.rezerw Eee Admin! Urwa śpisz? 01.02.05, 21:33 Czemu jeszcze tego nie wybałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
mis_toaletowy Nielegalne wypyprywanie Admina 01.02.05, 21:40 Może skończyć się tym, czym zawsze. Klapą się znaczy. -- Zadem witam - Miś :O) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka wypyprać 01.02.05, 22:30 wypyprać, pyprać - czasownik od pypeć, ozn. mały paproszek, okruszek, guziczek, coś nieokreślonego, małego... np. pypeć na buzi dziecka - ozn.okruszek z chleba, bułki który przylepił się do policzka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dovik Re: wypyprać IP: 194.106.210.* 01.02.05, 23:04 evonka napisała: > ...... od pypeć......, który przylepił się do policzka... tzn, wypyprać lub wypypciać Admina na policzek?? zbity? Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: wypyprać 01.02.05, 23:12 wypyprać mówią Łodzianie, wypypciać to słownikowe określenie... rozmawiałam z Miodkiem... wypypciać czyli zrobic kogoś w pyp(r)cia.... ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missisispisisipisi Re: PROPONUJĘ WYPYPRAĆ ADMINA IP: *.toya.net.pl 03.02.05, 00:56 A może by go tak wypyprać podwójnie? Odpowiedz Link Zgłoś