Dodaj do ulubionych

Ja, jako zalogowany:)

03.02.05, 15:28
Zajrzałem na FŁ po 8-dniowej przerwie. Cóż, ciągnie jednak wilka...(micin
miała rację:)). I co ja widzę? Cenzura szaleje w najlepsze! Pięknie kuźwa,
pięknie! To, co rzekomo było jakimś jednorazowym wybrykiem nawiedzonego
szaleńca, rozwija się błyskawicznie. Już nie tylko to miejsce jest skażone,
to choróbsko dopadło cały portal GW. Widać taka teraz linia Agory. Ul. Mysia
żywcem przeniesiona w XXI wiek. GW broniąc przegranej sprawy posuwa się do
skompromitowanych działań. Nic dziwnego, że coraz więcej ludzi nie chce mieć z
tym miejscem nic wspólnego. Zostanie paru pasjonatów i miernoty nie mające nic
ważnego do powiedzenia. O to zresztą chodziło kilku osobom z łódzkiego forum.
Tak więc bawcie się chłopcy i dziewczęta, macie wyczyszczone pole, jesteście
wreszcie we własnym domu:) Tylko czemu ten dom taki straszliwie nuuudny?!
A z okazji ostatnich dni karnawału, życzę wszystkim fajnej zabawy, smacznych
pączków, faworków i racuchów oraz udanych przebieranek we wtorek. Hej!:)
Obserwuj wątek
    • redakcja.lodz Re: Ja, jako zalogowany:) 03.02.05, 15:40
      a co takiego oprócz kilku linków do „listy” i jednego kretyńskiego wątku
      (wyciętego zresztą odgórnie ze wszystkich forów) zostało wyciętych, drogi
      big_news?
      generalnie mamy zasadę, by nie wdawać się w takie prowadzące donikąd dyskusje,
      ale ponieważ od kilku dni trwa na łódzkim forum „wycinankowa” histeria,
      chcielibyśmy wyjaśnić sytuację do końca. może jednak tak naprawdę nie jest aż
      tak źle?
      redakcja
      • big_news Re: Ja, jako zalogowany:) 03.02.05, 15:58
        Jedno muszę przyznać: czujność Redakcji jest aktualnie wzorcowa:) Tylko ktoś coś
        tam bąknie o "wycinankowych histeriach", a tu proszę, już jest reakcja! Nie tak
        drzewiej bywało, o nie!
        Szanowny Adminie!
        Jak to pięknie jeszcze w zamierzchłych latach 80-tych powiedział W. Łazarek: nie
        będę się kopał z koniem. Jeżeli Wy nie wiecie nic o trwającym od paru dni
        tryndzie na portalu, to kto ma wiedzieć?! Ja mam teraz poświęcić parę godzin na
        to, żeby próbować szukać wykasowanych wątków na wszystkich stronach? Żart to
        był, prawda? Doskonale Szanownemu Adminowi wiadomo, że nie chodzi wcale to a
        wcale, o posty z linkami do wiadomej listy. Starczy prześledzić kilka ostatnich
        dni na FŁ, FK, na Aquanet wreszcie, żeby dostrzec zdziwienia, protesty i
        złorzeczenia forumowiczów za aktualne cięcia. Sporo ludzi w związku z tym
        pożegnało Portal. Ja naprawdę dobrze życzę Redakcji, mnie szczerze zależy na
        tym, aby mogli się TU spotykać różni ludzie. Ale doprawdy, jeżeli Nowy Admin nie
        wie o co chodzi, to pozostaje mi tylko rozłożyć ręce. W ciuciubabkę to ja się
        bawiłem ładnych parę lat temu. Teraz preferuję inne zabawy:) Życzę powodzenia i
        łaskawszego podejścia do zadań. Przyda się to osobie, która jest w gruncie
        rzeczy tak niewdzięcznie usytuowana:)
        Pozdrawiam.
    • aard W każdym razie wiesz, gdzie nas szukać :-) /ni! 03.02.05, 15:41

• big_news Re: W każdym razie wiesz, gdzie nas szukać :-) /n 03.02.05, 16:01
        Dziękowałem już w ubiegłym tygodniu za zaproszenie na wiadome strony neuchanowi.
        Czynię to więc jeszcze raz, tym razem dziękując Kierownikowi:)
        Pozdrawiam.
        • aard Kierownikowi? 03.02.05, 16:09
          Chułłanie, ktoś do Ciebie :p
          • big_news Re: Kierownikowi? 03.02.05, 16:11
            Widać przerwy źle robią:) A zresztą czy to takie ważne, Prezesie?:)
            • neochuan Re: Kierownikowi? 03.02.05, 16:38
              jak zwał tak zwał, ważne by się dobrze miał.
              i o :)
            • aard Re: Prezesie? 04.02.05, 10:10
              exHuBarze, ktoś do Ciebie :p

PS. Big_newsie, jam jest aard, po prostu aard.
              • big_news Re: Prezesie? 04.02.05, 10:14
                Ok, cofam obrazoburczą tytułomanię:)
                A swoją drogą, nie uważasz, że wymyśliłem sobie kapitulny nick?:)
                Pozdrawiam.
                • aard Uważam, however 04.02.05, 10:15
                  no_big_deal też byłoby niezłe :p
                  • big_news Re: Uważam, however 04.02.05, 10:20
                    Ten deal jest tak wieloznaczny, że wprost niepojęty. News to jest coś:)
                    • aard Pewnie 04.02.05, 10:31
                      zresztą, gdyby ktoś krytykował mojego aarda, czułbym się co najmniej dotknięty.
                      Twój wybór - Twój nick. Miłego forumowania w nowym naskórku :)
    • Gość: micin Re: Ja, jako zalogowany:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 17:52
      big_news napisał:

(micin
      > miała rację:)).

Cóż mogę dodać? Słowa takie są słodyczą najsłodszą dla uszu mych;-)))) Oby ich
      więcej bywało, nie tylko na tym forum:-)

PS. Byłylogowany- zaryzykuję jednak i zapytam (możesz odpowiedzieć na priv-
      sekretu dochowam): czy Twój poprzedni, dawny, logowany nick był na 'A'?
      • Gość: lelo2004 Re: Ja, jako zalogowany:) IP: *.lodz.msk.pl / 81.219.126.* 03.02.05, 18:02
        myslę ze ktos się pod byłego podszywa
        bo niby dlaczego nagle zaczął się logowac.
        jakos mi to trochę nie pasuje
        jesli to ty to wpisz się jak zawsze,bo nie wierzę.
        na razie na forum łodz logowanie potrzebne nie jest
        choc doswiadczenia niektórych forów nie pozwalają myslec ,ze ten stan potrwa
        jeszcze długo
        • Gość: micin Re: Ja, jako zalogowany:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 18:26
          No cóż, Byłylogowany logował się czasem jako 'bylylogowany', więc całkiem
          możliwe, że to jednak on. A jeśli to nie on, to jestem pewna na 100%, że
          truebyłylogowany zagląda mimo wszystko na forum i ewentualnie mógłby się
          wypowiedzieć w takich okolicznościach (w drodze wyjątku;-)))

PS. Ale sądzę, że to jednak on;-)))
          • pawel-strzalka Re: Ja, jako zalogowany:) 03.02.05, 18:29
            ale ten zalogowany 'bylylogowany' nie był TYM bylymlogowanym chyba :/
            • Gość: lelo2004 Re: Ja, jako zalogowany:) IP: *.lodz.msk.pl / 81.219.126.* 04.02.05, 00:06
              masz rację
    • gray jaja koza 03.02.05, 18:06

pochwaliłem dzień przed wieczorem :|
    • big_news Gdyż ponieważ jestem mocno wygodNICKi... 04.02.05, 10:05
      ...to odpowiadam hurt(m(!?))em.
      Micin: kiedyś fucktycznie byłem na A. A nAwet nA mAłe a. TAkie mAlusieńkie a,
      które niewiele mA do powiedzeniA, Ale lubi sobie pomAntyczyć. Zdradzę Ci(ę)
      więcej, drugie było N, tAkie mAlutkie n:)
      Lelo: to naprawdę ja, wierz mi. Się zalogowałem, wbrew sobie jakby, bo cóś mi
      odbiło. Jakbyś niewierzył we dalszym ciągu, to gotów jestem wyskrobać cokolwiek
      w osobnym wątku pod dumnym nickiem byłylogowany. Koniecznie chcesz?
      paweł-strzałka: jak zwykle masz rację. Cokolwiek miałoby to oznaczać.
      gray: łączę się z Tobą w Twoich cierpieniach. To człowiek człowiekowi sprawił
      ten los. Biedaku:)
      A dla wszystkich ukontentowanych oraz wkurzonych moim pojawieniem się ponownym,
      duże całuski!:)
      • Gość: micin Re: Gdyż ponieważ jestem mocno wygodNICKi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:44
        ...to odpowiadam hurt(m(!?))em.
        > Micin: kiedyś fucktycznie byłem na A. A nAwet nA mAłe a. TAkie mAlusieńkie a,
        > które niewiele mA do powiedzeniA, Ale lubi sobie pomAntyczyć. Zdradzę Ci(ę)
        > więcej, drugie było N, tAkie mAlutkie n:)

No to już wiem, kim byłeś;-)))) To 'n' co prawda niepotrzebnie już, ale tylko
        mnie upewniło w moich podejrzeniach;-)))) Pozdrawiam cię serdecznie;-))))

PS. W sumie jedna rzecz mnie upewniła w tym przekonaniu- Dzidka napisała, że
        bywasz na forum 'telewizja', a A takoż się tam kiedyś pojawiał;-P
        No, nie wspomnę już o podobnych zapatrywaniach politycznych;-DDD
        • pawel-strzalka Re: Gdyż ponieważ jestem mocno wygodNICKi... 04.02.05, 11:54
          zdradzisz mi micinku jakie jeszcze literki oprócz "a" i "n" sponsorują
          dzisiejszy program? :>
          • Gość: micin Re: Gdyż ponieważ jestem mocno wygodNICKi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:58
            Pawle, no cóż, jeśli Były wyrazi zgodę, to mogę Ci napisać na priv. W
            przeciwnym razie nie czuję się w jakikolwiek sposób upoważniona, bo ponieważ,
            Byłylogowany, gdyby chciał się ujawnić, to uczyniłby to już dawno, a jeśli tego
            nie zrobił, to miał jakieś -mnie bliżej niewiadome- przyczyny;-)))
            • big_news Re: Gdyż ponieważ jestem mocno wygodNICKi... 04.02.05, 12:35
              Miła Micin!
              Z bliżej również mnie nieznanych przyczyn, nie chcę wracać do zaszłości. Tak
              więc nam tylko znany epizod z mojej przeszłości, niech zostanie tylko naszą
              (niekoniecznie słodką) tajemnicą. A Pawłowi S. niech wystarczy to, że nie byłem
              żadną fiszą, ani nawet nie byłem członkiem GTW:)
              Pozdrawiam.
              • hm` Re: Gdyż ponieważ jestem mocno wygodNICKi... 04.02.05, 12:39
                Heh, pamiec mnie zawodzi i nie moge sobie przypomniec forumowicza, ktorego imie zaczynalo sie na "an"... ;];]
                Tak przy okazji, wlasnie napisales cos w stylu "wybierzmy przyszlosc" ;]
                pozdr. hm`
                • big_news Re: Gdyż ponieważ jestem mocno wygodNICKi... 04.02.05, 12:44
                  Kurka, toż ja dzisiaj niedomagający, a Ty mi z takim ciężkim porównaniem.
                  Litości:) Pozdrawiam.
                  • hm` Re: Gdyż ponieważ jestem mocno wygodNICKi... 04.02.05, 12:53
                    Heh, prawisz Wasc we wlasnej sprawie jak przeciwnik lustracji. ;];];] To byloby ciezkie porownanie, poprzednie bylo wrecz nobilitujace. ;]
                    pozdr. hm` i milego dnia zycze
                • keridwen Re: Gdyż ponieważ jestem mocno wygodNICKi... 04.02.05, 12:45
                  mnie sie kojarzy, ale tamten tez nielogowany byl :) mysle :)
                  • big_news Re: Gdyż ponieważ jestem mocno wygodNICKi... 04.02.05, 12:56
                    Otóż nie. Tamten był jak najbardziej logowany, ale to już jest ostatnia
                    podpowiedź:) Ukłony.
                    • keridwen Re: Gdyż ponieważ jestem mocno wygodNICKi... 04.02.05, 12:59
                      ze logowany to wszyscy wiedza, wiec sie nie liczy :)

poklony.
                      plaszczki.
                      i te inne.
                      • big_news Re: Gdyż ponieważ jestem mocno wygodNICKi... 04.02.05, 13:08
                        Liczy się, liczy. Nie zaliczenie jest tendencyjne:)
                        Przylaszczki.
                        • keridwen Re: Gdyż ponieważ jestem mocno wygodNICKi... 04.02.05, 13:10
                          e, ide do pracy. pomysle jak rnicin przekupic :)

parzydelka.
                          • big_news Re: Gdyż ponieważ jestem mocno wygodNICKi... 04.02.05, 13:12
                            Na przekupstwo i załączniki są paragrafy. Ha!:)
                            Pokrzywadełka.
                  • Gość: micin Re: Gdyż ponieważ jestem mocno wygodNICKi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:56
                    keridwen napisała:

> mnie sie kojarzy, ale tamten tez nielogowany byl :) mysle :)

Oj, logowany byłjaknajbardziej;-))))

A ja nieprzekupna istota jestem (chyba, że masz znajomości w bełchatowskim
                    sanepidzie, to możemy się dogadać;-))))

PS. A nieprzekupna jestem w obie strony, bo nawet wręczać łapówek nie umiem;(((
                    • keridwen Re: Gdyż ponieważ jestem mocno wygodNICKi... 04.02.05, 20:16
                      znam pania architekt z zelowa, moze byc? :))))
            • szprota Re: Gdyż ponieważ jestem mocno wygodNICKi... 04.02.05, 15:10
              micin napisała:

jeśli Były wyrazi zgodę, to mogę Ci napisać na priv.

też bym poprosiła. ciekawość mnie drąży :)
              • aard I ja! /ija! 04.02.05, 15:13

• hm` Re: I ja! /ija! 04.02.05, 15:15
                  .. i ja..
                  pozdr hm`
      • Gość: dova Re: Gdyż ponieważ jestem mocno wygodNICKi... IP: 194.106.210.* 04.02.05, 11:51
        > A dla wszystkich ukontentowanych .....

:D
        • big_news Re: Gdyż ponieważ jestem mocno wygodNICKi... 04.02.05, 12:37
          Cóż za piękny uśmiech:)
          Od razu człowiekowi cieplej w sercu.
          Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka