Gość: mial IP: *.toya.net.pl / 10.0.221.* 04.06.02, 09:36 ludzie dosyc tej pilki niech ten cholerny mundjal sie juz skonczy anie tylko kopia i kopia ta pilke Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartuch Re: pila 04.06.02, 09:37 Dopiero się zaczął i niech trwa jak najdłużej. Możesz po prostu nie ogladać, nieprawdaż???? Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: pila 04.06.02, 09:40 No faktycznie, Ty może lepiej nie oglądaj, poucz się trochę w tym czasie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: pila IP: 129.194.53.* 04.06.02, 10:35 Bardzo mi sie podoba ten Mundial. A szczegolnie w tym roku, bo wszystkie mecze sa rano!!!! I moj ukochany oglada je w pracy! W zwiazku z czym wieczory mamy dla siebie :-))) Pozdr. Do. Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: pila 04.06.02, 11:26 Ale czy to jest normalne: - mecze oglądane w pracy, u Kx szykuja specjane mozliwości wizyjne - wiadomości : "Sejm będzie dziś obradował oczywiście z przerwą na mecz" jakie oczywiście ???? - młodzież nie idzie na zajęcia do szkoły lub sie urywa z zajęć, itd...... A media robia zadymę, podjudzają, wykorzystują najniższe instynkty "igrzysk" aby drozej sprzedawać reklamy. Oj kibice. Rozumiem takiego Bartucha, ktory chodzi pewnie na mecze ligi na żywo - jest to dla niego wydarzenie. Ale ci telewizyjni "kibice" ? A i wyjazd Prezydenta robi z meczu sprawę honoru narodowego - czy to ma znamiona normalności ? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: pila 04.06.02, 11:32 W pewnym sensie masz rację. Ogólnonarodowe szaleństwo jest z pewnością spowodowane wyposzczeniem Polaków, którzy na dobrą (no, nie najgorszą powiedzmy) piłkę nożną w wykonaniu własnej reprezentacji dość długo musieli poczekać. Ale ja oglądałabym mecze (niektóre) również gdyby Polaków na MŚ nie było, ponieważ z zasady nie pasjonuję się piłką nożną. Wyjątek robię co dwa lata dla mistrzostw- świata i Europy. Taka tradycja ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: pila IP: 129.194.53.* 04.06.02, 11:49 A ja mysle, ze lepiej pozwolic ogladac ludziom w pracy niz zmuszac ich do pracy. Oczywiscie wszystko zalezy od systemu, ja mowie o Szwajcarii. Jest telewizor kto chce przychodzi i oglada, ale poniewaz nie wszyscy przychodza wiec kazdy czuje sie w obowiazku jednak pracowac. Jednym szdaniem: poczucie przyzwiotosci kaze wybierac mecze, na ktorych bardziej nam zalezy. Jak na przyklad ten dzisiaj :-) Ja tez go obejrze :-) Do. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: pila IP: *.p.lodz.pl 04.06.02, 16:39 A mysmy zrobili Dzieciom klasowke :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: pila IP: *.p.lodz.pl 04.06.02, 16:45 Zobaczymy, jak sie zbierzemy widziec. Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: pila 04.06.02, 18:28 Mistrzostwa świata są raz na 4 lata,i jest to świę to dla każdego kibica więc nie chciałbym aby tak szybko się skończyły. Odpowiedz Link Zgłoś