marekggg 28.01.25, 07:29 Potrącił kolegę, z którym pił alkohol. Kompan ocknął się w garażu i pili dalej Jak ze zlego filmu albo "komedii". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galtomone Re: "Meska solidarnosc"... 28.01.25, 07:42 Ku....wa, zajebiste 😂😂😂😂👍 Normalnie LUBE TO! Klimat mamy taki... co tu na zimę narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: "Meska solidarnosc"... 28.01.25, 11:28 Jakby pasażer był Murzynem, to dostałby 5 lat za włamanie. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: "Meska solidarnosc"... 28.01.25, 14:58 Ja prawie podobnie zakręcony. Otworzyłem, poczytałem, za jakiś czas zapomniałem że to z Auto Moto Forum i chciałem watek nowy z tym samym:) A kojarzycie takie info, niestety czarny humor, ze gdzies w USA napadli na kierowcę, zabili, ukradli auto ale szybko porzucili bo manualna skrzynia nie umieli jeździć.. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: "Meska solidarnosc"... 28.01.25, 17:58 marekggg napisał: > Potrącił kolegę, z którym pił alkohol. Kompan ocknął się w garażu i pili > dalej > > Jak ze zlego filmu albo "komedii". Biblia stwierdza, że wino – jedyny znany w starożytnych czasach napój alkoholowy – jest darem od Boga, bo „rozwesela serce człowieka” (Ps 104,15). Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: "Meska solidarnosc"... 28.01.25, 20:12 piwo jest starsze. budowlancow pyramid w egipcie placono piwem i chlebem Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: "Meska solidarnosc"... 28.01.25, 20:10 Bardzo ciekawe.. W glowie sie nie miesci Odpowiedz Link Zgłoś