border_zgierz 16.02.05, 00:34 zgierzak szkoda ze zgubiłes ta kartke z autografem Walęsy za pare lat do muzeum by sie wstawiło a tak tylko zostaly wspomnienia. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zgierzak Re: kartka 16.02.05, 00:49 ktoś mi ją podpieprzył ;-) Pewnie jakiś UB-ek. Odpowiedz Link Zgłoś
booloo Re: kartka 16.02.05, 22:36 tylko ciekaw jestem jakiego muzeum, moze jakieś szczegóły co do tej kartki? jak już wrzucone na forum to proszę o rozwiniecie tematu:) Odpowiedz Link Zgłoś
border_zgierz Re: kartka -booloo 17.02.05, 00:08 no booloo widze ze nie sledzisz postów zgierza gdyby tak było to bys wszystko wiedział o czym piszemy --------------------------------------- zagadka dla wszystkich co to za KARTKA???????? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: kartka -booloo 17.02.05, 04:37 To ty jesteś pewnie od OR. to be OR not to be. Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: kartka -booloo 17.02.05, 04:39 może się mylę ale OR wydał rozkaz killall dla tamtego typa na necie. Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: kartka 16.02.05, 08:42 Dzień dobry, Urząd Bezpieczeństwa, a co tu się dzieje? :D Jakieś plany przeciwko Władzy? Ojjj będziemy na liście Wildsteina, będziemy! :D Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: kartka 16.02.05, 12:30 Musisz założyć Listę Rekina bo tamta się brzydko nazywa... Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: kartka 17.02.05, 10:05 OK, zbieram wpisy na swoją własną listę Rekina! Zgloszenia na mail. Dla zainteresowanych - mogę za niewielką opłatą wynieść ją zewsząd i zanieść gdziekolwiek oraz opublikować wszędzie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: kartka 23.02.05, 03:24 Podrzuć mi info nt. muzeum. kartkę znalazłem. To gdzie ma być umieszczona? Odpowiedz Link Zgłoś