Gość: mussle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 21:20 Mam pytanko, co to jest za billboard, na którym widnieje jakis facet z dzieckiem a ogólne przesłanie tego billboaru to "jedź wolno" czy coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anpio Re: Billboard 25.02.05, 00:30 Na billboardzie, o który zapewne Ci chodzi, jest prezenter TVP1 Tomasz Kamel razem z jakimś dzieckiem. A przesłanie akcji jest takie żeby jechać powoli, ostrożnie i nie rozjeżdzać dzieci. przepraszam za bezpośredniość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamel Re: Billboard IP: *.rev.vline.pl 25.02.05, 00:44 zwolnij szkoda zycia odzytalem chyba jako "zajmij sie lepiej swoja rodzina zamiast gonic za slawa i kasa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mussle Re: Billboard IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 02:38 Dzięki, a może macie jakiś link do tej akcji? I jak ona się konkretnie nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycasty.15 Re: Billboard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:10 Ja mam (chyba) www.akcja.zwolnij.bo.nie.wyrobisz.zakretu.i.walniesz.w.drzewo.itd.tvp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
blissy A tak przy okazji 25.02.05, 19:58 o co chodzi na billboardzie WOŚPu? "bo 2+2=4 a nie 22" wytężam swe szare komorki ale nie moge wychwycić przesłania jakie niesie za sobą to zagadkowe stwierdzenie. niech mnie ktos oświeci. Miś o baaardzo małym rozumku :) Odpowiedz Link Zgłoś
aard W kwestii Bilboaarda 26.02.05, 06:07 To hibbit była kobietą. dzierżsiępowoli! Odpowiedz Link Zgłoś