IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:10
czy brak postu świadczy, że nikogo nie ineresuje temat lustracji
Obserwuj wątek
    • Gość: genetyk Re: lista IPN IP: *.gbf.de, / *.gbf.de 25.02.05, 17:13
      bleeeeeeeeeeeeeeee
    • Gość: x Re: lista IPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:18
      A co ewo jesteś ?
      • Gość: miś Re: lista IPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 10:02
        ewa pewnie nie, ale Ty?
    • b00g13 a tak na serio 28.02.05, 12:34
      Brak postu tutaj świadczy o wytężonej pracy różnych moderatorów wytrwale w swoim
      czasie kasujących wszysko w tym temacie.
      • Gość: aga Re: a tak na serio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 13:55
        dla mnie to też dziwne, może nie obejmuje łódzkiego
    • lavinka To było tak dawno... 28.02.05, 13:59
      Tak sobie myślę,ze zamiast grzebać się w brudach przeszłości byłoby dobrze
      zapytać o jutro. Lada moment wyż demograficzny skończy studia i co? Programy
      dla absolwentów kuleją, pracodawcy nie zatrudniają młodych bez doświadczenia
      (wiadomo czemu) i ządne dotacje nic tu nie pomogą. Kiedyś dawno temu był system
      obowiązkowych praktyk w czasie studiów. Szkoda,że dziś nie ma czegoś podobnego,
      np. półroczny staż w firmie w trakcie studiów... no tak,tylko wtedy wyszłoby,ż
      eprofesorowie są zacofani... a prawdziwna nauka jest w pracy... no i prywatne
      szkoły przestały by zarabiać... i tak żle i tak niedobrze....

uj

lav
      • Gość: ewa Re: To było tak dawno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 14:02
        nie chciałabym uogólniać, ale jak myślisz do kogo należą prywatne uczelnie?
        • Gość: franciszek Re: To było tak dawno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 14:18
          Tak, taka lustracja mogłaby przynieść ciekawe rezultaty, pisała coś o tym
          Polityka nie tak dawno
          • b00g13 Re: To było tak dawno... 28.02.05, 14:25
            A już na pewno ciekawe dla studntów, z szukaniem nowej uczelni włącznie.
            Ale kogo obchodzi nowe pokolenie, przecie nie ma władzy.
            • lavinka ich rodziców... którzy zaczynają przechodzić.... 28.02.05, 14:27
              Na emeryturę a synek i córeczka dalej rozdają ulotki przed metrem.... i pod
              supermarketem....
            • Gość: franciszek Re: To było tak dawno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 14:36
              Nikt nie spodziewał się hiszpańskiej inkwizycji...:)
              Nie znam się na tym specjalnie, ale myślisz, że to by coś zmieniło? Jeśli
              gangsterowi w Sosnowcu pozwolili otworzyć wyższa szkołę, to chyba im wszystko
              jedno?
              • lavinka Ja się martwię... 28.02.05, 14:42
                bardziej o tych ludzi,którzy się tam (nie)uczą. Za kilka lat przybędzie
                kilkaset tysięcy niedouczonej sfrustrowanej młodzieży z mgr przed nazwiskiem
                gotowej zabić za dwa aparaty fotograficzne (patrz:Beksiński).
                To mnię żre....

lav
                • Gość: franciszek Re: Ja się martwię... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 18:17
                  Nie martw się, aż tak źle to pewnie nie będzie. A fakt, że sporo tych szkół od
                  początku zakładano jako spokojne przystanie i przechowalnie, wiele tłumaczy w
                  odniesieniu do niewygórowanego poziomu studiów.
                  • Gość: lavinka z nielogu Poziom zależy od pionu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 17:16
                    Poziom szkoły w wielkim stopniu nie wynika z tego co sobie założyciel zakłada,
                    ale z tego kto do niej chodzi. Moja matka sama dorabiała sobie przepisywaniem
                    prac licencjackich jakiejś paniusi i to niejednej. Polegało to na przepisywaniu
                    akapitów istniejącej literatury na dany temat. Żałosne,ale prawdziwe. Skoro
                    przeciętny Polak nie potrafi samodzielnie niczego wymyślić, to co pomoże mu ten
                    papier w pracy? Nic. Tylko go przyjmą. A po trzech miesiacach kiedy wyjdzie,że
                    nic nie umie - zostanie zwolniony. I co wtedy?

lav co sama pisze swoje ściągi a nie kupuje w necie ;-)
                    • Gość: franciszek Re: Poziom zależy od pionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 17:25
                      Wiem, ale ja mialem na mysli ojców-zalozycieli tych szkol, to dla nich ta
                      spokojna przystan i dlatego dbaja o marketing, cuda niewidy itd., a na poziomie
                      im tak naprawdę nie zależy, bo podcieliby galaz, na ktorej siedza.
                      • Gość: lavinka z nielogu Co racja to racja IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.03.05, 10:44
                        na mądralach wiele się nie zarobi ;-)

lav
        • lavinka Tia... 28.02.05, 14:26
          No to mamy odpowiedź ;-))
          Czas do łopaty.... magistrze...

lav

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka