Gość: shadow IP: *.lodz.dialog.net.pl 26.02.05, 22:20 wiecie co, albo dawno mnie tu nie bylo albo to forum spada na psy.. nie wiem, takie sa moje odczucia.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michael00 Re: to forum to... 26.02.05, 22:24 Gość portalu: shadow napisał(a): > wiecie co, albo dawno mnie tu nie bylo albo to forum spada na psy.. nie wiem, > takie sa moje odczucia.. Niestety, muszę się zgodzić. Ale to forum to my wszyscy! To od nas zeleży jakie będzie! Niech za pędzle będą nam klawiatury, a paletą słowniki wyrazów miłych i pokolorujemy to nasze forum na żóło i niebiesko, i inne kolory! A wkrótce każdy wątek zakwitnie jak kwiatki na wiosnę, przylecą motylki, zaświeci forumowe Słonko. Uwierzmy w to moi mili! POzdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
kotbeet Z samej głębi mojego serca 26.02.05, 22:32 chciałabym Ci coś powiedzieć, niestety brak mi słów w obliczu wspaniałości Twojej duszy. Wypowiem więc najkrócej z prostotą to co wypełnia me jestestwo: RRRRRRRROTFL!! Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: to forum to... 26.02.05, 22:40 Lepiej spadać na psy niż jeździć na świniach. Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Re: to forum to... 26.02.05, 22:42 Przypomniałeś mi Bugajku, że kiedyś miałem świnki morskie. Kochane były. Tak fajnie marszczyły pyszczki posyłając promyki uśmiechu. A Wy moi kochani, jakie macie zwierzaki? Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: to forum to... 26.02.05, 22:54 Ja miałem dwie. Potem jedna zdechła, a druga umarła. Taka karma. Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Re: to forum to... 26.02.05, 23:06 b00g13 napisał: > Ja miałem dwie. Potem jedna zdechła, a druga umarła. > Taka karma. A nie. Ja moje karmiłem dowomym jedzonkiem. To chyba jednak lepsze niż to kupowane w sklepach. Mmmm ... no cóż ... opiekujmy się swoimi zwierzaczkami i tymi bezdomnymi i dzikimi też. Ja wysypuję wróbelkom okruszki. Już się nauczyły i każdego ranka budzą mnie pukaniem dzióbkami w okieko. Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: to forum to... 26.02.05, 23:09 Zbudowałem karmnik dla sikorek, koty z sąsiedztwa miały uciechę a ja mam parę fajnych piórek. Takie życie. Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Re: to forum to... 26.02.05, 23:14 b00g13 napisał: > Zbudowałem karmnik dla sikorek, koty z sąsiedztwa miały uciechę a ja mam parę > fajnych piórek. > Takie życie. No cóż, to też jeden z aspektów naszego Świata, nie mamu na to wpływu, ale możemy starać się nie poddawać. Trzeba każdego ranka pamiętać, że to nowa szansa. Ja w każdym razie planuję jutro wyruszyć sobie na wycieczkę cieszyć sie tym światem. Nie poddawajcie się kochani! Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: to forum to... 26.02.05, 23:17 Jak byłem na wycieczce w górach to przewodnik pokazywał ślady starego misia. Biedaczek nie ma żadnych samic w okolicy i zgwałcił sarenkę, znaczy ten miś. Trzeba się cieszyć tym co się ma. Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Bugaj [prv.pl] 26.02.05, 23:20 b00g13 napisał: > Jak byłem na wycieczce w górach to przewodnik pokazywał ślady starego misia. > Biedaczek nie ma żadnych samic w okolicy i zgwałcił sarenkę, znaczy ten miś. > > Trzeba się cieszyć tym co się ma. Oj Bugajku, swawolny żartowniś z Ciebie ... chyba źle odczytałeś to, że dzielę się z Wami radośćią moją i że tak otwarcie ... ale ... jak to mówią nie ważna płeć, ważne uczucia. Trzymam kciuki, żeby każdy z Was moi drodzy miał swoją sarenkę, MISIA, albo nawet, kto wie, kto wie ... słonko. Papatki na razie bo muszę z pieskiem isć na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: Bugaj [prv.pl] 26.02.05, 23:31 A bo ja dzisiaj taki niedoczesany swawolnik. Widziałem dziś prącie Rasputina w spirytusie i mnie tknęły złe przeczucia. p.s. link do prącia na Utopii Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Bugaj [prv.pl] 26.02.05, 23:34 widziałam, i jak zawsze przy twoich prąciach, ee, linkach, nie ważyłam się go tknąć :P Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: Bugaj [prv.pl] 26.02.05, 23:36 Trzeba było, mina tej pani co jest obok na zdjęciu jest niewysłowienie orgiastyczna... coś jakby oglądanie cukierka przez szybę. Odpowiedz Link Zgłoś
zdegustibus fakt 26.02.05, 22:47 podziękujmy big_newsowi i boardsowi_of_canada za całokształt działalności jesteście najsłabszymi ogniwani do widzenia Odpowiedz Link Zgłoś
szprota no i znowu sukces! 26.02.05, 23:14 <rotfl>, Zeusie, buziaczki, jesteś zajebisty :D Odpowiedz Link Zgłoś