Gość: picuś IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 00:17 pozdrawiam Lilkę i ludzi z Teofilowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rychu Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE IP: *.*.*.* 10.06.02, 16:23 I like Łódź z uwagi na różne okoliczności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nula Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE IP: 193.150.166.* 10.06.02, 17:17 Gość portalu: rychu napisał(a): > I like Łódź z uwagi na różne okoliczności. I like Łódź too, także z uwagi na różne okoliczności.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE IP: *.*.*.* 10.06.02, 17:25 Nula - ona mnie rozczula, choć to zapewne nie te same okoliczności. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE 10.06.02, 20:05 No to ja chciałabym pozdroofić całe Caro Dance a w szczególności Asię G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE IP: *.*.*.* 12.06.02, 11:01 Hej ŁÓDŹ, jakie piwko polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE IP: *.toya.net.pl 16.06.02, 17:14 Gość portalu: browarek napisał(a): > Hej ŁÓDŹ, jakie piwko polecacie? Oczywiście tylko "Łódzkie Mocne"....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE IP: *.*.*.* 13.06.02, 17:21 Czy jest w Łodzi jakaś rzeka? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE 13.06.02, 17:26 hihi Łódź to miasto portowe! Zdziwisz sie ile tu rzek płynie, upsss rzeczek. Nie pamiętam dokładnie ale jest ich naście. Jasam pomóż. pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE 13.06.02, 17:59 Według pewnej madrej ksiażki jest tu 18 rzek (takich w wersji mini) i rzeczek:) Pamiętajmy o błędzie statystycznym:P Może to nie sa rzeki wielkości Wisły czy Odry, ale Ner i Bzura z czasem staja się duże...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE IP: *.*.*.* 13.06.02, 18:02 geograf napisał(a): > Według pewnej madrej ksiażki jest tu 18 rzek (takich w wersji mini) i rzeczek:) > Pamiętajmy o błędzie statystycznym:P > > Może to nie sa rzeki wielkości Wisły czy Odry, ale Ner i Bzura z czasem staja s > ię duże...:)) >A jak się te strugi nazywają? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE 13.06.02, 18:31 Gość portalu: jazz napisał(a): > >A jak się te strugi nazywają? > Cytujac za madra ksiażka:) Ner Gadka Jasieniec Dobrzynka Łódka Bałutka Jasień Olechówka Augustówka Karolewka Bzura Łagiewniczanka Sokołówka Brzoza Wrzaca Aniołówka Zimna Woda Miazga P.S.Nie wszystkie to strugi...one naprawde sa, badź potrafia byc duże:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE IP: *.*.*.* 13.06.02, 18:35 geograf napisał(a): > Gość portalu: jazz napisał(a): > > > >A jak się te strugi nazywają? > > > > Cytujac za madra ksiażka:) > Ner > Gadka > Jasieniec > Dobrzynka > Łódka > Bałutka > Jasień > Olechówka > Augustówka > Karolewka > > Bzura > Łagiewniczanka > Sokołówka > Brzoza > Wrzaca > Aniołówka > Zimna Woda > Miazga > > P.S.Nie wszystkie to strugi...one naprawde sa, badź potrafia byc duże:) > Jeżeli to wszystko prawda, to w Łodzi jak w Wenecji > bez łodzi ani rusz. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE 13.06.02, 18:55 no wiesz...częśc jest już tylko kanałami..a raczej jest na tyle uregulowanych, że płynie pod miastem. Większośc nie rpzepływa przez centrum, tylko płynie sobie po peryferia...bocznych osiedlach.... Wenecji jak na razie tu nie ma:) I nie będzie, bo powódź nie jest nam groźna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE IP: *.*.*.* 13.06.02, 19:37 chociaż, jak słychać z radia i TVP często obficie u Was pada. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE 13.06.02, 19:44 Ostatnimi czasy...jakloś tak:) Właśnie nad Chojnami przeszła nawałnica:) Ale w Wawszawie ostatnio też nie było lepiej (ach to biedne pseudometro...:)) A skad Ty do nas piszesz??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE 13.06.02, 19:47 To tak jak u nas przy Kaliskim :-) Też było wody po sam sufit w przejściach podziemnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE IP: *.*.*.* 13.06.02, 21:35 no właśnie. Czy macie w Łodzi jakies jeziorko? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE 13.06.02, 21:37 jezioro.......hmmmmm... nie:) ale stawy:) tak:) I te znowu nie sa takie małe:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE IP: *.*.*.* 17.06.02, 10:39 elo(a) napisał(a) ŁÓDZKIE MOCNE, wogóle nie znam, czy poza Łodzią to piwo chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE 17.06.02, 11:07 Chodzi??? Raczej płynie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE IP: *.*.*.* 17.06.02, 20:25 kropka. napisał(a): > Chodzi??? Raczej płynie :-) > No to, co płynie po równinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE IP: *.*.*.* 18.06.02, 19:35 Czy u Was tez tak wściekle gorąco? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE 18.06.02, 20:20 I TO JAK!!! nadal żadnej chmury na niebie nie widze...:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE IP: *.*.*.* 18.06.02, 22:26 O kurcze, nie wiedziałem, że nas aż tyle (tzn. kawał nieba)łączy. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE 18.06.02, 23:10 Geograf Ty się kiedyś doczekasz!! Jak ja Ci lunę to zobaczysz! Już raz wywołałeś chmury! teraz masz być cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE IP: *.toya.net.pl 18.06.02, 23:14 ale ja niekoniecznie chce deszczu z tych chmur co ich na niebie nie ma..ja chce troszkę cienia...dla spragnionego pasażera dusznego tramwaju...o tak... czy Ty mnie straszysz??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE IP: *.*.*.* 19.06.02, 13:23 Informuję, że w dalszym ciągu łączy nas to samo, co wczoraj - U P A Ł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE 19.06.02, 13:39 i bardzo dobrze! Nie ma to, jak ciepła atmosfera! pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE IP: *.*.*.* 19.06.02, 13:52 Pozdrowionka odwzajemnione. Kiedy jest w Łodzi ta słynna parada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE IP: *.*.*.* 20.06.02, 13:43 Gość portalu: mixer napisał(a): > Pozdrowionka odwzajemnione. Kiedy jest w Łodzi ta > słynna parada? >Czy ktos moze odpowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer DOKĄD W ŁODZI SIĘ CHODZI? IP: *.*.*.* 29.06.02, 14:14 Pare gastronomicznych (pub, cafe, jedzonko) propozycji dla osoby odwiedzającej Wasze miasto. Gdzie wpaść, aby nieopatrznie na głowę nie wypaść? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: DOKĄD W ŁODZI SIĘ CHODZI? 29.06.02, 14:20 też dobre pytanie! a co lubisz? większość znajdziesz na Pietrynie Odpowiedz Link Zgłoś
geograf POLECAM!!! 29.06.02, 18:13 Polecam Twojej uwadze wątki, na których spisaliśmy już masę takich miejsc. Odszukasz je tu: www.kfl.prv.pl -> [linki] -> [o Łodzi] od razu rzuci Ci się w oczy spis linków:) pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer DOKĄD W ŁODZI SIĘ CHODZI ? IP: *.*.*.* 29.06.02, 18:22 Dziękuję za radę "geografowi". Proszę tez o tzw. typy sprawdzone. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: DOKĄD W ŁODZI SIĘ CHODZI ? 29.06.02, 18:40 Czy ty myślisz, że my tam tak w ciemno wpisywaliśmy??:) Jeżeli chcesz na karaoke pobyć, polecam obejrzenie lokalu Wall Street, wejście od Pl. Komuny Paryskiej :) A może jeszcze gdzieś jest w Łodzi karaoke?? (tak zbaczając z tematu;)) pozdrawiam i serdecznie zapraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE 29.06.02, 14:18 hehe słynna Parada? Myślisz o Techo? Prawdopodobnie we wrześniu. Jak będę coś wiedział to napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE IP: *.*.*.* 29.06.02, 14:27 Ale na Petrynie jakby gąszcz, i tak do końca nie wiadomo, co jest co. Powiadasz, we wrześniu, zanotowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE 29.06.02, 14:42 hmmm ale wiesz że od dwóch lat Parada nie jest już na Pietrynie? Zamknięty jest jeden pas Piłsudskiego i trzy pasy są nasze, a scena jest na skrzyżowaniu z Pietryną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE IP: *.*.*.* 29.06.02, 14:46 hubar napisał(a): > hmmm ale wiesz że od dwóch lat Parada nie jest już na Pietrynie? Zamknięty jest > > jeden pas Piłsudskiego i trzy pasy są nasze, a scena jest na skrzyżowaniu z > Pietryną. Nie wiem, dawno w łodzi nie byłem, zwłaszcza na paradzie, w tym roku chcę się wybrać, poprostu chcę zobaczyc, jak to wygląda, o ile da się to oglądać. Da się ?? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE 29.06.02, 15:01 Gość portalu: mixer napisał(a): > Nie wiem, dawno w łodzi nie byłem, zwłaszcza na > paradzie, w tym roku chcę się wybrać, poprostu chcę > zobaczyc, jak to wygląda, o ile da się to oglądać. > Da się ?? Zapraszam serdecznie:-) Zabaczyć czy się też pobawić? Bo jeśli jedno i drugie to suuper sprawa, zwłaszcza później w hali. Jeśli tylko pooglądać to tę nie powinieneś nazekać, bo jeśli nawet nie przypadnie Ci Parada do gustu to masz w zasięgu wzroku i nóg Pietrynę:-) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Czołem ŁÓDŹ - tu SIEDLCE IP: *.*.*.* 29.06.02, 15:19 hubar napisał(a): > Gość portalu: mixer napisał(a): > > > Nie wiem, dawno w łodzi nie byłem, zwłaszcza na > > paradzie, w tym roku chcę się wybrać, poprostu chcę > > zobaczyc, jak to wygląda, o ile da się to oglądać. > > Da się ?? > > Zapraszam serdecznie:-) > Zabaczyć czy się też pobawić? Bo jeśli jedno i drugie to suuper sprawa, zwłaszc > za > później w hali. Jeśli tylko pooglądać to tę nie powinieneś nazekać, bo jeśli > nawet nie przypadnie Ci Parada do gustu to masz w zasięgu wzroku i nóg Pietrynę > :-) > > pozdrowy > >Dziex. No to przybywam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer DOKĄD W ŁODZI SIĘ CHODZI ? IP: *.*.*.* 29.06.02, 18:24 chodzi o rady praktyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turist Re: DOKĄD W ŁODZI SIĘ CHODZI ? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 21:03 Gość portalu: mixer napisał(a): > chodzi o rady praktyczne NO WŁAŚNIE, DOKĄD? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: DOKĄD W ŁODZI SIĘ CHODZI ? 30.06.02, 21:08 do parków, na Piotrkowską, na Księzy Młyn, do muzeów, na Cmentarz Stary i Żydowski, do klubów i innych fajnych pubów i dyskotek, do tramwaju, do hipermarketów na zakupy.... jak byście chcieli jakiś punkt mieć konkretniej opisany- nie ma sprawy, tylko powiedzcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: DOKĄD W ŁODZI SIĘ CHODZI ? 30.06.02, 21:10 ja Wam proponuję abyście weszli na stronkę www.kfl.prv.pl -> linki ->o Łodzi tam jest wszystko co dotychczas napisaliśmy, zapraszam. PS Jeśli nawet po przeczytaniu będziecie mieć wątpliwości... pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: DOKĄD W ŁODZI SIĘ CHODZI ? IP: *.*.*.* 02.07.02, 18:38 Ależ piekielnie gorąco, uffffffff!!! Dzis nawet w Łodzi pewnie sie nigdzie nie chodzi. Pozdrowionka i przetrzymajcie jakos te gorącawę! Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: DOKĄD W ŁODZI SIĘ CHODZI ? 02.07.02, 18:53 a u nas dzisiaj jakos tak wietrznie było...i nawet troszkę deszczyk popadał:) cudnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: DOKĄD W ŁODZI SIĘ CHODZI ? IP: *.*.*.* 02.07.02, 19:06 geograf napisał(a): > a u nas dzisiaj jakos tak wietrznie było...i nawet troszkę deszczyk popadał:) > cudnie:) ZAZDROSZCZĘ !! PS-bardzo ciekawe wątki u Was są, warto śledzić. Sporo mozna się dowiedzieć o Waszym niebanalnym miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: DOKĄD W ŁODZI SIĘ CHODZI ? 02.07.02, 19:10 Dzięki za te słowa. Zupełnie inaczej one brzmią jak pewnego jegomościa ze Stol (n)icy w wątku o gościach... Dzięki! pozdrowy dla Was! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: DOKĄD W ŁODZI SIĘ CHODZI ? 02.07.02, 19:15 Tylko sledzić? A może zacznij sie wpisywać. Nie bój sie, nie gryziemy aż tak mocno. Najwyżej lekko oberwiesz, jak się jakiejś czarownicy pod miotłe nawiniesz. Jej, jestem dziś w jakimś czarownym nastroju :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: DOKĄD W ŁODZI SIĘ CHODZI ? IP: *.*.*.* 02.07.02, 19:30 W Łodzi mam rodzinkę i chociaz rzadko bywam, to wszystko co łódzkie interesuje mnie. Miła czarownico, dzieki za zaproszenie, ale .... nie wiem czy nie wyjechał bym na miotle - podobno wstęp na sabat facetom wzbroniony? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: DOKĄD W ŁODZI SIĘ CHODZI ? 02.07.02, 19:41 Piszesz tak jakby tu same wiedźmy były ;-) Ej "Wstań, nie jesteś sam" hehehehehe pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: DOKĄD W ŁODZI SIĘ CHODZI ? IP: *.*.*.* 02.07.02, 19:45 hubar napisał(a): > Piszesz tak jakby tu same wiedźmy były ;-) > Ej "Wstań, nie jesteś sam" hehehehehe > > pozdrowy Niby prawda, Ty, czarownica i ja - to już NAS TROJE Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: DOKĄD W ŁODZI SIĘ CHODZI ? 02.07.02, 20:11 Gość portalu: mixer napisał(a): > PS-bardzo ciekawe wątki u Was są, warto śledzić. Sporo > mozna się dowiedzieć o Waszym niebanalnym miescie. To znaczy negatywnie, czy pozytywnie?? pozdrawiam serdecznie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: DOKĄD W ŁODZI SIĘ CHODZI ? IP: *.*.*.* 02.07.02, 20:20 Zdecydowanie pozytywnie. Poprostu miasto z charakterem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: DOKĄD W ŁODZI SIĘ CHODZI ? IP: *.*.*.* 03.07.02, 18:06 Jak sie toczy życie w miescie Łodzi w upalne popołudnie w srodku tygodnia? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: DOKĄD W ŁODZI SIĘ CHODZI ? 03.07.02, 18:18 całkiem nieźle, zero stresów:) Na rynku widziałem juz w sprzedaży pierwsze śliwki węgierki!!:) Poza tym nie jest tak upalnie...lekki wiatr daje żyć w wielkim mieście:) a w Siedlcach?? Jak toczy się życie??:) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: DOKĄD W ŁODZI SIĘ CHODZI ? 03.07.02, 18:19 W dzień upał, za to w nocy orzeżwiający deszcz... jakoś można wytrzymać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: DOKĄD W ŁODZI SIĘ CHODZI ? IP: *.*.*.* 03.07.02, 18:54 saper_ napisał(a): > W dzień upał, za to w nocy orzeżwiający deszcz... jakoś można wytrzymać :) Wieczorami chodzi sie do bazy letniej rozrywki "SUMMERTIME" nad zalewem. Szumi woda, chłodzi piwko, gra kapela. Np. jutro i w piątek osobiście sam Staszek Sojka. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: DOKĄD W ŁODZI SIĘ CHODZI ? 03.07.02, 18:58 No to ładnie macie... My też mamy zalew, ale za ludzkiej pamięci nikt tam nie koncertował. :( Stawy Stefańskiego się nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: DOKĄD W ŁODZI SIĘ CHODZI ? IP: *.*.*.* 03.07.02, 19:33 zamek napisał(a): > No to ładnie macie... My też mamy zalew, ale za > ludzkiej pamięci nikt tam nie koncertował. :( Stawy > Stefańskiego się nazywa. Za to ładnie sie nazywa. Pan Stefański to pewnie właściciel, albo znaczna figura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Wakacyjna ŁÓDŹ IP: *.*.*.* 05.07.02, 14:10 Czy miasto się wakacyjnie wyludniło ? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Wakacyjna ŁÓDŹ 05.07.02, 14:14 Najwyraźniej :-( Troszkę cieplej się zrobiło i juuuużżżżżżżżżżż......... ich nie ma :-( pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Wakacyjna ŁÓDŹ IP: *.*.*.* 05.07.02, 18:51 hubar napisał(a): > Najwyraźniej :-( > Troszkę cieplej się zrobiło i juuuużżżżżżżżżżż......... ich nie ma :-( > > pozdrowy Otóż to! Co to będzie, jeżeli tak dalej będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Wakacyjna ŁÓDŹ 05.07.02, 18:54 Spokojnie, nie z takich opresji wychodziliśmy. Jak wakacje się skończą to ruszymy ze zdwojoną siłą! pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Wakacyjna ŁÓDŹ IP: *.*.*.* 05.07.02, 21:56 No to oddycham z ulgą. Bałem się, że to może się źle skończyć. Miłego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Podobno parada techno odwołana? IP: *.*.*.* 06.07.02, 18:52 Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Podobno parada techno odwołana? 06.07.02, 20:31 podobno.... wszystko na to wskazuje, że impreza odbędzie się w znacznie okrojonym zakresie (pewnie tylko w hali....) niestety nie moge podać linka do archiwum. pozdrawiam- wszystkie wiadomości dot. Parady ostaramy się tutaj umieszać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Podobno parada techno odwołana? IP: *.*.*.* 06.07.02, 20:43 Super, stokrotne dzięki. Szkoda by było, o imprezie głośno w calej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Podobno parada techno odwołana? 06.07.02, 22:31 Z tego co udało mi się dotychczas ustalić to Parada będzie, ale... Nie taka jak zwykle Nie na Pietrynie, ani w pobliżu Prawdopodobnie poza miastem, lub niedaleko hali Nie bęedzie konkursu DJ, prawdopodobnie wystąpią dotychczasowi laureaci pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Podobno parada techno odwołana? IP: *.*.*.* 06.07.02, 22:54 jak będzie tak będzie, i tak przyjadę. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Podobno parada techno odwołana? 06.07.02, 23:40 suuuper :-) już się cieszę, tylko zapowiedz się wcześniej! Możesz na nas liczyć :-) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Podobno parada techno odwołana? IP: *.*.*.* 07.07.02, 00:15 Środek nocy, a tu tak elegancko, no macie styl! Dzięki za zaproszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Podobno parada techno odwołana? 07.07.02, 00:16 To zapraszam na chat :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Podobno parada techno odwołana? IP: *.*.*.* 10.07.02, 20:41 Coś nowego w sprawie parady się pojawiło? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Podobno parada techno odwołana? 10.07.02, 20:44 Niestety, żadnych nowych konkretów :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Podobno parada techno odwołana? IP: *.*.*.* 10.07.02, 21:14 Chociaż z drugiej strony, czy ktoś jest w stanie o tym mysleć w taki upał? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Podobno parada techno odwołana? 16.07.02, 16:02 Są konkrety!!!!!!!!1 Zobacz wątek Redakcji!!! :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz ŁÓDZKIE KLIMATY IP: *.*.*.* 12.07.02, 17:42 A gdzie można posłuchać w Łodzi jazz-iku? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: ŁÓDZKIE KLIMATY 12.07.02, 21:24 m.in. i przede wszystkim w klubie JAZZga na Piotrkowskiej. Niestety numeru nie pamiętam. Pamiętam jedynie że po stronie zachodniej, pomiędzy Placem Wolności a Narutowicza... Ktoś pamięta adres?? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek JAZZga 12.07.02, 21:28 www.infolodz.pl/przewodnik/puby/db_isi_show.phtml?id=2304 Odpowiedz Link Zgłoś